- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi belle_maria
-
İyide bundan sanane. ayrıca kilolular konuma dadandı demişşin de canım benim 48 kiloyum.ama istersem 100kilo da olurum. fotografını bekliyoruzSanki sakat bir insanla dalga geçiyorum, kilolu çünkü çok yiyor ve kendine dikkat etmiyor. Yani bu bir insanın yaradılışından gelen birşeymişcesine tepki vermeye gerek yok. Tembelsen başarısız olursun, yersen kilo alırsın. Biraz dikkat etmek lazım.
Oha!!!!Tüm kilo veremeyenler konuma dadandı galiba, yorumları çok aşırı buldum
yok şimdi abiyle belki yeni yengeye yol yapıyor bile olabilirler evli abisine kız bakmaya giden görümce ve kayınvalideler biliyorum benYengenizle aynı yatağa sülalecek mi giriyosunuz?
Sizene bundan
Belki saglik problemi var, belki cok yiyor ama zayiflamanin cozumu var. Dogumdan 4 ay sonra 105 kiloyken (1.78 boyum) su an 63 kiloyum ben mesela. Kilo alinir ve de verilir ama kotu kalpliligin caresi yok.
Sen hayatin boyunca kalbi kararmis, ozguven yoksunlugu sebebiyle kendi islerine bakmaktan aciz, ancak baskalarinin hayatina karisacak kadar hadsiz bir insan olarak kalacaksin. Bunlarin caresi yok malesef. Yengenden utanacagina kendinden utan.
+1 hele bir günde abisi çocuk bakımına yardım etmiş midirAyıp yaaa kadın üç çocuk doğurmuş üç. Az insan moduna girip insaflı olun. Üç çocuk sorumluluğu kolaymı? Utanın kendinizden. Yengenize yazık ki sizin gibi edepten uzak kişiye denk gelmiş. Siz bu zihniyetinizden utanın önce. Terbiyesizlik!
+1 hele bir günde abisi çocuk bakımına yardım etmiş midir
yada bu görümce hanım abi siz yengemle yürüyüş yapın da ben çocuklara bakayım demiş midir
ancak car car kadının arkasından konuşurlar
Ağzınıza sağlık kalbinize sağlık.
Bir de daha universite ogrencisiymis bir akademisyen olarak zaten gelecekten umitsizdim iyice umidimi yitirdim.
Boyle insanlari iyi taniyorum ve sinirlerimi ziplatiyorlar. Kendi hayatinda o kadar mutsuz ki, kendi mutsuzlugunu kucuk beynince en 'ezik' gordugu kisi uzerinden tatmin etmeye calisiyor. Yazik.
Mune beni banlayacak sanirim ama ilk defa icim rahat bir sekilde ban yiyecegim. Boyle hadsizlik gormedim.
size neeeee? kısa ve net...Abimin 3 çocuğu var, yengem zaten iri bir kadındı bu çocuklardan sonra iyice kilo aldı. Devasa bir canlıya dönüştü. Hem bakımsız hem aşırı kilolu, 100 kilo olmuştur herhalde. Abim de soğudu ama çocukların hatrına sürdürüyor evliliği, biz de boşanmalarını istemiyoruz. Ama yengemin bu umursamaz ve rahat halleri çok sinir bozucu, insan biraz bakımlı olmalı daha genç üstelik 39 yaşında. Birşey yapabilir miyiz acaba?
Bu ne ya duuuzzz mantik.Sanki sakat bir insanla dalga geçiyorum, kilolu çünkü çok yiyor ve kendine dikkat etmiyor. Yani bu bir insanın yaradılışından gelen birşeymişcesine tepki vermeye gerek yok. Tembelsen başarısız olursun, yersen kilo alırsın. Biraz dikkat etmek lazım.
Yengeniz bir şekilde kilo verir de siz kendinize nasıl terbiye edinirsiniz onu bilemedim.kadın hiç estetik değil. Nasıl söyleyeyim güreşçi gibi birşeye döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?