- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
Vallahi 11 de uyanıyor kahvaltı duş giyim kusam canı isteyincede cıkıyor sokağa babamda bakımlı olur işte oyledeKendisi bayağı bakımlı anlaşılan
Özgüven tavan yapmış da beyefendide
sırf merakımdan bişey sormak istiyorum.Arap erkek arkadaşınızın kültürel açıdan çok eşli bir kültüre sahip olması sizi korkutmuyor mu? Yani şunun için diyorum biz kadınlar her ilişkiye başladığımızda evlenme hayalleri kurarak başlarız.Siz de öyle başladınız elbet.Peki bu hiç gözünüzü korkutmadı mı?Evet bende ona bizimde cok cirkin bi sarkıcınız vardı yakısıklı biadamla evlendi sonra kadın adamı aldattı magazinciler niye aldattın diye sordu kadında dedi ki yakısıklılığın hiç önemi yok yeni erkek arkadasım beni prenses gibi hissettiriyor dedi diye hikaye uydurdum
Tavi ki yapıstırdım . Ama yine ben sinir olduğumla kaldım işte 3 gündür kınusmuyorum
Bu devirde belli bi eğitimi olan hemen her Ada'm temiz, ütülü , obez olmayacak şekilde dikkatli ama bi erkeğin bu kadar ukalalık yapabilmesi için ciddi emek verdiği bir fiziği , kaslı şekilli vücudu , tam epilasyonu olmalı bana göre..Klasik gomlek kot giyen temiz bakımlı biri.
Korkutmadı cünkü gordğüm kadarıyla o durum kendi içlerinde de ayrılıyor. Orda da varos kesim 2 3 es alıyormus. Bütün ailesini cevresini tanıyırum artık ailesinde ıyle bi durum söz konusu değil hatta annesi babası ayrı ve suan baska insanlarla evliler. Bizde de var imam nikahıyla cok eslilik biliyorsunuz aynı yani. Ayrıca yabancı biriyke evlendiğinde bikahına baskasını alması soz konusu değil. Türkiye kendi ülkesinden bekar kağıdı istiyor zaten nikah için. E onun dısında aldatma soz konusu olabilir o riskte maalesef ki her ilişkide soz konususırf merakımdan bişey sormak istiyorum.Arap erkek arkadaşınızın kültürel açıdan çok eşli bir kültüre sahip olması sizi korkutmuyor mu? Yani şunun için diyorum biz kadınlar her ilişkiye başladığımızda evlenme hayalleri kurarak başlarız.Siz de öyle başladınız elbet.Peki bu hiç gözünüzü korkutmadı mı?
Hepsini soyledim hepsini ama sinirimi alamadım yinede.müşterilerimizden çok arap var, yüzlerine bakıyorlar, makyaj yapıyorlar ama beden temizlikleri felaket. çok PİS kokuyorlar, sırf iş olsun diye geliyorlar. İranlılar biraz aha bakımlı evet. Ama gerisi hikaye. Neresi bakımlıymış onların? Şakaklara kadar kaş yaptırıyorlar bu yüzünüze olmaz diyoruz yok ben öyle istiyorum. Bir halttan anladıkları yok. gitsin arap bulsun o zaman.
Ahahahah gercekten hep avm geziyor. Daha onceden tespit edilmiş miydi bu :))Demek ki tahsil cehaleti alıyor, araplık baki kalıyormuş.
Turist olarak gittiği ülkede avm gezen milletten ne beklenir ki.
Hepsini soyledim hepsini ama sinirimi alamadım yinede.
Merhaba,
2 yılı askın süredir birlikte olduğum arap erkek arkadasım var, süper bi birlikteliğimiz olmasada düşe kalka geldiğimiz bi ilişki.
Öncelikle size günlük hayatımdan bahsedeyim anlamanız acısından. Sabah 8 uyanıyorum 9 işteyim. Aksam 6 da cıkıyorum kendisiyle bulusuyoruz. 12-1 evde olıyorum. Bu arada kendisi calısmıyor üniversite öğrencisi fakat ayda 1 ve ya 2 kez okula gider.
Benim günlük giyim tarzım genelde kot- bady etek- cizme tayt- cizme den ibarettir. Gün içerisinde toplantım varsa makyaj yaparım yoksa hiç yapmam.
gecen hafta içi toplantım olduğu bi gün gayet şık giyindim işe gittim. Aksam cıkısta aldı beni. Aynen dediklerini soyluyorum size, canım isteyimce cok güzel oluyormusum ama neden hep bakımsızmısım, bazen bi tshirt giyiyor musum o tahirt pazarda satılmazmıs. Saclarımı bir topluyormusum sağdan soldan cıkmıs oluyormus ozensizmisim. Bi sarkıcı varmıs bunların ülkesinde cok güzelmiş evlenmiş sonra kocası aldatmıs magazinciler bıkadar güzel bi kadını neden aldattınız demiş adamda her kadın kendine cok iyi bakmalı yoksa aldatılır demiş falan filan. Dahasını da dinlemedim acıkcası indim arabadan.bu arada bakımdan kastı özbakım değil belirtmek isterim vücudum dişlerim kıyafetlerim hep temizdir.15 gümde 1 maniküre giderim. Saclarım pırasa denilen cinsten fönlü gibi yani.
Fakat kendisinin istediği şıkır şıkır giyim tarzı makyajlar yüksek topuklar.
Her erkek mi boyle merak ettiğim bu. Sizinde esleriniz sizi boyle mi gormek istiyor sürekli. Ben bekar olmama rağmen takatim yok siz nasıl basarıyorsunuz?
Bende genel olarak dünya erkeklerinin boyle olduğunu düşünüordum. Değilmiş demek.Herkes pek esip gürlemiş.
Araplar ile ilgili ben pek bilgi sahibi değilmişim sanırım...
Sadece ben günlük süs, şıklıktan dem vurmuşum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?