Bakımsız :(

bende 1 haftadır var bu düğünden sonra 5 kilo almışım toto olmuş buldozer gibi...

töbeler olsun.
hemen bi program indirdim yediklerimi kaydediyorum her gün evde 10 dk da olsa harketler yapıyorum kendi kendime.
sabah işe gelmeden kalkıp biraz kendime çeki düzen veriyorum artık...
yoksa

böyle kayıt tutmak kendimi frenlememe yardımcı oluyor tavsıye derim daha 2 gündür spor yapıyorum ama aa bak totom sıkılaştı diyorum halbuki yalan

sevdiğin arkadaşlarını eve topla ağda kaş bıyık günü yapın bence sonra kuaföre git bi güzel düzelttir saçlarını cicikler al kendine bak hiçbişeyin kalıyo muu

Kızlar kendimi bu aralar çok çirkin bakımsız kilolu hissediyorum depresyon başlangıcı mı? Kendimi hiç beğenmiyorum. İyi hissetmiyorum. Önerileriniz var mı

valla ciddi bir sorunsa oyle dus kuafor sac falan gecici bir iyilik hissi verir ancak. Asil sizi mutsuz eden baska sey vardir hayatinizda yolunda gitmeyen.
Evlilik cocuk is hayati aile herhangi birsey , onuda siz bilirsiniz

hepimizin zaman zaman oluyor öyle, dert etme. ben mesela öyle zamanlarda giyim kuşamla değil de motive edici bir kitap ya da filmle kendime geliyorum. ya da mesela sevdiğim bir yemek. örneğin dondurmanın aşk acıma bile iyi gelmişliği vardır

Kilo ise sorun yürüyüş yapın derim ve kalorili şeyler tüketmeyin mümkün olduğunca.
Bakımdan ne anladığınız da önemli. Bence bakım temiz olmak ve güzel kokmaktir. Makyaj çok sevmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…