Uzun zamandır bu rengi arıyorum. Saç rengiyle ilgili açtığım bir konuda da yardım istedim ama kimse yardımcı olmadı. En iyisi konu açayım dedim...
Canlı, bakırlığı yoğun, sarımsı olmayan biraz kırmızıya kaçan bir renk.
Exicolor 86.40 Kızıl BakırBu markanın bu rengini kullanacağım, sonucu paylaşırım. Eğer istediğim rengi elde edemezsem Garnierin resimdeki rengini kullanacağım.
Resimlerdeki rengi evde kendisi elde eden varsa ve yardımcı olursa sevinirim. Ben boyadıkça burada resimli olarak paylaşıp sizleri bilgilendiririm...
en üstteki renk güzelmiş..palette tarçın bakır olmasın bu renk ?
Canım sen iki rengi karıştırıp boyayacaktın yaptın mı?
Şimdiki saç rengini paylaşırsan daha net cevaplar alırsın.
Ama paylaştığın kızıl bakır rengi resimdeki renkle aynı,büyük ihtimalle aynı rengi elde edersin.
en üstteki renk güzelmiş..palette tarçın bakır olmasın bu renk ?
palettein tarçın bakırı değil bu renk o daha açık ve turuncumsu duruyor ben boyatmıştım.. bu renk bakır kızılı.. yada kızıl büyü gibi bişi olabilir.. bir çok markada var bu renk, kınalı gibi durduğu için ben sevmedim bu rengi..
Büyük ihtimal eklediğin renge boyadığında tam tutar canım resim eklersin boyadığında :)
Emin değilsen bi kuaföre danış iyi bi kuaför istediğin rengi tutturabilir.
canım benm şuan ki saç rengim tam olarak bu renk :) hatta resimlerim vardı orda daha kırmızı çıkmıştı ilk boyadığımda koymuştum aktı biraz tam bu rengi aldı.
palette tarçın bakırın ilk boyandığındaki hali bu, tartışmasız.ben daha bugün tarçın bakıra boyadım(bir senedir bu renge boyatıyorum) ve saçım şu anda ilk resimdeki gibi,aynısı.ama yıkandıkça turuncuya dönüyor.turuncuya dönmesini engellemek için ise yapılabilecek birşey yok.belki tarçın bakırla herhangi bir kızıl boyayı karıştırırsanız daha kırmızımsı bir kızıl elde edebilirsiniz.
Garnier'in Bakır Alevi'ni piyasadan kaldırmışlar sanırım, kaç yere bakıyorum, bulamıyorum.. İrlanda Kızılı'nı araştırdım çok ama pek verim alabileceğim bir renk olmadığını anladım. Ama şu Bakır Alevi hiçbir yerde yok... Buna yakın ne renk var diyorum, onlar bana başka birşey gösteriyor...
igoranın bakırları daha dayanıklıymış akmaya karşı..ama bu boya nerden alınır nerde satılıyor bilmiyorum..kuaförler de kullanıyorlar sanırım bu markayı..
resimdeki kızın sacı turuncumsu qibi tarcın bakırlıkmı warki bilemedimm :86:
Evet biraz tarçınlık var...Ama ben tarçın bakır istemiyorum, o çok sarımsı oluyor ayrıca benim saclarım açık kumral olduğu için aynı kutudaki gibi tutuyor. Belki onun içine kırmızı katarsam bu rengi elde ederim. Hiç olmadı onu deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?