Bakımsız , ilgisiz kadınlar aldatılmayi hakeder mi?

Makyaj, fön vs, bakım değil süslü olmaktır.
Bakımdan kast edilen şey; derli toplu, temiz, vücut hijyenine dikkat etmeyi kapsar.

Yani yüzünüze fondöten sürmek yerine tertemiz yıkayınca, nemlendirince de bakımlı olursunuz.
Kendinizi böyle damgalamayın lütfen.

aldatmanın hıc bı sebebı yok cogu erkek bakımsız tum kadınlar aldatsın o zaman olur mu oyle sey
eger esde memnun olunmayan bırsey varsa konusarak cozulmelı
cozulmuyorsa ve bıze ters gelıyorsa bosanırız

aldatmak serefsızlık ahlaksızlıktır baska bırsey degıl ve hıc bır sebebı bahanesı olamaz

boşanmak böyle durumlar için var. artık eskisi gibi hissetmezsin, sevmezsin, karşındaki değişmiştir, "artık bakımlı değildir" vs. boşanırsın biter gider. aldatmak karaktersizliktir, her iki cins içinde. buna kılıf uydurmak karaktersizliğin ne kadar katmerli olduğunu gösterir.

Maşallah size.

Evlilik kutsal bir kurum. Hastalıkta sağlıkta diyoruz. Yeri gelir felç kalır altından almak zorunda kalırsın. Seversen katlanırsın. Aldatmazsın.

Nerde bakımlı, süslü, albenili kadın varsa onlar aldatılıyor. Bu, aşağılık psikolojisine giren erkeğin bilinç altındaki "bak ben de aslında yakışıklıyım birini buldum bana da bakan var" deme şekliymiş. Ama tabiki kadın ne olursa olsun aldatmak gibi bir hak olamaz. Beğenmiyorsa boşasın ne halt yerse yesin.

Aldatacak adam/kadın karşısındaki çok güzel bakımlı olsa bile yapıyor. En güzel kuzenim defalarca aldatıldım hem de çirkin bir kadınla, yine iş arkadaşımın eşi aldattı biz kadını gördüğümüzde şok oldum. İş arkadaşım hem hoş, hem cilveli, renkli gözlü dışarı çıktığımızda bir çok insanın dikkatini çekecek güzellikte bir kadınken baya baya pasaklı bir kadınla aldatıldı.
Zira aldatmak bir hak da olamaz.
Ancak adilik olur. Şeref yoksunluğudur.
Eğer bir insan eşinin kendine bakmamasından şikayetçi ise bunu söyler, eşinin kendine bakması için fırsat tanır e hadi git bi kuaföre bugün yemeği düşünme ben hallederim diyebilir. Yok defalarca yaşanmış ama kişinin şikayeti devam ediyorsa olmuyor deyip ayrılır. Sonra ne halt yerse yesin.

bakımsız ilgi kadinlar degil GÜÇLÜ kadinlar aldatılır.
Sadakatsiz daki Asya çok güçlü kadin.. zengindi doktordu güzeldi.
kocasina deli gibi aşıktı...

ş..... kocasi onu 23 lük kızla aldatiyor üstüne hamile birakıyor.
hele de karısının parasiyla ona ev aliyor kolye de..

biliyorsun Güçlü kadinlar aldatılır.
Para için evlenen erkek de aldatir.
meslegi ve Parasi olan kadin hiç evlenmesin daha iyi
nebahat çehre gibi hayatimiz olsun.

Aldatma olayı aldatılanla değil aldatanla ilgilidir. Karşındakinden memnun değilsen uyarır ,çok çok istemiyorsan boşanırsın. Ayrıca dünya çapında ünlü çok güzel ve çok bakımlı kadınlar da aldatılıyor bu tamamen erkeğin sadakati ile ilgilidir.

Neye dayanarak böyle bir genelleme yaptınız?

Bir dizi karakterine dayanarak mı?

İlginç geldi yorumunuz.

karaktersizlik kişiye özgüdür aynı bu katilin kurbanını öldürmeden önce beni tahrik etti ondan öldürdüm demesi gibi bir şey. beğenmiyorsan ayrılırsın yoluna bakarsın ayrılmak haktır ama aldatmak karaktersizlik net.

Eş aldatmasın diye insan kendine bakıyorsa burda da bir sorun yok mu sizce? İnsan yeri gelir bakımsız olur, yeri gelir bakımlı, bazı zamanlar ilgisiz. Evlilik aile olmaktır. Çiftler birbirlerinin her türlü halini benimseyemezse o çift henüz aile olamamış demektir.
Ayrıca biz kadınlar böyle bir tartışmanın içine girerek bu sorumluluk yükünü üzerimize alır, erkekleri bu sorumluluktan azad ederiz. İlgili ve bakımlı olmak bir cinsiyete ait bir özellik olmamalı

Kesinlikle hayır, aldatmanın bahanesi olmaz. Kalp kırmadan uyarılır, olmazsa ayrılırsın.

Aldatmanın bahanesı olamaz. Kımse ıstemez bakımsız ılgısız bırıyle beraber olmak. Buda aldarmaya sebep degıl

Neden sadece bakımsız kadın aldatılmayı hak ediyor?
Madem bu bir hak
Etrafta dünya kadar diş fırçalamaktan bir haber, aynı çorabı haftada kaç kere giyinen kel göbekli adam dolaşıyor.
Onlarında karılarının hakkı o zaman daha bakımlı bir adam aramak
Aldatmak karakter meselesi kadın erkek fark etmeksizin

Son düzenleme:
+1

Aldatmanın hiçbir haklı gerekçesi yoktur, aldatmaya meyilli ahlak yoksunu insanlar hasta yatağındaki eşini bile aldatıyor.
Kaşınız gözünüz ayrı oynuyorsa boşanırsınız bahaneler arkasına sığınmazsınız, hoş eşinin bakımsız olduğunu bahane ederek aldatanlarda sanki kaslı, metroseksüellermiş de, dizleri pot yapmış eşofmanıyla üçlü koltuğa gömülüp yemekten çıkmış göbeklerini kaşırken çay getiirrr diye bağıran tipler değilmiş gibi davranıyorlar ya, insana bir gülme geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…