- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
bidaha verme para,sende para olduğunu bilmesin hiç, sen yavaş yavaş başla iş araştırmalarına ama umudunu yitirme sakın, eşe dosta söyle iş aradığını, inş düzgün gönlüne göre iş bulursun
Neden izin veriorsun peki buna. O kimki sana bunları yasatabilior. Valla eşim azcık sesini yukseltse hopp noluyor diorum. Babam bile bana bagirmamis sen kim oluyon bu hakki kendinde nerden buluon diorum.Ben babamdan hiç dayak yemeden büyüdüm...ama suan ki halim içler acisi
Şu an gidebilceğin yer ve para yok madem sabret işe gir çalış para biriktir o sırada bu adamla sakın iyi olma gelir özür dilerse ki hiç sanmıyorum sakın yumuşama. Ve derhal darp raporu al hastaneye gidip uzak mesafe her yerim ağrıyor gibi bahaneler uydurma kendine ağrılarına dayan ve git eşinden sakla ve boşanma davası açtığında kanıt olarak göster tek celsede kurtul pislikten elleri kırılsın ! yine dövme olayı yine bi hayvan ne cesaret arkadaş ya bir de durduk yere resmen olay çıkarmış. Sakın yüz verme bu varlığa.
Arkadasim Allah yardimcin olsun...
Nolur cabuk toparla kendini kurtul bu insan ziyanligi yaratiktan .....
Neden izin veriorsun peki buna. O kimki sana bunları yasatabilior. Valla eşim azcık sesini yukseltse hopp noluyor diorum. Babam bile bana bagirmamis sen kim oluyon bu hakki kendinde nerden buluon diorum.
Sende haala o evde oturarak ona hakli oldugu düşüncesini veriorsun amaaa....
hemen git o morluklar yaralar geçmeden bir rapor al.elinde mutlaka bu rapor olması lazım ve annene gidemezsen sığınma evlerinmnin netten telefonlarını bul. ve ara. iş bulana kadar orada kalırsın. hatta onlar iş bulmayada yardımcı oluyorlarmış.Günaydın arkadaslar..
Dün eşimle o kadar şiddetli kavga ettik ki saçımdan geçerek sürükledi yerlerde attığı tokat ve tekmeleri solemiyorum bile...suan vücudumda morluklar var sol kolumu kaldiramiyfm bile..ve her yerim o kadar çok ağrıyor ki.. yerlerde tutam tutam saç topladım..ve ben bu adama yemek hazırladım meyve hazırladım dün gece...üstüne birde beni başka odada yatırdi... ben anneme bile gidemem çünkü gitsem beni geri yollar. Başka gidebilecegim ne amcam ne teyzem var malesef...suan tek düşüncem biraz zaman geçirip bi iş bulup çıkıp gitmek..allah aşkına soleyin ya ben hatalimiyim
Kesinlikle yuz vermicem..ama o zamnda yine suçlu ben olucam...olsun bu kez asla yüz vermicem vicdan azabından surunsun...bide beni başka oda da yatırdı...birdaha asla yatak odasında da yatmicam yaninda
Annen değil sen.. su an o morluklarla hastaneye gidip darp raporu al ardindan karakola sikayet. En azından seninde birseyler yapabilcegini görsün. Zaten kadına el kaldoran adam kanımca acizdir tirsar oyle polis falan girinxe işin içine. Hem anan da ayri garip kendi doğurduğuna yansin elin oğluna yuz vereceğine.
komşundan para al borç. yada polisi ara omlar gelir seni götürürler. yardım iste polistenAklıma geldi aslında ama hastane baya uzak mesafede ve suan kafamda yok...kocama iyilik yapicam ya salı günü dışarı çıktık ben bendeki parayida verdim
hemen git o morluklar yaralar geçmeden bir rapor al.elinde mutlaka bu rapor olması lazım ve annene gidemezsen sığınma evlerinmnin netten telefonlarını bul. ve ara. iş bulana kadar orada kalırsın. hatta onlar iş bulmayada yardımcı oluyorlarmış.
Annen baban bu halini gorse yine mi almaz seni? Nasil vicdan var ailende? Allah sabir versin sana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım nette hepsinin telefonu varoky bildiğim kadarı ile sığınma evlerinin adres ve bilgileri gizli tutuluyor müdürü bayan söylemişti önce belediyenin aile danışma merkezine veya aile içi şiddet hattını araması lazım..evet baya yardımcı oluyorlar ve asla eşinin veya baskasının da onu bulmasına imkan yok.
Bu süreçte o adamla yaşamak zorunda degilsinki. Ne hastane icin ne rapor icin parayada ihtiyac yok. Ara polisi yada git merkeze onlar yardimci olur. Ayrica kadin sığınma evleri var oralarda senin gibi hayata tutunmaya calisan binlercesi. Yani kensine yazik etme. Hava kararmadan eve donmeden çık o evden...Alicam...bende oyle soluyrm anneme bana acı diye ağlaya ağlaya kaç defa aradım bak beni dövdü gel al beni diye..alamam dedi..eşime sormuş vurdun mi diye oda evet anne çok zorluyo beni demiş düşünün ya ..o yüzden ise girip paramı kazanınca annemede solemicem nerde yaşadığımı..çalışırım okulumuda tamamladım..tek başıma tutunmaya çalışırim hayata bi sekilde
Hep böyle mi ? Ne zamandır evlisiniz çocuk yoktur inşallah. Her tartışmanız böyle şiddetle mi oluyor ?
canım nette hepsinin telefonu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?