Bakımsız :(

Yepyenihayat

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
482
498
18
34
Kızlar kendimi bu aralar çok çirkin bakımsız kilolu hissediyorum depresyon başlangıcı mı? Kendimi hiç beğenmiyorum. İyi hissetmiyorum. Önerileriniz var mı

Kızlar kendimi bu aralar çok çirkin bakımsız kilolu hissediyorum depresyon başlangıcı mı? Kendimi hiç beğenmiyorum. İyi hissetmiyorum. Önerileriniz var mı
Yok canım olur bazen öyle.
Hemen bir duşa girin çıkar çıkmaz kuaföre gidin.
Küçük bir saç rengi değişikliği,bir fön,bakın neler neler değiştirir...

Kızlar spora gidiyorum ama böyle eşimi her kadından kıskanıyorum. Bu aralar oldu. Halbuki ortada bişey yok. Adamın iş ortamında kız bile yok ama ben sürekli senaryo yazıyorum. Kendime güvenim gitti ya. Ki ben bir ortama girdiğimde hemen herkesle iletişim kurardım. Şimdi aman kimse beni görmesin diye uğraşıyorum ya off

Ben de kendimi kotu hissediyordum yaptiklarim yetersiz gibi geliyordu burda kendime bi sayfa actim yaptiklarimi ve yapacaklarimi yaziyorum boylelikle daha da gaza geldim

Şuanda Ortama girmiyor musunuz peki ?

Kendime güvenim gitti en çok buna üzülüyorum

İşin gerçeği eşinize saracağınıza bir duşa girim geçin aynanın karşısına imkanınız varsa kuaföre yoksa evde saçımı başımı neyapsam diyin sürün sürüştürün.Giyin çıkın farklı ortamlara girin bir öz güven toplayın.Rahat olun zaten spor gibi aktiviteleride yapıyorsunuz .Atın kafanızdan olumsuzlukları ...........

Haklısın galiba birde benim alış verişe çıkmam lazım sanırım

Dönem dönem oluyor bende.. Kendimi salıyorum.. Etraftan durtuyorlar.. Gozumu acıyorlar.. :) Hemen kendıme gelıyorum.. İnsan her zaman dört dörtlük yaşayamaz ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…