Bakımsızmışım..

Yani,
Sen bakımlı değilsin
Tipini çok da beğenmyrm daha iyi görün
Mini etek giy
Şöyle makyaj yap
Makyaj yapma
..... senden güzel onun gibi ol
Açıl
Kapan
.
.
.
.olduğundan farklı ol şeklindeki yorumlar bence zırva. Bunların hepsinin çaresi belli, madem beni beğenmiyorsun beni yontmak yerine hali hazırda istediğin gibi olan bir kadın bul onunla ol kardeşim. Sen şöylesin, böylesin şeklindeki tatavalardan bayıyorum. Bu cümleyi dimdirek herifin yüzüne söylemişliğim de vardır, ben böyle seviyorum yorum istemiyorum demişliğim de.

Mutlu olmak için ilişki yaşıyoruz, dırdır dinlemek için değil. Hayat çok kısa, canımı sıkan insanlara 1 dk ziyan etmem.

Haksız mıyım?

Cok dogru soyluyorsunuz. Ben de katiliyorum. mazosist yetisen bir kadin grubu var sanirim.

Yablıs anlamısım sizi o halde kusura bakmayın. Malum burda baskalarının dertlerinden nemalanmaya calısıp kendi ezik karakterini cok güclü bi karaktermis gibi gostermye calısanlarda var. Kusura bakmayın tekrar.

hakaretin, asagilamanin bu kadari.. ! bakimli olmak arap lugatinda tamamen farkli bi anlam tasiyor demekki.

Aslında yaleli nin anlamını çok güzel açıklanmış hali (yaleli nin sözlük anlamı birkaçtane bunu biliyorum ama ben nakarat olarak algılatıyım dedim )

Adam soylemis: bakimli olmazsan aldatilirsn. Yani aldatmak icin olcusu olmayan bir seyle karar verecekmis...
Vay canina...
kizim Marilyn siz ne yapiyorsunuz tanri askina? aklinizi basiniza alin! Bunu soyleyen soysuz yarin sizi ruj remginden sac telinden dolayi aldattim deyip cikacak isin icinden.

Yablıs anlamısım sizi o halde kusura bakmayın. Malum burda baskalarının dertlerinden nemalanmaya calısıp kendi ezik karakterini cok güclü bi karaktermis gibi gostermye calısanlarda var. Kusura bakmayın tekrar.

Marlyin bu dış görünüşle ilgili konulardan resmen içim sıkılıyor. Dış görünüşle, bakımka ilgili yorum yapan erkek extra itici bence. Sevgilim gibi değil ağdacı teyze gibi görüyorum:))

Marilyn demis ki

sabah 8 uyanıyorum 9 işteyim. Aksam 6 da cıkıyorum kendisiyle bulusuyoruz. 12-1 evde olıyorum. Bu arada kendisi calısmıyor üniversite öğrencisi fakat ayda 1 ve ya 2 kez okula gider.

Siz calisiyorsunuz o yiyor oyle mi... Yoksa baska bilinmedik ekonomik alisverisler mi soz konusu. Eger sizin paranizi yiyorsa yaziklar olsun size.

Yok artık :) oyle bi durum yok tabikide :)

Çalışırken sabah 8 akşam 10a kadar çalıştığım oluyordu. Her daim topuklumu giyerdim makyajımı saçlarımı en güzel şekilde yapardım. Bu biraz içten gelen bi durum sanırım. Erkeklerin geneli süsü bakımı sever. Ama erkek arkadaşınızin sözleri kırıcı olmuş.

Bakimi karsi cins icin degil kendiniz icin yapacaginiz zaman problem yok elbette de. 8den 10 a kadar topuklu giyilir mi, kemiklerinizi harap mi etmek istiyorsunuz anlamadim.
Pardon profilinzdeki motto hakkinda: kiminle yarisiyorsunuz, neden yarismak zorunda hissediyorsunuz konu disi olacak ama belki de konu icindir. Araba yarisi ya akademik kariyer yarisi olmasa gerek...

Erkeğin böyle saygısızı her milletten var. Tek eşlilik ile yetinmeyen..
Bunun milletle ilgisi yok. Hemen hakaretler yapılmış.
......

" Böyle kadınlar aldatılmayı hak ediyor" diyen bir adamla hala devam etmeyi düşünmüyorsunuz değil mi ?
İstediği bir tarz varsa böyle üslupsuzsa, had aşarak söylenmez.

Seviyorum giymeyi tabi en başta kendim için seviyorum yakıştırıyorum kadınlara . O yazı şarkı sözü hoşuma gitti yazdım :)

Arap kadınları göz önüne alırsak... yani gördüklerim full makyajlı burnu gögusleri estetikli..
Hani derslerde şey vardır çok çirçin kadınların fotolarını gösterip orta güzellikteki bi kadın resmini görünce çok güzelmiş gibi gelirmiş ya.. buda tam tersi..
Berimkide dışarı çıkarken şıkır şıkır olma saçlar ı ombre yapma sarı dikkat çekio gibi söylemleri var..

Bence,
Kadın dediğinde bakımlı olcak arkadaş ya. Saç, makyaj, giyim önemli. Hergün düğüne gider gibiden bahsetmiyorum tabi..

Erkek arkadaşn seni öle bi betimlemişki naptın sende be kızım diyesim geldi
Çok mu doldu çok mu sabretti seni birden öle bakımlı süslü şık görünce dökülüvermiş sanki, ama bildiğin öküz o ne biçim üslup be öle mi denir yani

Ne isiniz var elin issiz gucsuz ustelik kustahiyla 2 yıldir? Ben irkciliktan hoslanmam, o yuzden araplar diye genellemeye karsiyim. Bizim turklerde de emin olun dolu böyle mal herifler. Caniniza, gencliginize yazik. Her erkek ayni mi sorusuna gelirsek... Ben o bakimsiz sinifina girenlerdenim eger bakim demek makyaj ve topuklu ayakkabi falansa. Arada bir günlük makyaj yaptigimda bile aksam eve gelince esim yüzümü yikamami ister hemen. Seni özledim, en saf halini izlemek istiyorum, ben yokken canin ne istiyorsa yap ama ben makyajsiz seviyorum der.

Arap kadınlarına bak ve bakımı öğren!

O kaşlar bı kere incecik ve şakaklarına kadar gelmeli..işte bu bakımdır..
Of ne güldüm yorumuna ya. Malum zaten kafamızı çevirdiğimz yer arap, gözlerimi kaşlarından zor alıyorum. Arkadaş o kaşlar neden öle bazısı canavar gibi gözüküyo hay güzellik anlayışınızı diyorum içimden

Evli olup tarif ettiğin gibi her daim gezen varsa önünde eğilirim çünkü çok zor hele çocuk varsa dahada zor ama bildiğim kadarıyla araplar süse püse aşırı düşkünler kadınlarıda aynen en azından dışarda gördüklerim bu şekilde giyiniyor kendine kuruntu yapma bence yeterli derecede bakımlı ve güzelsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…