• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bakır Kırmızı (Resimli)

İste canım banada öyle qibi qeldi sadece tarcın bakır yok kızıllık yoqun ama turuncu yansımaları war, bana öyle qeldi.)

Aynen bunda kızıllık var. Tarçın bakır 7.44 yani bakırlık yoğun, ama bu rengi veren boyanın numarasında 6 rakamı kesinlikle bulunuyor. Boya numaralarından az çok anlarım. Benim aradığım renkte hem 6 hem 4 bulunacak, yani hem bakırlık hem kızıllık...

Slania, canım, son kararın ne olduğunu bilmiyorum
İnternette gezerken bir resim gördüm, aklıma sen geldin.
Bi bak istersen, kırmızı - turuncu baliyajlı. Belki bir fikir verir.
a5c205a3-60e9-4f42-a020-e374f59bc3211(5b)1(5d).jpg

Canım bu çok kırmızı. Ben daha doğal bir renk elde etmek istiyorum. Bak mesela en son koyduğum resimdeki kız rol gereği doğal bir kızılı canlandırmıştı, yani o renk doğada bulunuyor. Benim de surat tipim ten rengim onunkine yakın o yüzden kendime o rengi yakıştırıyorum. Yine de yardımın için teşekkürler... :71:

Eki Görüntüle 230667

başlığı görünce bu boya aklıma geldi. belki kullanan vardır. amonyaksız organik bir boya. numarası 6RM bakır kırmızı.

Bir de bu var aklımda canım. Kapağı değişti bu boyanın, şimdiki kapağı bu ve ben buradaki rengi daha çok beğeniyorum.

6RM-Bakir-Kizil_68394_1.jpg

Doğal olması beni tereddüte düşürüyor, ya tutmazsa, çabuk akarsa vs..

bende boyiyacaktim bu tonlarda hurremin sac renginden ama boyayamadimmm saclarim cok yipranmiss :14::14::14:

Hürremin rengini tarçın bakırla altın sarısını karıştırarak elde edebilirsin.

Sabırsızlanıyorumm.. :52:
En son 16sında boyamıştım saçlarımı, sabretmem gerek..
Bir kaç resim eklemek istedim.

$barbara meier.webp$3a_by_chick_a_D.webp$Ccile+Corbel+Cecile+CORBELw3.webp$img-thing (13).webp$ginger_by_yokopoko.webp$kindwitchbyparlami.webp

Kimisi açık kimisi koyu, hepsi birbirinden güzel. Hangisi tutarsa artık... :69:

canım ben palette kahve köpüğüne boyalı saçımın üzerine natural colors 8RR kızıl bakır boyamıştım ve tutmuştu. zeminin 8 ve daha açık tonlardaysa tutar. ki zaten bakır kırmızının numarası 6RM, yani koyu kumralın kızıl tonu, kutudakinden biraz daha koyu olur bence. yaklaşık 15 dk saça ısı tutulması lazım bu boya bitkisel olduğu için. pek de akmamıştı ayrıca. tavsiye ederim. bitkisel olduğu için saçına diğer amonyaklı boyalar kadar zarar vermeyecektir

canım ben palette kahve köpüğüne boyalı saçımın üzerine natural colors 8RR kızıl bakır boyamıştım ve tutmuştu. zeminin 8 ve daha açık tonlardaysa tutar. ki zaten bakır kırmızının numarası 6RM, yani koyu kumralın kızıl tonu, kutudakinden biraz daha koyu olur bence. yaklaşık 15 dk saça ısı tutulması lazım bu boya bitkisel olduğu için. pek de akmamıştı ayrıca. tavsiye ederim. bitkisel olduğu için saçına diğer amonyaklı boyalar kadar zarar vermeyecektir

Koyusuna da razıyım. Kızıl bu açık zeminde zaten çabuk akar, yeter ki istediğim doğallıkta olsun. Şu an elimde 3 kutu exicolor kızıl bakır var önce onu bir deneyeceğim ondan sonra hemen gidip bu boyayı alacağım. Ne zamandır aklımda.. Hem rengi hem doğal olması çok hoşuma gitti. Teşekkür ederim yardımcı olduğun için... :71:

birşey değil canım. inş memnun kalırsın. exicolorla boyadıktan sonra sonucu söyle olur mu? turuncumsu mu çıkacak, kızıl-bakır mı çıkacak gerçekten merak ettim.

birşey değil canım. inş memnun kalırsın. exicolorla boyadıktan sonra sonucu söyle olur mu? turuncumsu mu çıkacak, kızıl-bakır mı çıkacak gerçekten merak ettim.

