- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
aynen. onlar herşeyi yapar. siz 183 ü arayın önce. olmazsa diğer numaralarıda arayın tek tek.Once gidip rapor almaniza gerek yok. Adim atmamak icin direniyosunuz. Korkmayin hemen simdi arayin. Raporunuzu da alirlar koruma da cikarirlar siginma evine de yerlestirirler. Aradiginiz is degil mi? O evde kalirken bulursunuz. Icinde bulundugunuz durumu kaniksamaktan vazgecin bir an once.
aynen. onlar herşeyi yapar. siz 183 ü arayın önce. olmazsa diğer numaralarıda arayın tek tek.
umuyorum. onun iyiliği için. diğer konularınada baktım. adam feci biri..Bana pek aricakmis gibi gelmiyor ya insallah yaniltir. :26:
Diğer konunda kocanı melek ilan eden bayanlar baksın bu konuna evet..
Ben zaten senin eşinin içinde bir canavar olduğunu düşünüyorum.
Bu dayak son olmayacak bu evlilik sürdükçe dayak yiyeceksin.
Gençliğin adına aşk dediğin bu acıklı hayatta kaybolup gidecek..
Arkadaşlar sağolsunlar bir sürü numara vermişler.
Kurtulmak isteseydin arardın şimdi evde olmazdın..
İnşallah kurtulmak istemişsindir.. Geçmiş olsun..
Kadıncağızı suçlu çıkartanlar vardı birde.
Konu sahibi umarım 183 ü aramışsındır ve şuan güvenli bir yerdesindir.
Niyeyse içimden bir ses boşanamayacağını söylüyor, umarım yanılıyorumdur.
Günaydın arkadaslar..
Dün eşimle o kadar şiddetli kavga ettik ki saçımdan geçerek sürükledi yerlerde attığı tokat ve tekmeleri solemiyorum bile...suan vücudumda morluklar var sol kolumu kaldiramiyfm bile..ve her yerim o kadar çok ağrıyor ki.. yerlerde tutam tutam saç topladım..ve ben bu adama yemek hazırladım meyve hazırladım dün gece...üstüne birde beni başka odada yatırdi... ben anneme bile gidemem çünkü gitsem beni geri yollar. Başka gidebilecegim ne amcam ne teyzem var malesef...suan tek düşüncem biraz zaman geçirip bi iş bulup çıkıp gitmek..allah aşkına soleyin ya ben hatalimiyim
Ben de böyle hissettiğim için biraz sert yazdım maalesef..
Param yok, ailem yok diye dayak yemeye devam etmek, kurtulmak için çabalamaktan daha kolay geliyor bazı kadınlara ne yazık ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?