- 2 Temmuz 2014
- 392
- 43
- 48
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
canım nette hepsinin telefonu var
oky bildiğim kadarı ile sığınma evlerinin adres ve bilgileri gizli tutuluyor müdürü bayan söylemişti önce belediyenin aile danışma merkezine veya aile içi şiddet hattını araması lazım..evet baya yardımcı oluyorlar ve asla eşinin veya baskasının da onu bulmasına imkan yok.
Her nereden yaziyosaniz gecmisi temizleyin boyle bisey yazdiginizi dusuncelerinizi gormesin sakın daha kotu olmasin sonra.. cok uzuldum cok gecmis olsun 183u arayabilirsiniz hemen
Samsung s3
bakın verdiğim numaralardan arayın. ve o raporu alın. bugün yapın bunu ve hayatınızı kurtarın.Aricam dediginiz gibi en doğrusu bu zaten...önce gidip rapor alarak ise baslicam
canım kadının adres ve bilgilerini saklarlar. ki eş bulamasın diye.allahalla bana da adres ve bilgilerini saklıyoruz demişti numaralar var demek. teşekkürler canım..
canım nette hepsinin telefonu var
bakın verdiğim numaralardan arayın. ve o raporu alın. bugün yapın bunu ve hayatınızı kurtarın.
Günaydın arkadaslar..
Dün eşimle o kadar şiddetli kavga ettik ki saçımdan geçerek sürükledi yerlerde attığı tokat ve tekmeleri solemiyorum bile...suan vücudumda morluklar var sol kolumu kaldiramiyfm bile..ve her yerim o kadar çok ağrıyor ki.. yerlerde tutam tutam saç topladım..ve ben bu adama yemek hazırladım meyve hazırladım dün gece...üstüne birde beni başka odada yatırdi... ben anneme bile gidemem çünkü gitsem beni geri yollar. Başka gidebilecegim ne amcam ne teyzem var malesef...suan tek düşüncem biraz zaman geçirip bi iş bulup çıkıp gitmek..allah aşkına soleyin ya ben hatalimiyim
Bir yıllık evliyiz..yok çok şükür çocuğumuz..saç diplerim bile çok aciyor...öksürürken göğüs kafesimde ağrı yapıyor:'' '(
sizin adınıza çok sevindim. bak konu sahibi bunu yapmış bir arkadaş yazmış. sende oonun gibi güçlü ol ve hemen ara numaraları.O telefonlarla ulaşıyorsunuz sizi teslim aldıktan sonraki süreçte eğer sığınma talep edilirse kadını alıyorlar ve bilgileri kimseye verilmiyor.
Benim başıma geldiği için biliyorum. Sığınma talep etmedim ama onlardan çok destek gördüm. Polisi aradığımda gelmemişti Aile ve sosyal politikalar müdürü bana ulaştı ve kaymakama kadar ortalığı ayağa kaldırdı. Nerde ne şekilde olursa olsun sizi gelip buluyorlar.
Mesela ben il binasını bulamamıştım bakanlığın makam aracı gönderildi o derece yardımcı oluyorlar ve terapistler bile ücretsiz. Şimdi onların sayesinde daha güçlüyüm.
canım kadının adres ve bilgilerini saklarlar. ki eş bulamasın diye.
sizin adınıza çok sevindim. bak konu sahibi bunu yapmış bir arkadaş yazmış. sende oonun gibi güçlü ol ve hemen ara numaraları.
Önce wgidip rapor alicam sonra aricam evet böyle devam etmez hiç bişey :'(
sizin adınıza çok sevindim. bak konu sahibi bunu yapmış bir arkadaş yazmış. sende oonun gibi güçlü ol ve hemen ara numaraları.
Her yerim suan çok fena agriyor...dün biara cikiyim dedim ama çıksam gidicek yerim yok param yok cebimde aptalim ya biriktirdigim parayı bile kendisine veriyorum..
Önce wgidip rapor alicam sonra aricam evet böyle devam etmez hiç bişey :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?