- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 337
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
ben de ünideyim canım inanki bende senin gibiyim herkes süslü püslü ben kendimi çok kötü hissediyorum,onlar süslendikçe bende ki bütün istek gidiyor...kendimi çok küçük görüyorum,değersiz hissediyorum bu sene son senem ilk senemden beri öyleyim lys'ye hazırlandıktan sonra bende böyle oldum 4 sene oldu ama hala düzelemedim her geçen gün kendimi daha kötü hissediyorum özgüvenim de yerlerde artık ...
Bir süredir çok bakımsızım.Eskiden süslenirdim güzel güzel giyinirdim ne biliyim zevk alırdım bundan.Şimdi sürekli aynı şeyleri giyiyorum kıyafet falan hiç umrumda değil.Niye böyle oldum bilmiyorum bi umursamazlık var.Ve bundan rahatsız olmaya başladım arkadaşlarımı gördükçe.Nasılsa kimse beğenmiyo diye sanırım bu boşvermişlik.Daha doğrusu beni beğeneni ben beğenmiyorum benim beğendiğim beni beğenmiyo.İlla karşı cins için giyinilip süslenilceğini düşünmüyorum ama içimdende gelmiyo ne biliyim güzel kıyafetlerimi giymeye kıyamıyorum kim için giyicem ki diyorum.Eskisi gibi olmak istiyorum sadece kendisi için güzel gözükmeyi isteyen yaşam şekli bu olan kızı istiyorum bu bakımsız kızı hiç sevmedim:2::2:
Not:küçük göğüslerim yüzünden birazda kendi bedenimden soğudum
Destekli sütyen kullan canım içlerine de göğüs pedlerinden koyabilirsin.çok küçüklererkeksi hissediyorum (((
kızlar siz dolgulu destekli sütyen diyorsunuz ama içi boş olduktan sonra o bile mutlu etmeye yetmiyor. benimde göğüslerim yok denecek kadar küçük ve giydiğim şeyler yakışmıyor ben arkadaşı çok iyi anlıyorum.
çok küçüklererkeksi hissediyorum (((
tabi ki herkesin derdi farklı ama inan küçük olunca kadınsı hissedemiyosun ve klipte şurda burda meme gördümmü ah diyorum işte KADIN
göğüsleri olmayan bir kadın için mutlu olmak kendini kadın gibi hissetmek çok zordur.yaşamayan bu duygunun ne olduğunu asla bilemez.kimileri takmaz o ayrı ama ya takanlar.göğüsleri olan bir kadın gördüklerinde nasıl imrendiklerini soyunduklarında kendilerini nasıl rahatsız hissettiklerini bilemez kimse.ben yıllarca o koca dolgulu sütyenlerle yattım asla çıkarmazdım onları ozaman sanki yokmuşum gibi hissediyordum.soyunduğumda asla aynaya bakamazdım erkek çocuğu gibi görünüyorum diye.dışardan biri anlamayabilir bilmeyebilir ama sen biliyorsun işte içinin boş olduğunu.ozaman giydiğin hiçbişeyi kendine yakıştıramıyorsun.ben herşeyi göze alıp ameliyat oldum.şimdi herşey bambaşka benim için.sana tavsiyem ameliyat ol bütün imkanlarını kullan.şimdi ünv.hastaneleri bu ameliyatı çok daha uyguna yapıyor ben öyle oldum mesela.ailenle konuşup bu konuda desteklerini isteyebilirsin.biçok bekar arkadaşım ailelerinin desteği ile oldu bu ameliyatı.ben evliyim ama eşim destek olmadı mesela ailem oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?