Bakımsız , ilgisiz kadınlar aldatılmayi hakeder mi?

Ahkalbimsenden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
290
329
33
Merhaba hanımlar, gerçekten o kadar çok aldatılma konusu açılmış ki şaşırıyorum ne hale düzen bu hale geldi. Size sorum şu, farzı misal bakımsız ilgisiz bir kadınsıniz. Eşinizin aldatması onun haklı olduğumu gosterir mi ?

Hayır haklı değildir.
Şayet hanımının bu halinden hoşnut değilse kırmadan uyarır.
Baktı değişen bir şey yok gitsin boşansın.
İnsan kendine bakmıyor diye aldatılacak değil

Aldatmayı hak etmek diye bir şey olamaz. Eğer sorunuz boşanmayı veya terk edilmeyi hak eder mi şeklinde olsaydı ona cevabım evet olurdu. Eşim kişisel bakımını, kendine özen göstermeyi bırakıp salsa kendini bir uyarırım iki uyarırım eğer değişim yoksa bu benim için ciddi bir ayrılık sebebi olurdu. Aynısı eşim için de geçerli.

Ne münasebet, aldatılmamayı bakımlı olmaya mı borçluyum yani?
Hayır, şerefli bir adamla birlikteyim, ondan aldatılmıyorum.
Bence...
Çünkü bu adam benim en bakımsız en pespaye hallerimi de gördü, full makyaj da gördü, solgun da gördü, bitkin de. Cildim parlakken, kılımdan tüyümden arınmışken, göbeğim burnuma değerken, göbeğim çatlaklar içindeyken, diz yapmış eşofmanımla, mini eteğimle, uzun eteğimle, askılı elbisemle vs vs..
Değil mi ama.. Yapmayalım bunu kendimize.
Aldatan karaktersizdir. Nokta.

hayır değildir

Aldatmanın sebebi olamaz , ahlaki yapısıyla ilgilidir kişinin

Aldatmak yerine ayrılmak zor değil

Ayrıca bakımlı olmak da kişinin kendine olan saygısıdır.

Aldatılmak olarak bakmayin,

Karşısındaki kadinin durumu/hali/karakteri ne olursa olsun Aldatmayı karakterine sığdırabilen erkek karaktersizdir. Net

Aldatilan kadinlar icin söylüyorum, fiil size yapılmış gibi algilamayin, yapanin karaktersizligi.

Bu tecavuze uğrayan kadinin "açık mi giyinmis o saatte orda isi neymiş"gibi suçlanmasina sorgulanmasina benzer.. halbuki hepimiz biliyoruz ki bunu hakedecek bisey yapmis olamaz, her daim suçlu karşısıdır

Aldatmanın sebebi olmaz.

Dediğiniz şeyler sürekli oluyorsa, ilk başta uyarma duruma ve kişiye göre boşanma sebebi olabilir. Bunun kadını erkeği olmaz ayrıca iki taraf içinde geçerli.

Kadınların bakımsızlıgindan, ilgisizliğinden dert yanan erkekler bakım adına kendilerine ne yapıyor, eşleriyle ne kadar ilgileniyor acaba? Bakımı ve ilgiyi kadına ait gören de erkek kafası işte.

Hayır değildir ama bir kadın neden bakımsız olur? Hiç anlamam uyuz oluyorum yani herkes kendine bakmalı. Kendine saygısı olmayan insanlara ben hiç duymam

Bence ben bakımlı bir kadın değilim. Makyaj yapmam giyimde de en çok önem verdiğim şey rahatlıktır. Kot t-shirtleri çekerim saçımi toplarım işe giderim. Eşim de bu halimden memnun gözüküyor bakımsızım diye aldatsa kesinlikle haklı görmem beni bu halimle tanıdı çünkü.

Aldatma hak meselesi değil bu tabir çok yanlış.

aldatmak çok komplike bir şey. güzel veya bir ortamda dikkat çeken bir sürü kadının eşi de zamanla kendileri karısının yanında aşağılık kompleksi geliştirip kendini kanıtlamak için aldatıyor. içten içe kendini beğenmeyen adamlar da karılarının bilinçaltında kendileriyle para veya statü için birlikte olduğunu düşünüp intikam amacıyla aldatabilirler, bunu "aşağılama" olarak görebilirler. hatta çoğunuz görürsünüz dersiniz ki bu kadın nasıl aldatıldı? eşine bakarsınız çirkin, göbekli bir adam aldattığı kadın karısından çok daha vasat.

ya da kafasında eşini doğumdan sonra sadece "kutsal anne" figürü olarak görür, kendi fantezilerini artık başka kadınlara yansıtmak ister. eşini "kirletmek" istemez, aldatır. çok eşliliği "gerçek erkeklik" olarak görür aldatır. karakteri oturmadıysa bir arkadaş ortamında kendini kanıtlamak için aldatır. daha bir sürü neden.

bunlar aldatmanın "gerekçeleri" olabilir fakat meşrulaştırmaz. önemli olan tek soru bir gün aldatılırsanız, gerekli tepkiyi verip bunu hazmetmeyecek potansiyelde olduğunuza inanıyor musunuz? o zaman korkacak bir şey kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…