Bakımsızmışım..

Neden Arap? Aklinizi mi kacirdiniz yahu. Onlarda kadinin statusu Turk kadininin da altinda seyreder.
bu konudan bağımsız olarak soyleyelirim ki İnanın ki bizim kadar ezilmiyor kadınların genel olarak. Bitek Suudi arabistanda kadının durumu bahsettiğiniz gibi bildiğim kadarıyla. Vay bizim halimize yani.

Her erkek Tabii ki Süse düşkün değil. Mesela benim eşim makyajı sevmez , saçımı boyatmamı istemez. Doğal halinle daha güzelsin ben seni böyle daha çok beğeniyorum der hep . .

Araplar süse fazlası ile meraklı oluyorlar. Benim yakın bir arkadaşımın abisi arap bi kızla evlendi . Bir kızı olacaktı aldığı kıyafetleri tahmin bile edemezsiniz . Bebek kıyafetleri ama hepsi taşlı, Pullu , caf caflı neredeyse hepsi kırmızı . siz anlayın artık

Alllahhımm korusun.

Merhaba, bence arkadaşınız lafı, eğer bakımsız olursan sende aldatılırsına getirmiş... Şimdi sizden böyle birşey bekliyorsa evlendiğinizde kat kat üstünü bekler...
Sonuçta bir insan her zaman tam anlamıyla şıkır şıkır olamazki... Bu tavır çok itici...
Ben tüm erkeklerin böyle olduğunu düşünmüyorum...
Birde merakımı mazur görün, arkadaşınızın giyimi nasıl, böyle şıkır şıkır mı ?

Nornal sokakta gorduğumuz erkeklerden işte. Slimfit gomlek giyer kot spor ayakkabı

Her erkek böyle değil... Kendine baksın o sinirlendim şimdi. Ne demek aldatılmayi haketmek !!

Ben cidden genç kızları anlayamıyorum, hakarete uğruyorlar, bazen aşağılanıyorlar, zırvanın her türünü duyuyorlar sonra gelip buraya yakınıyorlar bana böyle dedi diye. Kızlar tatava dinlemekten keyif mi aluyordur nedir???

Yani şu lafları ben duysam beğenmeyen küçük oğluna almasın bebeyem haydi seoet havası derdim herhal.

Cidden zırvaya katlanamayan bir tek ben mi varım??

okulumuzdaki araplardan dolayı çevremde onlarla ilgili pek çok hikaye duyuyorum. özellikle biri yakın arkadaşımın başından geçti. kesinlikle hepsini genellemek istemem mutlaka her millet gibi iyisi kötüsü vardır ama ben yerinizde olsam birlikte olmazdım. büyük de konuşmak istemiyorum ölçülü yazmaya çalışıyorum ama sizi de uyarmam gerek diye hissettim baya bir şey dönüyor bizim üniversitede araplar yüzünden.

bakın biri erkek arkadaşına ' biz burdaki kızlarla eğleniriz çünkü sizin kültürünüz buna uygun ama evlenmeye gelince kendi ülkemizden seçeriz' demiş mesela. başka biri Atatürke kötü şeyler söylemiş arkadaşlarım sinir olup tartışmışlardı baya hiç de çekinmeden söylüyor bunları bir de hangi ülkede olduğuna bakmadan.

diğer kendi yakın arkadaşımın olayını da yazmak isterdim ama kendisinden izin almam lazım. bence dikkatli olun

Arap mı söylüyor bunları? Leş gibi kokan, elleriyle etli pilav yiyen kadın düşkünü Arap erkeği mi?
Ben bir Araptan hayatımı son dk golüyle kurtardım, sen bilirsin ama bence yol ver hakaretin bu kadarı. Bakımlı olmazsan aldatılmak hak mı yani? Bunların bacak arası zihniyetiyle vizyonu anca bu kadar olur zaten.

Şimdi zırvaya katlanmaktan kasıtı anlayamadım. Bende sunu yaptım ama bende bunu soyledim deme gereği duymadım ben. 3 gündür de konusmuyoruz zaten ama bi sekilde sinirimi bozdu içimi dokmek istedim. Bitek ozguveni yuksek zırvaya katlanmayan siz değilsiniz yani.

O eğlenme kafası yabancı kadın gören tüm Ortadoğulu erkeklerde var.
Alman kadınları da, bizim erkekler sevgili oluyor ama evlenmiyordan şikayetçi. Garipler ne bilsin bizimkilerin bunlara ne gözle baktığını. Yabancıyla takılayım sonra anneciğimin köyden getirdiği 17 yaşındaki kızla evleneyim kafasındalar bizimkiler.

Nornal sokakta gorduğumuz erkeklerden işte. Slimfit gomlek giyer kot spor ayakkabı
Hayat sizin hayatınız ve kararda sizin kararınız ama bence sizi siz olduğunuz için, sizi her halinizle, yataktan uyandığınızda o mahmur halinizle, yıkanmamış o yüzünüzle, bazen akmış makyajınızla...... sevecek erkeğin olduğunu düşünüyorum.... Bir bayan bilir zaten ne zaman nasıl giyineceğini süsleneceğini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…