Bakimsiz kadin

Gönül ister ki herkes her zaman pırıl pırıl, tertemiz olsun.
Ama insanların şartları buna uygun olmayabilir.Hastalık olur, imkansızlık olur, çalıştığı işten dolayı geçerli sebepleri olabilir.
Yani bir sürü sebep olabilir.
Bunları aklı başında olan kimse eleştirmez bence neden kirlisin diye.
Ama şartları elveriyorsa bundan haberimiz varsa güzel bir dille uyarmakta bir kötülük görmüyorum ben.
Bir toplum olarak yaşıyorsak birbirimize öneride bulunabilecek kadar üzerimizde hakkımız olduğunu düşünüyorum

Benim de rahatsızlık duyduğum birşey var ki o da yerlere tüküren insanlar.
Resmen hastalık saçılıyor.Özellikle de bunu erkekler çok yapıyor.(Yapan kadınlara da rastladım) Yapmayanlara sözümüz yok tabiki.
Buradan annelere sesleniyorum Gelecek nesiller bunu yapmasınlar

Birşey daha eklemek istiyorum.
Regl döneminde sebepsiz yere banyo yapmayanlar, bunun zararlı olduğunu düşünenler kadın doğum uzmanıyla bunu görüşebilirler.
Zaten gerçekten bir sağlık problemi oluşuyorsa doktor bunu söyler, ortada öyle bir durum yoksa da banyo yapmaktan geri durmayın bence.

Çok konuştum Herkese tertemiz, mis kokulu günler diliyorum

Eğer arkadaşlarımla buluşacaksam yada işe gideceksem son derece bakımlı, temiz, pırıl pırıl olurum.
Ama konu markete gitmekse kloraklı eşofmanımın altına botlarımı geçirip, kabarık saçlarımla giderim.

Yani şimdi beni kasada gören bir kız bakımsız olduğumumu düşünüyor?
Tuvaletini de pembe mi yapıyor bu hanım kızımız?

Puuhahhahaaaa...

Çok tatlı ya, resmen gözümde canlandı sahne.. Benim de bazen yaptığım şeydir.

aynen katılıyorum bizde iki göz evlerde 4 kardeş büyüdük ama ne yapar eder yıkanırdık insan aileden ne görürse onu devam ettiriyor

Hahah ama doğal olanı da bu değilmi zaten
Bana aksine markete giderken bile giyinip makyaj yapanlar garip geliyor.

Yani ben de markete giderken makyaj yapmam hatta o gün modumda değilsem, çok daha doğal takılma modundaysam nadiren de olsa işe bile makyajsız geldiğim olur. Ama markete tarif ettiğin şekilde gelenler nedense bana çok sevimli geliyo ya

Aynen banada
takıntısız, kendiyle barışık oh mis gibi

biri barışık mı dedi?

bence insan dolmus kuyrugunda bile gerginlik yerine hazır tek sıra dizilmişken halay cekebilecek rahatlıkta olmalı...

yoksa gecmiyor gunler, dertler...

Ay bana yorumları okudukça gülme geliyo ya. Ben bunların hepsini "kayıt... motor..." deyip kafamda sahneliyorum, ondan oluyor heralde

biri barışık mı dedi?

bence insan dolmus kuyrugunda bile gerginlik yerine hazır tek sıra dizilmişken halay cekebilecek rahatlıkta olmalı...

yoksa gecmiyor gunler, dertler...

Hahah ay aklımda canlandırınca öldüm gülmekten Allah iyiliğini
Haydi sağdan sağdan halay başını takip edin lililililili

çok çok çok özür dileyerek soruyorum. evli insanlarsınız diye. şey yani özel durumlar olmuyor mu?:26:

Yok biz ayda bir yapıyoruz o işide :) hahaha Valla gülüyorum kusura bakmayın ama tutamıyorum kendimi.Hele bütün yorumları okuduktan sonra...Yani sanırsınız haftada bir değil ayda bir banyo yapıyorum demişim.

