- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
- Konu Sahibi belle_maria
-
Tüm kilo veremeyenler konuma dadandı galiba, yorumları çok aşırı buldum
Zeynep kiim :ı
Banlıydım olayları kaçırdım mı yoksa
Sizin anladığım her santimetre karenizHerkes para veriyor mu abin demiş, yengem çalışıyor zaten iyi bir mesleği var iyi para kazanıyor. Sorun çok bakımsız olması ve bunu umursamaması. Bizim yanımızda bile gerginler, konuşmuyorlar pek. Hissediyorum yani mutlu olmadığını. Zaten biz bile bir yere gidince tuhaf oluyor, kadın hiç estetik değil. Nasıl söyleyeyim güreşçi gibi birşeye döndü
Zeynep kiim :ı
Banlıydım olayları kaçırdım mı yoksa
Tüm kilo veremeyenler konuma dadandı galiba, yorumları çok aşırı buldum
Abimin 3 çocuğu var, yengem zaten iri bir kadındı bu çocuklardan sonra iyice kilo aldı. Devasa bir canlıya dönüştü. Hem bakımsız hem aşırı kilolu, 100 kilo olmuştur herhalde. Abim de soğudu ama çocukların hatrına sürdürüyor evliliği, biz de boşanmalarını istemiyoruz. Ama yengemin bu umursamaz ve rahat halleri çok sinir bozucu, insan biraz bakımlı olmalı daha genç üstelik 39 yaşında. Birşey yapabilir miyiz acaba?,,,,, kilosundan size,ne,,,maşallah. 3cocuk diyosun,,,,diyorsun bak,bende 2 ci tup,bebek denememi,ve bugun yine negatif sonuc,aldim,,,,,,keske,benimde 3 evladim olsaydi bende kilolu olsaydim tasasida,gorumceme kalsaydi,,,,,,
sen evlen üç çocuk doğur ondan sonra konuşAbimin 3 çocuğu var, yengem zaten iri bir kadındı bu çocuklardan sonra iyice kilo aldı. Devasa bir canlıya dönüştü. Hem bakımsız hem aşırı kilolu, 100 kilo olmuştur herhalde. Abim de soğudu ama çocukların hatrına sürdürüyor evliliği, biz de boşanmalarını istemiyoruz. Ama yengemin bu umursamaz ve rahat halleri çok sinir bozucu, insan biraz bakımlı olmalı daha genç üstelik 39 yaşında. Birşey yapabilir miyiz acaba?
Şu kaynanasi ölen kocası deliren kadını diyor arkadaş galiba.
Zeynepguven vardi yaa
Az once bir konuya bakiyordum
Dun bolca yorum yaptigim
Acanin zeynep oldugu cikmis ortaya
Oda baya iticiydi
Hönk oldum resmen :)
Simdi bu konuya baktim buda cok itici
O olmasa bile fobi oldu suan
Yorum yapasim yok konuya :))
52 kiloyumTüm kilo veremeyenler konuma dadandı galiba, yorumları çok aşırı buldum
Shut upNeden konum kapanıyor? Bakımsız ve kilolu, bu durumdan da utanıyoruz.
Ee bizden ne cevap bekliyorsun peki? Ovelimmi seni hepimiz hak mi verelim. Burdaki herkes sana olumsuz elestiri yaptı. Sence sen mi haklisin hala? Insanlarin ne sekilde oldugu seni ilgilendirmez mutluysa mutludur kafaya takacaksa o taksin rahatsizsa da o olsun.Sanki sakat bir insanla dalga geçiyorum, kilolu çünkü çok yiyor ve kendine dikkat etmiyor. Yani bu bir insanın yaradılışından gelen birşeymişcesine tepki vermeye gerek yok. Tembelsen başarısız olursun, yersen kilo alırsın. Biraz dikkat etmek lazım.
Sanki sakat bir insanla dalga geçiyorum, kilolu çünkü çok yiyor ve kendine dikkat etmiyor. Yani bu bir insanın yaradılışından gelen birşeymişcesine tepki vermeye gerek yok. Tembelsen başarısız olursun, yersen kilo alırsın. Biraz dikkat etmek lazım.
Gerçekleri duymayı kaldıramadın bence aşırılık yok az bile yazıldı sanaTüm kilo veremeyenler konuma dadandı galiba, yorumları çok aşırı buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?