- 22 Mayıs 2012
- 950
- 446
- 123
Eğer arkadaşlarımla buluşacaksam yada işe gideceksem son derece bakımlı, temiz, pırıl pırıl olurum.
Ama konu markete gitmekse kloraklı eşofmanımın altına botlarımı geçirip, kabarık saçlarımla giderim.
Yani şimdi beni kasada gören bir kız bakımsız olduğumumu düşünüyor?
Tuvaletini de pembe mi yapıyor bu hanım kızımız?
Puuhahhahaaaa...
Çok tatlı ya, resmen gözümde canlandı sahne.. Benim de bazen yaptığım şeydir.
ben kendi annemden örnek verim hiç parfüm kullanmaz ama hiçte koktuğunu duymadım eskiden sobalı evdede oturduk imkansızlık hatsaffada olduğuda oldu ama gene ne yapar eder 2 günde bir yıkanır hergün dişlerini yıkar mis gibi kokar temiz olmak içten gelen birşey üzgünüm amaneyseki anama çekmişim parfümden rahatsız oluyosunuz olabilir ama ter kokusundan olmuyomusunuz :44:
Hahah ama doğal olanı da bu değilmi zaten
Bana aksine markete giderken bile giyinip makyaj yapanlar garip geliyor.
Yani ben de markete giderken makyaj yapmam hatta o gün modumda değilsem, çok daha doğal takılma modundaysam nadiren de olsa işe bile makyajsız geldiğim olur. Ama markete tarif ettiğin şekilde gelenler nedense bana çok sevimli geliyo ya
Aynen banada
takıntısız, kendiyle barışık oh mis gibi
biri barışık mı dedi?
bence insan dolmus kuyrugunda bile gerginlik yerine hazır tek sıra dizilmişken halay cekebilecek rahatlıkta olmalı...
yoksa gecmiyor gunler, dertler...
biri barışık mı dedi?
bence insan dolmus kuyrugunda bile gerginlik yerine hazır tek sıra dizilmişken halay cekebilecek rahatlıkta olmalı...
yoksa gecmiyor gunler, dertler...
çok çok çok özür dileyerek soruyorum. evli insanlarsınız diye. şey yani özel durumlar olmuyor mu?:26:
her gün duşa girmek temiz olmak değildir ki, düzenli kıl tüy temizliği yapmıyorsa, kıyafetini hafta da bir değiştiriyorsa istediği kadar duşa girsin pistir benim gözümde. iş yerin de bir arkadaş vardı o da ben her gün duşa giriyorum temizim temizim diye dolanıyordu ama kadından bir ter kokusu yayılıyordu ki anlatamam demekki her gün duş alıyor ama kıl tüye önem vermiyorr dolayısıyla pistir bu kadın benim gözümde..
Katılıyorum...Kesinlikle...
Arkadaş ben şunu anlamıyorum. Evet kıl tüy olursa da temizlik olmaz, koku yapar vs. onda hemfikiriz de. Bu banyo sıklığından bahsederken herkesin kendi hayatı, şartlar koşullar yok efendim bi evde 30 kişi yaşayanlar diyen arkadaşım nası temizlikle ilgili birini "pis" ilan eden bi fikre katılıyo? Demek ki insanların temizlik anlayışları konusunda herkesin bi beklentisi fikri ya da her neyiyse işte oluyomuş değil mi?
Banyoyla ilgili herkesin kendi hayatı diyen arkadaş, bunda da herkesin kendi ortamı koşulu deyip oturaydı o zaman?
Not: Tek görüşle hüküm vermekten, belirli örneklerden v.s. bahsetmiyorum.
Ben pis demesine değil temizlik sadece banyoyla olmuyor fikrine katıldım.Bunu anlatmak istiyordum....O yüzden katıldığımı belirttim.Uzunca yorum yapamadım...Direkt yargılamayın isterseniz....
biri çıkıyor adetliyken 9 10 gün yıkanmam diyor biri diyor sana pis kokmamak için yıkanmak zorunda mı diyor. saçmalığa bakar mısın .açıkça söylüyorum pisliklerine kılıf uyduruyorlar bunu da utanmadan ifşa ediyorlar.. sonra otobüste dolmuşta ter kokusundan koltuk altı kokusundan burnumuzun direği düşüyor. iğrenç bir şekilde kokuyorsunuz . aynı soğanı oranıza buranıza sürmüş gibi kokuyorsunuz
eşiniz sevgiliniz nasıl tahammül ediyor size. !! 9 gün adetliyim diye yıkanmayan insanın elinden hiç birşey yenmez.
ne kadar bencil insanlar olduk çıktık.sadece kendi keyfimiz için diğer insanlara ders vermeyi kendimize yakıştırıyoruz.yazık gerçekten!!hiç düşünmüyoruz acaba o insanın imkanı var mı?nerede hangi şartlarda yaşıyor?sabun alıcak parası var mı?
bunları ne yazık ki düşünen yok..
ama pardon önemli olan bizim keyfimiz dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?