Çok şükür özel hayatımda hiç bir sorun yok.Şunu söylemek istiyorum öncelikle.Muhakkak bu bir kuraldır.Bir hafta dolmadan banyo yapamayız diye bir kuralımız yok arkadaşlar.Evimde internetimde var banyomda tuvaletimde :) Anlatmak veya ima etmek istediğim bu değildi.Aklıma gelmişken bir şey daha söyleyeyim.Etrafımda evinde banyo sobası olmayıp elektirikli bir aparatla su ısıtıp yıkananda var,ve çocuklarını 10 15 günde bir yıkıyor.Bana da bu garip geliyor benim size garip geldiğim gibi...Ama abartmıyorum...Ha kızımı kışın haftada bir yıkarken amaN bırak çocuk bu kışın çok yıkama diyende var :) Yazın her gün yıkarım kızımı. Her güne ne gerek var diyende var.

Velhasıl kelam.Her zaman savunduğum bir şeydir.Düşüncelere saygı duyarım,herkesin şartının farklı olduğuna inanırım.Ve hayatta çoğu şeyde mutlak doğru diye bir şey olmadığını bilirim.Her insan farklıdır,vücut tipi düşünceleri istekleri vs...
Ben haftada bir banyo yapıyorum diye pis bir ortamda yaşadığmmı sanılıyor.Veya leş gibi koktuğum :) Dediğim gibi namaz kıldığım için zaten temiz olmak durumundayım...

Neyse toplu cevap verdim.Haftada bir banyo yapanlar adına hahahahaha :)

Katılıyorum...Kesinlikle...

Katılıyorum...Kesinlikle...

Arkadaş ben şunu anlamıyorum. Evet kıl tüy olursa da temizlik olmaz, koku yapar vs. onda hemfikiriz de. Bu banyo sıklığından bahsederken herkesin kendi hayatı, şartlar koşullar yok efendim bi evde 30 kişi yaşayanlar diyen arkadaşım nası temizlikle ilgili birini "pis" ilan eden bi fikre katılıyo? Demek ki insanların temizlik anlayışları konusunda herkesin bi beklentisi fikri ya da her neyiyse işte oluyomuş değil mi?

Banyoyla ilgili herkesin kendi hayatı diyen arkadaş, bunda da herkesin kendi ortamı koşulu deyip oturaydı o zaman?

Not: Tek görüşle hüküm vermekten, belirli örneklerden v.s. bahsetmiyorum.

Son düzenleme:

Ben pis demesine değil temizlik sadece banyoyla olmuyor fikrine katıldım.Bunu anlatmak istiyordum....O yüzden katıldığımı belirttim.Uzunca yorum yapamadım...Direkt yargılamayın isterseniz....

Ben pis demesine değil temizlik sadece banyoyla olmuyor fikrine katıldım.Bunu anlatmak istiyordum....O yüzden katıldığımı belirttim.Uzunca yorum yapamadım...Direkt yargılamayın isterseniz....

Peki o halde, duruşunuzu koruduğunuz için saygı duyuyorum size o halde. Yanlış anlaşılma için de üzgünüm.

Hadi barışalım

ben de ilk kez duydum adetliyken banyo yapılmadığını. esas adetliyken genital bölge temizliğine daha da dikkat edilmeli... :26:

Adetliyken yıkanmamak nedir ya Allahaşkına?? adetliyken alınan duş, abdest geçerli değilmiş bahanesini atıyorlar yok öyle birşey böyle bir sebep olamaz.. kaldı ki bizim dinimizde en baştaki şartlardan biri de temizliktir.. ayrıca yukarda kokarsa kokar, pis olursa olur size ne, senin burnun koku almayacak diye yıkancaklarmı gibi saçma yorumlar var gerçekten anlamıyorum siz ne sıklıkla temizliğinize bakımınıza dikkat ediyorsunuz Allahaşkınıza?? insanın önce kendisine saygısı olacağı gibi başkalarına da olmalı. Yok eğer kendine yoksa varsın yıkanmasın bakmasın kendine de ama bu artık insanları bile rahatsız edebilecek noktaya da gelmesin... kimse kusurabakmasın ve alınmasın ama ben her gün düzenli duş alan, tırnaklarına dikkat eden, saçlarının bakımını yapan, kılını tüyünü sıkça alan bir insan olarak bunlara hoşgörüyle bakamıyorum...

Son düzenleme:
ay kardeşim de yıkanılmaz zannediyormuş dedim deli misin olur mu hiç asıl o zaman daha çok yıkanmalı. ciddiye aldı mı bilmiyorum.

Temizliği seven insanlara niye bu kadar takıyorsunuzki .yoksam siz pis biri misinizki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…