Bakır bardak

manolyam123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
28
7
86
Ankara
Merhaba Kızlar,

Malum Corona günlerinde herkes yeni bir hobi ediniyor. Ben de özellikle kokteyl ve mutfak gereçlerine merak saldım. Her gün yeni bir kokteyl deniyorum. Şimdi servis ve tadımı güzelleştirmeye odaklandım ve sanırsam bakır bardaklar bu konuda çok kritik. Geçenlerde beymende grömüştüm ... diye bir marka.
daha önce .. dan alışveriş yapan oldu mu, hiç yapmadığım için size danışmak istedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi siteyi inceledim ama sanırsam her şey bitmiş görünüyor anlamadım. IG'da başka ülkelerde de satılıyormuş gibi duruyor bir sorun olcağını sanmıyorum

Senden sonra özellikle Netflixte yayınlanan Too hot to handle izledikten sonra algıda seçicilik sanırım bakır bardak sipariş ettim ben de .... Nerden buldun sayfayı bilmiyorum ama güzlemiş modelleri bir de el yapımıymış bakalım umarım beklentilerimi karşılar.

Evet ya ben de geçen gün bitirdim izlemeyi her konsey sahnesinde bakırdan içiyorlar saka gibi hahahhaa. Çok sevindim tatlım ben instagramda karşıma çıktı sanıırm beymende de satılıyor. Kalitelidir diye düşünüyorum ama merak ettim paylas mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…