- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
bu konudan bağımsız olarak soyleyelirim ki İnanın ki bizim kadar ezilmiyor kadınların genel olarak. Bitek Suudi arabistanda kadının durumu bahsettiğiniz gibi bildiğim kadarıyla. Vay bizim halimize yani.Neden Arap? Aklinizi mi kacirdiniz yahu. Onlarda kadinin statusu Turk kadininin da altinda seyreder.
Alllahhımm korusun.Bu arada sizi kesinlikle aldatacaktir, elit kesim bile olmaz dinlemez yapar bunu unutmayin.
Cok yakin bir tanidik Arap diplomatla evliydi gencecik kadini iki cocukla ortada birakti bir ingiliz kadini icin. O cocuklar babasiz kadin kocasiz yasadi. Onlarda kadin maldir alip satilan ve degistirilen.
Ben bilmiyorum bunun nasıl devam ettiğini. Cok merak ettim. Burda yazılmıcak bişeyse mesaj atarmısnız bnaArap ın yalelisi gibi devam eder bu..
Nornal sokakta gorduğumuz erkeklerden işte. Slimfit gomlek giyer kot spor ayakkabıMerhaba, bence arkadaşınız lafı, eğer bakımsız olursan sende aldatılırsına getirmiş... Şimdi sizden böyle birşey bekliyorsa evlendiğinizde kat kat üstünü bekler...
Sonuçta bir insan her zaman tam anlamıyla şıkır şıkır olamazki... Bu tavır çok itici...
Ben tüm erkeklerin böyle olduğunu düşünmüyorum...
Birde merakımı mazur görün, arkadaşınızın giyimi nasıl, böyle şıkır şıkır mı ?
Ah keske bastan biri verseydi bana bu akılı. Benim makyaj anlayısım bile goz kalemi rimel ve rujdan ibarettir.Dogal natural bi kizsan ortadoguludan uzak dur, adamlar sus delisi oluyor
Utanmadan allanip pullanmayan kadin aldatilir cok normal diyor bu zihinle ugrasilmaz
Hoş geldin MissCherryBlossom mapıs bitmiş
Yani adam başta neyse devam ettiği sürece aynı şeyleri söyler.. Özetle siz bakımlılığı 5-10 kat ta arttırsanız daha fazlası istenir..Ben bilmiyorum bunun nasıl devam ettiğini. Cok merak ettim. Burda yazılmıcak bişeyse mesaj atarmısnız bna
Şimdi zırvaya katlanmaktan kasıtı anlayamadım. Bende sunu yaptım ama bende bunu soyledim deme gereği duymadım ben. 3 gündür de konusmuyoruz zaten ama bi sekilde sinirimi bozdu içimi dokmek istedim. Bitek ozguveni yuksek zırvaya katlanmayan siz değilsiniz yani.Ben cidden genç kızları anlayamıyorum, hakarete uğruyorlar, bazen aşağılanıyorlar, zırvanın her türünü duyuyorlar sonra gelip buraya yakınıyorlar bana böyle dedi diye. Kızlar tatava dinlemekten keyif mi aluyordur nedir???
Yani şu lafları ben duysam beğenmeyen küçük oğluna almasın bebeyem haydi seoet havası derdim herhal.
Cidden zırvaya katlanamayan bir tek ben mi varım??
Ben ciddi soyluyorum, her kulturun bir anlayisi var, adamlarda nosyon oAh keske bastan biri verseydi bana bu akılı. Benim makyaj anlayısım bile goz kalemi rimel ve rujdan ibarettir.
okulumuzdaki araplardan dolayı çevremde onlarla ilgili pek çok hikaye duyuyorum. özellikle biri yakın arkadaşımın başından geçti. kesinlikle hepsini genellemek istemem mutlaka her millet gibi iyisi kötüsü vardır ama ben yerinizde olsam birlikte olmazdım. büyük de konuşmak istemiyorum ölçülü yazmaya çalışıyorum ama sizi de uyarmam gerek diye hissettim baya bir şey dönüyor bizim üniversitede araplar yüzünden.
bakın biri erkek arkadaşına ' biz burdaki kızlarla eğleniriz çünkü sizin kültürünüz buna uygun ama evlenmeye gelince kendi ülkemizden seçeriz' demiş mesela. başka biri Atatürke kötü şeyler söylemiş arkadaşlarım sinir olup tartışmışlardı baya hiç de çekinmeden söylüyor bunları bir de hangi ülkede olduğuna bakmadan.
diğer kendi yakın arkadaşımın olayını da yazmak isterdim ama kendisinden izin almam lazım. bence dikkatli olun
Hayat sizin hayatınız ve kararda sizin kararınız ama bence sizi siz olduğunuz için, sizi her halinizle, yataktan uyandığınızda o mahmur halinizle, yıkanmamış o yüzünüzle, bazen akmış makyajınızla...... sevecek erkeğin olduğunu düşünüyorum.... Bir bayan bilir zaten ne zaman nasıl giyineceğini süsleneceğini....Nornal sokakta gorduğumuz erkeklerden işte. Slimfit gomlek giyer kot spor ayakkabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?