Bakımsız ve kilolu yenge

İyide bundan sanane. ayrıca kilolular konuma dadandı demişşin de canım benim 48 kiloyum.ama istersem 100kilo da olurum. fotografını bekliyoruz

Yengenizin dis gorunusunu begenmiyormussunuz. Bu ne ya nasil bir kadin baska kadini kucumser.

Yengenizin kalbi iyi olsun cocuklarina iyi anne olsun saglikli bireyler yetistirsin yeter.
Sizin yuzunuzden yarin cocuklarda annelerini begenmezse sanirim coookkk mutlu olursunuz.
Bi de yengeniz sizi begeniyor mu acaba ????

Cok ayip nasil boyle konusuyosunuz yengeniz hakkinda
Agbinde 3 cocuk dogurtmadan once dusunseydi
Eminim agbin kıvanc tatlitug saniyo kendini

Ağzınıza sağlık kalbinize sağlık.

Soylemlerin mide bulandırıcı... Korkunc bi 'insan'sin bence. Iyi ki yakin cevremde senin gibi birileri yok.

Sen dünyanın en mükemmel insanısın galiba ? iyi bir mesleği olan 3 çocuk doğurmuş, doğurmakla kalmamış çalışan bir kadını sadece kilolu ve bakımsız olduğu için mi ondan utanıyorsun?
Bir laf vardır. Akıllı insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır

+1 hele bir günde abisi çocuk bakımına yardım etmiş midir
yada bu görümce hanım abi siz yengemle yürüyüş yapın da ben çocuklara bakayım demiş midir
ancak car car kadının arkasından konuşurlar

İşte burada da haksızsınız. iki tane bakıcı var, üstelik yakın oturuyoruz annem de yardımcı oluyor. Bir yere gidildiğinde çocukların peşinden koşturan zaten abim. Kadın süper rahat

Ağzınıza sağlık kalbinize sağlık.

Bir de daha universite ogrencisiymis bir akademisyen olarak zaten gelecekten umitsizdim iyice umidimi yitirdim.

Boyle insanlari iyi taniyorum ve sinirlerimi ziplatiyorlar. Kendi hayatinda o kadar mutsuz ki, kendi mutsuzlugunu kucuk beynince en 'ezik' gordugu kisi uzerinden tatmin etmeye calisiyor. Yazik.

Mune beni banlayacak sanirim ama ilk defa icim rahat bir sekilde ban yiyecegim. Boyle hadsizlik gormedim.

Kişileri kilosu, boyu posu ya da herhangi bir kusuru ile aşağılamak o kadar acizce ki.. Ne merhamet ne insanlık yok bu davranışta. Çok yazık.

size neeeee? kısa ve net...

Bu ne ya duuuzzz mantik.
1. Tembelsen : bir insan tembel olmaz basarili olacagi uygun kosullar ona sunulmazsa basarisiz olur. Denemesi icin ona sans verilmeli.
2. Cok yiyorsan kilolusun yanlisss bende gayet iyi yerim canim ne istese hemde gece yatarken tatlilar yemekler ama yinede 47 kiloyum. Arkdslarim benle 2 hafta takilsin 3 kilo alir bana sen nasil almiyisun derler.

Kilo vermeyi sen neyle karistirdin bilemem.

Yani sen at gozlunu cikar bi ya.

Reactions: KV_
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…