Bakımsızlık ve boşvermişlik..

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
337
323
Bir süredir çok bakımsızım.Eskiden süslenirdim güzel güzel giyinirdim ne biliyim zevk alırdım bundan.Şimdi sürekli aynı şeyleri giyiyorum kıyafet falan hiç umrumda değil.Niye böyle oldum bilmiyorum bi umursamazlık var.Ve bundan rahatsız olmaya başladım arkadaşlarımı gördükçe.Nasılsa kimse beğenmiyo diye sanırım bu boşvermişlik.Daha doğrusu beni beğeneni ben beğenmiyorum benim beğendiğim beni beğenmiyo.İlla karşı cins için giyinilip süslenilceğini düşünmüyorum ama içimdende gelmiyo ne biliyim güzel kıyafetlerimi giymeye kıyamıyorum kim için giyicem ki diyorum.Eskisi gibi olmak istiyorum sadece kendisi için güzel gözükmeyi isteyen yaşam şekli bu olan kızı istiyorum bu bakımsız kızı hiç sevmedim:2::2:

Not:küçük göğüslerim yüzünden birazda kendi bedenimden soğudum

Son düzenleme:
Kendin icin giyin, bakimli ol, kimse icin deyil. Hemen yarin basla ve Eskisi gibi ol.
Bu sana cok iyi gelcektir, inan bana.

Her insanın beğenmediği kusurlu yerleri olur bunları kamufle edebilirsin mesala dolgulu iç çamasiri gibi bende oyleyim ama şimdide doğum kilolarını takiyorum bekarligimdaki gibi fit olmak istiyorum

destekli sütyenlerden kullanmalısın kıyafetlerınle bıle mutlu değilsen eğer

desteklilerden rahatsız oluyorum dıyorsan la senza push up sütyenlerinin içi jel dolgulu olanları var sünger dolgulu olanlar gıbı kalıp halınde durmaz sıkmaz çok çok rahatlar sanki desteklı giymemişssin gibi ben yatarken bıle cıkartmıyorum bazen o kadar kı rahatlar

baska markalarınkını de görmüştüm ykm boyner gibi magazalarda... tavsiye ederim..

ama bu durum sizin yasantınızı bu kadar etkılememelı.. üzülerek bir beden büyümeyecekler ki şimdilik gecici çözümler bulun daha sonra tıbbı yollara basvurursunz ıstersenız..

gögüslerin küçük olması çirkin olduğunu göstermez ki hem zaten onunda çaresi var .birden güzelleşeyim değilde kademe kademe dene birgun saçını diğer gün yüz bakım vs. bakımsız oldukça kendını daha kötü hissedebilirsin.:26:bakım ve makyaj için videolardan bakıp öğrenebilirsin belki istek gelir en azından denemek istersin

kızlar siz dolgulu destekli sütyen diyorsunuz ama içi boş olduktan sonra o bile mutlu etmeye yetmiyor. benimde göğüslerim yok denecek kadar küçük ve giydiğim şeyler yakışmıyor ben arkadaşı çok iyi anlıyorum.

aynen canım dışardan gören anlamaz zaten destekliler sağolsun ama ben kötü hissediyorum işte silikon taktırmak çok istiyorum ama şu an mümkün değil ancak 2-3 yıl sonra malum pahalı işlem

aynı durumdayımmm elimde olsa pijamalarımla gitcem dershaneye nitekim gittim de bir kaç defa makyaj yapmaya üşeniyorumm,makyaj dediysem kalemm..
hep aynı elbiseler..öfffffffffff

Acaba benimde bakımsız olduğum günler olur mu:26:
Yok yok olmaz bende bu enerji varken
Her hafta mutlaka cilt bakımı manikür filan yaptırırım
Her gün süslenir püslenirim öyle çıkarım
Ve bunlar için hiçbir şekilde üşenmem
Kendime zaman ayırdıkça öyle mutlu oluyorum ki

uf ne güzel .....

ben de ünideyim canım inanki bende senin gibiyim herkes süslü püslü ben kendimi çok kötü hissediyorum,onlar süslendikçe bende ki bütün istek gidiyor...kendimi çok küçük görüyorum,değersiz hissediyorum bu sene son senem ilk senemden beri öyleyim lys'ye hazırlandıktan sonra bende böyle oldum 4 sene oldu ama hala düzelemedim her geçen gün kendimi daha kötü hissediyorum özgüvenim de yerlerde artık ...

aynı ben,hiç açılmadan kurumuş rimelleri çok attım çöpe,ya da daha şekli bozulmamış eski rujları,hala etiketiyle bekleyen şık kıyafetlerm var,giydiklerimse üniforma misali hep üstümde....ben de üşeniyorum sanırım,evlendikten sonra eşimde biraz bunu körükledi.güzel giyinip çıktığımda "böyle mi çıkıcan,ya çok abartılı değil mi,normal (günlük demek istiyor) bişeyler giysene" v.s. çok bilirim son anda içeri geri girip,makyajımı silip kıyafetimi değiştirip çıktığımı.Baskı değil ama bende de inat bi taraf var,madem öyle hesabı..zamanla kanıksadım bu hali sanırım,şimdi eskisi gibi olamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…