- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
Bi sarkıcı varmıs bunların ülkesinde cok güzelmiş evlenmiş sonra kocası aldatmıs magazinciler bıkadar güzel bi kadını neden aldattınız demiş adamda her kadın kendine cok iyi bakmalı yoksa aldatılır demiş falan filan.
Ya kuzenleride burda yasıyor 1 aydır. Kendi kuaforune goturdum bilmedikleri için biyer. Kuaforum şimdi 2. Sube acmaya hazırlanıyır. Haftanın 3 günü gızlerini kuaforde acıyorlar.Arap kadınlarına bak ve bakımı öğren!
O kaşlar bı kere incecik ve şakaklarına kadar gelmeli..işte bu bakımdır..
Evet. Bazen hediye alıyor bana elbise falan giyip cıksam o elbiseyi polis durdurur acaba fuhusa mı cıktım diyeAdam arap kardeşim. İşe gece kıyafetiyle gitsen garipsemez yanii
Tavi ki yapıstırdım . Ama yine ben sinir olduğumla kaldım işte 3 gündür kınusmuyorumYa bir erkek size böyle söylediği zaman, ağzına yapıştıramıyor musunuz lafları pat pat? Kendileri neki kadınları sürekli süs bebeği gibi görmek istiyorlar? Öyle olsan, bu sefer de doğal ol biraz diye yakınırlar. Kadınlar hep erkeklere göre mi şekillenmek zorundalar? Ama kusura bakmayın onların dötlerini atmosfere çıkaran yine bizleriz, yok döşü kıllı olsun, yok maço olsun, ev işi yapmasın etmesin derken, kendileriyle uğraşmalarına gerek kalmadığından bizimle uğraşıyorlar işte. Erkek dediğin kadın giyimine, ağdasına, maşasına karışmaz kardeşim.
Evet bende ona bizimde cok cirkin bi sarkıcınız vardı yakısıklı biadamla evlendi sonra kadın adamı aldattı magazinciler niye aldattın diye sordu kadında dedi ki yakısıklılığın hiç önemi yok yeni erkek arkadasım beni prenses gibi hissettiriyor dedi diye hikaye uydurdumBak..Aldatırsam nedeni bakımsız olmandır haberin ola demiş.
Klasik gomlek kot giyen temiz bakımlı biri.Pöf kendini ne biçim abinin?
İsveç kralı carl mı ? Yani bakım, adonis, 6 Packs, epilasyon o biçim mi?
Yoksa kafamızdaki Arap erkeği imajı mı? İlki gibi ise neyse de ikincisi gibi ise aldat gitsin kaşınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?