bakin mutlaka:'(

Her nereden yaziyosaniz gecmisi temizleyin boyle bisey yazdiginizi dusuncelerinizi gormesin sakın daha kotu olmasin sonra.. cok uzuldum cok gecmis olsun 183u arayabilirsiniz hemen

Samsung s3

Evet ilde gizli tutulan bir siginma evine yerlestiriyorlr.Cocuk varsa farkli illere gonderiyorlar hatta.Bir velim boyle olduresiye dovulmustu.5cocugu farkli yerdeler cocuk esirgeme kurumuna kadini da gizli tutulan bir siginma evine yerlestirdiler ve cok ilgilendiler.Kadin koyde oldugu icin jandarma ilgilenmisti.Mutlaka cikin gidin o evden.Madem ailen yapmiyor ana babaligini,koca zaten koca degil.Baglayan bisey yok seni o eve.Cik git o evden.

canım nette hepsinin telefonu var

O telefonlarla ulaşıyorsunuz sizi teslim aldıktan sonraki süreçte eğer sığınma talep edilirse kadını alıyorlar ve bilgileri kimseye verilmiyor.

Benim başıma geldiği için biliyorum. Sığınma talep etmedim ama onlardan çok destek gördüm. Polisi aradığımda gelmemişti Aile ve sosyal politikalar müdürü bana ulaştı ve kaymakama kadar ortalığı ayağa kaldırdı. Nerde ne şekilde olursa olsun sizi gelip buluyorlar.

Mesela ben il binasını bulamamıştım bakanlığın makam aracı gönderildi o derece yardımcı oluyorlar ve terapistler bile ücretsiz. Şimdi onların sayesinde daha güçlüyüm.

eşinle kavga etmemişsin, o seni bi güzel dövmüş.
evet hatalısın hala gidip rapor alıp o adamı savcılığa şikayet edip evden uzaklaştırma verdirmediğin için.

Bir yıllık evliyiz..yok çok şükür çocuğumuz..saç diplerim bile çok aciyor...öksürürken göğüs kafesimde ağrı yapıyor:'''(

O derece yani ?? Umarım bu cevapları oturmuş evinizden yazmıyorsunuzdur. Kalkıp bir doktora gidin gitmeden önce de kıyafetlerinizi toplayın ne not bırakın ne telefona cevap verin bugün o evi terk edin kesinlikle sizin tartışmamak için çabaladığınız şeyde o sizi dövene kadar sizi kışkırtıp bu hale getiriyorsa devam etmez o evlilik herkes çözüm yolu gösteriyor size hastaneye gittiğinizde sorgu için polis gelir yanınıza zaten orda tek tek anlatırsınız ve sizi ilgili yere sevk ederler sığınma evine yerleşin işe girin sonra eve çıkıp yeni hayata başlayın hiç zor değil para etcek eşyaları bile alın yanınıza satmak için 1 dakika bile o evde durmanız hata

Bakın arkadaşlar çok yardımcı olmuş verdikleri numaraları arayın ve Allah aşkına kurtulun bu adamdan.. Kendinize güzel bir hayat hazırlayın arkaniza dönüp bakmayın nolur içim parçalandı

sizin adınıza çok sevindim. bak konu sahibi bunu yapmış bir arkadaş yazmış. sende oonun gibi güçlü ol ve hemen ara numaraları.

canım kadının adres ve bilgilerini saklarlar. ki eş bulamasın diye.

bize müdüre bayan oraya tebligat yapmamamız gerektiğini evrağı elden almak istediğini söylemişti. ısrar etmişti baya. demek onla ilgili değilmiş. sığınma evleri en ücra köşedeki ilçede bile var bu çok güzel.

parmağınızda alyansınız bile mi yok, gidip satın gerekirse.
hadi belli oldu gitmiyceksiniz ama en azından şu numarayı arayın hiç olmadı psikolojik destek alırsınız.

sizin adınıza çok sevindim. bak konu sahibi bunu yapmış bir arkadaş yazmış. sende oonun gibi güçlü ol ve hemen ara numaraları.

Teşekkür ederim :)

Burdan herkese sesleniyorum...
Bu durumda olan arkadaşlar Aile ve sosyal politikalar bakanlığı sizi bulduktan sonra sırtınız yere gelmiyor.
Sizin adınıza ne yapılacaksa en mükemmel şekli ile yapıyorlar.
Terapi görüyorsun ve orda ki herkes ailen oluyor o durumda.
Çocuklar olmasa ben de giderdim sığınma evine ama çocuklarım buna asla hazır değil.
Bana o kadar çok sahip çıktılar ki;
Hatta müdür eşime bizzat çıkıştı, bağırdı bir baba edası ile.
Orda ki herkes özenle seçiliyor.
Yaşadım ve biliyorum.
ve tekrar diyorum eğer çocuklarım hazır olsa asla durmam giderdim ama maalesef
Çünkü o evlerde size iş bile bulunuyor, siz işte çalışırken çocuklarınıza bakılıyor.
Başka konuları bilmem ama Türkiye bu konuda çok yok katetti
Hiç durmayın tavsiyem

Her yerim suan çok fena agriyor...dün biara cikiyim dedim ama çıksam gidicek yerim yok param yok cebimde aptalim ya biriktirdigim parayı bile kendisine veriyorum..

Cok uzuldum yazdiklarini okuyunca.
Ya lutfen bu adam siddet uyguluyor size, siginma evleri var. Bu eziyeti cekmek zorunda degilsiniz.

Bir de su var, siz bu adama neden kendi yaptigi gibi karsilik vermiyorsunuz, o size siddet uygularken niye aciz kaliyorsunuz. Benim nevrim doner heralde, dogru mudur bilmem ama ben olsam bir hasar vermeden rahat edemezdim. Hic yaptigini yanina kar birakamam,
Psikopatligim tutar, uyur bu adam sonucta hic birsey yapamasam uyurken yapardim. Ya hem dovecek hem sikayet etmeyeceksiniz hem de susup bekleyeceksiniz. Yok arkadasim eliniz armut toplamasin, musade etmeyin, anasindan dogduguna pisman olsun.yaninda kalacaksiniz sizi dovemeyecegini de zorla da olsa anlayacak.
Ziyan boyle adamlar ya...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Önce wgidip rapor alicam sonra aricam evet böyle devam etmez hiç bişey :'(

Once gidip rapor almaniza gerek yok. Adim atmamak icin direniyosunuz. Korkmayin hemen simdi arayin. Raporunuzu da alirlar koruma da cikarirlar siginma evine de yerlestirirler. Aradiginiz is degil mi? O evde kalirken bulursunuz. Icinde bulundugunuz durumu kaniksamaktan vazgecin bir an once.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…