- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
Makyaj, fön vs, bakım değil süslü olmaktır.Bence ben bakımlı bir kadın değilim. Makyaj yapmam giyimde de en çok önem verdiğim şey rahatlıktır. Kot t-shirtleri çekerim saçımi toplarım işe giderim. Eşim de bu halimden memnun gözüküyor bakımsızım diye aldatsa kesinlikle haklı görmem beni bu halimle tanıdı çünkü.
Maşallah size.Ne münasebet, aldatılmamayı bakımlı olmaya mı borçluyum yani?
Hayır, şerefli bir adamla birlikteyim, ondan aldatılmıyorum.
Bence...
Çünkü bu adam benim en bakımsız en pespaye hallerimi de gördü, full makyaj da gördü, solgun da gördü, bitkin de. Cildim parlakken, kılımdan tüyümden arınmışken, göbeğim burnuma değerken, göbeğim çatlaklar içindeyken, diz yapmış eşofmanımla, mini eteğimle, uzun eteğimle, askılı elbisemle vs vs..
Değil mi ama.. Yapmayalım bunu kendimize.
Aldatan karaktersizdir. Nokta.
bakımsız ilgi kadinlar degil GÜÇLÜ kadinlar aldatılır.
Sadakatsiz daki Asya çok güçlü kadin.. zengindi doktordu güzeldi.
kocasina deli gibi aşıktı...
ş..... kocasi onu 23 lük kızla aldatiyor üstüne hamile birakıyor.
hele de karısının parasiyla ona ev aliyor kolye de..
biliyorsun Güçlü kadinlar aldatılır.
Para için evlenen erkek de aldatir.
meslegi ve Parasi olan kadin hiç evlenmesin daha iyi
nebahat çehre gibi hayatimiz olsun.
Eş aldatmasın diye insan kendine bakıyorsa burda da bir sorun yok mu sizce? İnsan yeri gelir bakımsız olur, yeri gelir bakımlı, bazı zamanlar ilgisiz. Evlilik aile olmaktır. Çiftler birbirlerinin her türlü halini benimseyemezse o çift henüz aile olamamış demektir.Merhaba hanımlar, gerçekten o kadar çok aldatılma konusu açılmış ki şaşırıyorum ne hale düzen bu hale geldi. Size sorum şu, farzı misal bakımsız ilgisiz bir kadınsıniz. Eşinizin aldatması onun haklı olduğumu gosterir mi ?
Neden sadece bakımsız kadın aldatılmayı hak ediyor?Merhaba hanımlar, gerçekten o kadar çok aldatılma konusu açılmış ki şaşırıyorum ne hale düzen bu hale geldi. Size sorum şu, farzı misal bakımsız ilgisiz bir kadınsıniz. Eşinizin aldatması onun haklı olduğumu gosterir mi ?
+1Ne münasebet, aldatılmamayı bakımlı olmaya mı borçluyum yani?
Hayır, şerefli bir adamla birlikteyim, ondan aldatılmıyorum.
Bence...
Çünkü bu adam benim en bakımsız en pespaye hallerimi de gördü, full makyaj da gördü, solgun da gördü, bitkin de. Cildim parlakken, kılımdan tüyümden arınmışken, göbeğim burnuma değerken, göbeğim çatlaklar içindeyken, diz yapmış eşofmanımla, mini eteğimle, uzun eteğimle, askılı elbisemle vs vs..
Değil mi ama.. Yapmayalım bunu kendimize.
Aldatan karaktersizdir. Nokta.
Aldatmanın hiçbir haklı gerekçesi yoktur, aldatmaya meyilli ahlak yoksunu insanlar hasta yatağındaki eşini bile aldatıyor.Merhaba hanımlar, gerçekten o kadar çok aldatılma konusu açılmış ki şaşırıyorum ne hale düzen bu hale geldi. Size sorum şu, farzı misal bakımsız ilgisiz bir kadınsıniz. Eşinizin aldatması onun haklı olduğumu gosterir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?