Bakımsızmışım..

Cakmamarliyn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
1.657
2.451
358
Merhaba,

2 yılı askın süredir birlikte olduğum arap erkek arkadasım var, süper bi birlikteliğimiz olmasada düşe kalka geldiğimiz bi ilişki.

Öncelikle size günlük hayatımdan bahsedeyim anlamanız acısından. Sabah 8 uyanıyorum 9 işteyim. Aksam 6 da cıkıyorum kendisiyle bulusuyoruz. 12-1 evde olıyorum. Bu arada kendisi calısmıyor üniversite öğrencisi fakat ayda 1 ve ya 2 kez okula gider.

Benim günlük giyim tarzım genelde kot- bady etek- cizme tayt- cizme den ibarettir. Gün içerisinde toplantım varsa makyaj yaparım yoksa hiç yapmam.

gecen hafta içi toplantım olduğu bi gün gayet şık giyindim işe gittim. Aksam cıkısta aldı beni. Aynen dediklerini soyluyorum size, canım isteyimce cok güzel oluyormusum ama neden hep bakımsızmısım, bazen bi tshirt giyiyor musum o tahirt pazarda satılmazmıs. Saclarımı bir topluyormusum sağdan soldan cıkmıs oluyormus ozensizmisim. Bi sarkıcı varmıs bunların ülkesinde cok güzelmiş evlenmiş sonra kocası aldatmıs magazinciler bıkadar güzel bi kadını neden aldattınız demiş adamda her kadın kendine cok iyi bakmalı yoksa aldatılır demiş falan filan. Dahasını da dinlemedim acıkcası indim arabadan.bu arada bakımdan kastı özbakım değil belirtmek isterim vücudum dişlerim kıyafetlerim hep temizdir.15 gümde 1 maniküre giderim. Saclarım pırasa denilen cinsten fönlü gibi yani.
Fakat kendisinin istediği şıkır şıkır giyim tarzı makyajlar yüksek topuklar.

Her erkek mi boyle merak ettiğim bu. Sizinde esleriniz sizi boyle mi gormek istiyor sürekli. Ben bekar olmama rağmen takatim yok siz nasıl basarıyorsunuz?

Adamdan adama degisiyor iste esimle zaten aksamdan aksama gorusuyoruz calistigimiz icin. Pazar gunu disari cikarken ben sik giyinmeye ozen gosteririm esim hemen der ammaannn ne gerek var giy esortman gidelim

Hı, kendisi de "Böyle olmaya devam edersen aldatılmayı hakedersin."e getiriyor lafı yani.

Bu erkekler bugün benim sinirimi iyice hoplattı. Ben forumdan çıkayım en iyisi.

Soruya cevap vereyim. Hayır, erkeklerin hepsi böyle değil. Bir kısmı insan olduğumuzun farkında ve her zaman manken edasında olamayacağımızın da farkında.

Arkadaşınızı biraz saygısız buldum açıkçası aldatılma olayını falan anlatması özellikle çok itici.
Bakım konusuna da gelirsek erkekler güya makyajdan hoşlanmazlar ama inanma onlara. Genelde bakımlı olanlar çok beğeniliyor .
Bir de artık güzellik algisi değişti bi göz makyajı ruj fön falan olmayınca kadınlarda bi olmamışlık oluyor .

Arap kadınlarına bak ve bakımı öğren!

O kaşlar bı kere incecik ve şakaklarına kadar gelmeli..işte bu bakımdır..
Ya kuzenleride burda yasıyor 1 aydır. Kendi kuaforune goturdum bilmedikleri için biyer. Kuaforum şimdi 2. Sube acmaya hazırlanıyır. Haftanın 3 günü gızlerini kuaforde acıyorlar.

Evet arap kadınları çok süslü ... ama söylemesi biraz itici olmuş bence onunla kırıldığını kesinlikle konuşmalısın ve biseyler yapacaksan kendin için yapmalısın istiyosan biri için değil

Ya bir erkek size böyle söylediği zaman, ağzına yapıştıramıyor musunuz lafları pat pat? Kendileri neki kadınları sürekli süs bebeği gibi görmek istiyorlar? Öyle olsan, bu sefer de doğal ol biraz diye yakınırlar. Kadınlar hep erkeklere göre mi şekillenmek zorundalar? Ama kusura bakmayın onların dötlerini atmosfere çıkaran yine bizleriz, yok döşü kıllı olsun, yok maço olsun, ev işi yapmasın etmesin derken, kendileriyle uğraşmalarına gerek kalmadığından bizimle uğraşıyorlar işte. Erkek dediğin kadın giyimine, ağdasına, maşasına karışmaz kardeşim.

Tavi ki yapıstırdım . Ama yine ben sinir olduğumla kaldım işte 3 gündür kınusmuyorum

Pöf kendini ne biçim abinin?

İsveç kralı carl mı ? Yani bakım, adonis, 6 Packs, epilasyon o biçim mi?

Yoksa kafamızdaki Arap erkeği imajı mı? İlki gibi ise neyse de ikincisi gibi ise aldat gitsin kaşınıyor

Bak..Aldatırsam nedeni bakımsız olmandır haberin ola demiş.
Evet bende ona bizimde cok cirkin bi sarkıcınız vardı yakısıklı biadamla evlendi sonra kadın adamı aldattı magazinciler niye aldattın diye sordu kadında dedi ki yakısıklılığın hiç önemi yok yeni erkek arkadasım beni prenses gibi hissettiriyor dedi diye hikaye uydurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…