- 23 Ağustos 2012
- 51.444
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.563
- 898
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
Şimdi zırvaya katlanmaktan kasıtı anlayamadım. Bende sunu yaptım ama bende bunu soyledim deme gereği duymadım ben. 3 gündür de konusmuyoruz zaten ama bi sekilde sinirimi bozdu içimi dokmek istedim. Bitek ozguveni yuksek zırvaya katlanmayan siz değilsiniz yani.
Ben cidden genç kızları anlayamıyorum, hakarete uğruyorlar, bazen aşağılanıyorlar, zırvanın her türünü duyuyorlar sonra gelip buraya yakınıyorlar bana böyle dedi diye. Kızlar tatava dinlemekten keyif mi aluyordur nedir???
Yani şu lafları ben duysam beğenmeyen küçük oğluna almasın bebeyem haydi seoet havası derdim herhal.
Cidden zırvaya katlanamayan bir tek ben mi varım??
Yablıs anlamısım sizi o halde kusura bakmayın. Malum burda baskalarının dertlerinden nemalanmaya calısıp kendi ezik karakterini cok güclü bi karaktermis gibi gostermye calısanlarda var. Kusura bakmayın tekrar.Yani,
Sen bakımlı değilsin
Tipini çok da beğenmyrm daha iyi görün
Mini etek giy
Şöyle makyaj yap
Makyaj yapma
..... senden güzel onun gibi ol
Açıl
Kapan
.
.
.
.olduğundan farklı ol şeklindeki yorumlar bence zırva. Bunların hepsinin öaresi belli, madem beni beğenmiyorsun beni yontmak yerine hali hazırda istediğin gibi olan bir kadın bul onunla ol kardeşim. Sen şöylesin, böylesin şeklindeki tatavalardan bayıyorum. Bu cümleyi dimdirek herifin yüzüne söylemişliğim de vardır, ben böyle seviyorum yorum istemiyorum demişliğim de.
Haksız mıyım?
Aslında yaleli nin anlamını çok güzel açıklanmış haliYani,
Sen bakımlı değilsin
Tipini çok da beğenmyrm daha iyi görün
Mini etek giy
Şöyle makyaj yap
Makyaj yapma
..... senden güzel onun gibi ol
Açıl
Kapan
.
.
.
.olduğundan farklı ol şeklindeki yorumlar bence zırva. Bunların hepsinin öaresi belli, madem beni beğenmiyorsun beni yontmak yerine hali hazırda istediğin gibi olan bir kadın bul onunla ol kardeşim. Sen şöylesin, böylesin şeklindeki tatavalardan bayıyorum. Bu cümleyi dimdirek herifin yüzüne söylemişliğim de vardır, ben böyle seviyorum yorum istemiyorum demişliğim de.
Haksız mıyım?
Yablıs anlamısım sizi o halde kusura bakmayın. Malum burda baskalarının dertlerinden nemalanmaya calısıp kendi ezik karakterini cok güclü bi karaktermis gibi gostermye calısanlarda var. Kusura bakmayın tekrar.
Yok artık :) oyle bi durum yok tabikide :)Marilyn demis ki
sabah 8 uyanıyorum 9 işteyim. Aksam 6 da cıkıyorum kendisiyle bulusuyoruz. 12-1 evde olıyorum. Bu arada kendisi calısmıyor üniversite öğrencisi fakat ayda 1 ve ya 2 kez okula gider.
Siz calisiyorsunuz o yiyor oyle mi... Yoksa baska bilinmedik ekonomik alisverisler mi soz konusu. Eger sizin paranizi yiyorsa yaziklar olsun size.
Çalışırken sabah 8 akşam 10a kadar çalıştığım oluyordu. Her daim topuklumu giyerdim makyajımı saçlarımı en güzel şekilde yapardım. Bu biraz içten gelen bi durum sanırım. Erkeklerin geneli süsü bakımı sever. Ama erkek arkadaşınızin sözleri kırıcı olmuş.
Seviyorum giymeyi tabi en başta kendim için seviyorum yakıştırıyorum kadınlara . O yazı şarkı sözü hoşuma gitti yazdım :)Bakimi karsi cins icin degil kendiniz icin yapacaginiz zaman problem yok elbette de. 8den 10 a kadar topuklu giyilir mi, kemiklerinizi harap mi etmek istiyorsunuz anlamadim.
Pardon profilinzdeki motto hakkinda: kiminle yarisiyorsunuz, neden yarismak zorunda hissediyorsunuz konu disi olacak ama belki de konu icindir. Araba yarisi ya akademik kariyer yarisi olmasa gerek...
Of ne güldüm yorumuna ya. Malum zaten kafamızı çevirdiğimz yer arap, gözlerimi kaşlarından zor alıyorum. Arkadaş o kaşlar neden öle bazısı canavar gibi gözüküyo hay güzellik anlayışınızı diyorum içimdenArap kadınlarına bak ve bakımı öğren!
O kaşlar bı kere incecik ve şakaklarına kadar gelmeli..işte bu bakımdır..
Evli olup tarif ettiğin gibi her daim gezen varsa önünde eğilirim çünkü çok zor hele çocuk varsa dahada zor ama bildiğim kadarıyla araplar süse püse aşırı düşkünler kadınlarıda aynen en azından dışarda gördüklerim bu şekilde giyiniyor kendine kuruntu yapma bence yeterli derecede bakımlı ve güzelsindirMerhaba,
2 yılı askın süredir birlikte olduğum arap erkek arkadasım var, süper bi birlikteliğimiz olmasada düşe kalka geldiğimiz bi ilişki.
Öncelikle size günlük hayatımdan bahsedeyim anlamanız acısından. Sabah 8 uyanıyorum 9 işteyim. Aksam 6 da cıkıyorum kendisiyle bulusuyoruz. 12-1 evde olıyorum. Bu arada kendisi calısmıyor üniversite öğrencisi fakat ayda 1 ve ya 2 kez okula gider.
Benim günlük giyim tarzım genelde kot- bady etek- cizme tayt- cizme den ibarettir. Gün içerisinde toplantım varsa makyaj yaparım yoksa hiç yapmam.
gecen hafta içi toplantım olduğu bi gün gayet şık giyindim işe gittim. Aksam cıkısta aldı beni. Aynen dediklerini soyluyorum size, canım isteyimce cok güzel oluyormusum ama neden hep bakımsızmısım, bazen bi tshirt giyiyor musum o tahirt pazarda satılmazmıs. Saclarımı bir topluyormusum sağdan soldan cıkmıs oluyormus ozensizmisim. Bi sarkıcı varmıs bunların ülkesinde cok güzelmiş evlenmiş sonra kocası aldatmıs magazinciler bıkadar güzel bi kadını neden aldattınız demiş adamda her kadın kendine cok iyi bakmalı yoksa aldatılır demiş falan filan. Dahasını da dinlemedim acıkcası indim arabadan.bu arada bakımdan kastı özbakım değil belirtmek isterim vücudum dişlerim kıyafetlerim hep temizdir.15 gümde 1 maniküre giderim. Saclarım pırasa denilen cinsten fönlü gibi yani.
Fakat kendisinin istediği şıkır şıkır giyim tarzı makyajlar yüksek topuklar.
Her erkek mi boyle merak ettiğim bu. Sizinde esleriniz sizi boyle mi gormek istiyor sürekli. Ben bekar olmama rağmen takatim yok siz nasıl basarıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?