Bakımsızmışım..

sırf merakımdan bişey sormak istiyorum.Arap erkek arkadaşınızın kültürel açıdan çok eşli bir kültüre sahip olması sizi korkutmuyor mu? Yani şunun için diyorum biz kadınlar her ilişkiye başladığımızda evlenme hayalleri kurarak başlarız.Siz de öyle başladınız elbet.Peki bu hiç gözünüzü korkutmadı mı?

Yani bizler arap kadinlarina nazaran cok sadeyiz. Onlarin günlük makyaji bizlerin gece makyaji gibi. Ben sahsen gün icerisinde utanirim okadar makyajla gezmeye.. Dansöz kiyafetlerine benzeyen giysiler falan.
Sade güzellikten yanayim kisacasi. Ama iste zevkler ve renkler..
Aslinda erkeklerin cogu sadeligi seviyor gibime geliyor, bunu bir cok erkekten duydum..

Tavi ki yapıstırdım . Ama yine ben sinir olduğumla kaldım işte 3 gündür kınusmuyorum

Ben yerinizde olsam bırakırım onu zaten. Kendi ülkesinde sizin gibi bir kız bile bulamazken şimdi bulmuşta bunuyor yani. Ülkemiz erkeklerinin hödüklüğü yeterince kasıyor zaten bir de araplarla uğraşmayalım.

Klasik gomlek kot giyen temiz bakımlı biri.
Bu devirde belli bi eğitimi olan hemen her Ada'm temiz, ütülü , obez olmayacak şekilde dikkatli ama bi erkeğin bu kadar ukalalık yapabilmesi için ciddi emek verdiği bir fiziği , kaslı şekilli vücudu , tam epilasyonu olmalı bana göre..

Kıllı göğüsler, elmacık kemikleri ile kilo, vücut sıradan, iki ağırlık kaldırmayacak ama sen her Allah'ın günü topukluların üstünde

müşterilerimizden çok arap var, yüzlerine bakıyorlar, makyaj yapıyorlar ama beden temizlikleri felaket. çok PİS kokuyorlar, sırf iş olsun diye geliyorlar. İranlılar biraz aha bakımlı evet. Ama gerisi hikaye. Neresi bakımlıymış onların? Şakaklara kadar kaş yaptırıyorlar bu yüzünüze olmaz diyoruz yok ben öyle istiyorum. Bir halttan anladıkları yok. gitsin arap bulsun o zaman.

Korkutmadı cünkü gordğüm kadarıyla o durum kendi içlerinde de ayrılıyor. Orda da varos kesim 2 3 es alıyormus. Bütün ailesini cevresini tanıyırum artık ailesinde ıyle bi durum söz konusu değil hatta annesi babası ayrı ve suan baska insanlarla evliler. Bizde de var imam nikahıyla cok eslilik biliyorsunuz aynı yani. Ayrıca yabancı biriyke evlendiğinde bikahına baskasını alması soz konusu değil. Türkiye kendi ülkesinden bekar kağıdı istiyor zaten nikah için. E onun dısında aldatma soz konusu olabilir o riskte maalesef ki her ilişkide soz konusu

Peçeden hicaptan açık kalan 10 cm2 ye 1 kg boya = Arap insanı bakım anlayışı

Pullu payetli allı güllü elbise= Arap modacı tasarımı

Aldatma vakası= Üstüne 2.yi 3.yü getircem hazır ol. Kafana zırvaları sokayım şimdiden yolunu yapayım. Yüzüne 1 kg boya koymadığın için aldatılmayı hakettin kızım ne yapayım

Ben= Nasıl iyi hissediyorsan öyle ol. Bu zırvaları neden kendine dinletiyorsun kızım, kendine bunu neden yapıyorsun??? Başka adam yok mu?

Hepsini soyledim hepsini ama sinirimi alamadım yinede.

Hepsini soyledim hepsini ama sinirimi alamadım yinede.

Valla ben onların içindeyim. Çok iyi biliyorum kadınlarını. Benim arkadaşım 5 yıldızlı bir otelde çalışıyor illallah dedirtiyorlar dedi. banyo küvetinde bulaşık yıkıyorlar dedi. Odaları leş gibi bırakıyorlarmış. Biz ıslak mendille yemek yediğimiz yeri temizleyen insanlarız be. Sana şekil vermeye çalışan adamla ne işin var. Bırak gitsin. Makyaj yapmayan kadın aldatılmalı mı yani bu haklı mı çıkarıyormuş erkeği. Onlarda buraya gelince bişey zannediyor kendini.

Eşimle yeni evli, 4 buçuk yıldır da beraberiz. Sağ olsun ağzından böyle bi cümle duymadım. Topukluyu da yanında düğünümüzde giyinmişimdir :) Her halinle seviyorum der. . Hepsi aynı değil yani.

arap kadınlarının çoğu takma kirpikli,abartılı makyajlılar ,giyim ve aksesuarda dikkat çeken renkler taşlar kullanıyolar,arapların kadını erkeği gösterişe meraklı.erkekleri de boya küpüne dönmüş kadın seviyorlar muhtemelen.

Herkes pek esip gürlemiş.
Araplar ile ilgili ben pek bilgi sahibi değilmişim sanırım...
Sadece ben günlük süs, şıklıktan dem vurmuşum...

Neden Arap? Aklinizi mi kacirdiniz yahu. Onlarda kadinin statusu Turk kadininin da altinda seyreder.

Bu arada sizi kesinlikle aldatacaktir, elit kesim bile olmaz dinlemez yapar bunu unutmayin.
Cok yakin bir tanidik Arap diplomatla evliydi gencecik kadini iki cocukla ortada birakti bir ingiliz kadini icin. O cocuklar babasiz kadin kocasiz yasadi. Onlarda kadin maldir alip satilan ve degistirilen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…