Söylerim canım tabi ki... :34: Hatta resmimi koyacağım.

Canım bu çok kırmızı. Ben daha doğal bir renk elde etmek istiyorum. Bak mesela en son koyduğum resimdeki kız rol gereği doğal bir kızılı canlandırmıştı, yani o renk doğada bulunuyor. Benim de surat tipim ten rengim onunkine yakın o yüzden kendime o rengi yakıştırıyorum. Yine de yardımın için teşekkürler... :71:

Slania, ben o renkleri önermedim sana, baliyajı önermek istedim.
Yani kızıl saç içinde bakır baliyaj güzel duruyor demek istedim.
Neyse,
Bu renge ne dersin ?
pr_01_433_min.jpg

Son düzenleme:
Slania, ben o renkleri önermedim sana, baliyajı önermek istedim.
Yani kızıl saç içinde bakır baliyaj güzel duruyor demek istedim.
Neyse,
Bu renge ne dersin ?
pr_01_433_min.jpg

Hmm anladım şimdi olabilir aslında... Ama ben kuaföre gitmeyi pek düşünmüyorum, çekiniyorum kuaförlerden. Zeminini kendim yaptıktan sonra düşünebilirim. Şu anki rengim baya aktı balyajlı gibi duruyor doğal görünüyor...
Renk güzelmiş, markası ne?

Eğer exicolor bakır kızıl istediğim rengi vermezse bunlardan birini kullanacağım.

Bu ikisini karıştırmayı düşünüyorum:

$renk.webp

Bunu kesinlikle deneyeceğim. Bu markayı çok merak ediyorum.

$NaturalColors6RMBAKIRKIRMIZI.webp

İkinci sıradaki:

$beauty-bitkisel-sac-boyalari-500x500-500x500.webp

$131-bakir-kirmizi-500x500.webp

Eki Görüntüle 230743

$Bdsc0006.webp

Bulabilirsem bunu da kullanabilirim.

$Sante Bitkisel Toz Saç Boyası (Doğal Kızıl).webp

[/QUOTE]Hürremin rengini tarçın bakırla altın sarısını karıştırarak elde edebilirsin.[/QUOTE]

Canım karısım ne oranda olacak bir fikir werebilirmisin?

Son düzenleme:
garnier 7.64 olur direkt. zaten açılımı orta kumral kızıl bakır. içine başka bişey karıştırma bence. tabii zemin rengin de önemli.
renk hep akar bu arada akmak zorunda.
ayrıca igoranın bu rengini de tavsiye edebilirim. 9,5-777 diye geçiyor. çok güzel çıkıyor renk ve hemen akmıyor. akınca da yoğun bir bakır oluyor zaten.

$t_13902.webp
schwarzkopf-igora-haircolor-perfection9-5-777-platcopx-blonde-the3style-0903-20-the3style@12.jpg

-777_m.jpg

Son düzenleme:
garnier 7.64 olur direkt. zaten açılımı orta kumral kızıl bakır. içine başka bişey karıştırma bence. tabii zemin rengin de önemli.
renk hep akar bu arada akmak zorunda.
ayrıca igoranın bu rengini de tavsiye edebilirim. 9,5-777 diye geçiyor. çok güzel çıkıyor renk ve hemen akmıyor. akınca da yoğun bir bakır oluyor zaten.

Eki Görüntüle 231495
schwarzkopf-igora-haircolor-perfection9-5-777-platcopx-blonde-the3style-0903-20-the3style@12.jpg

-777_m.jpg

7.64 ile ilgili bir konu okumuştum, arkadaş açık zemin olan saçlarını boyamıştı bildiğin kırmızı çıkmıştı renk. Benim zeminim çok açık değil ama doğal saçlarım açık renk, dipler farklı uçlar farklı olur yani. 6.46ıyla karıştırarak o yoğun kırmızılığı çok az azaltmak istiyorum.
İgora harikaymış, araştıracağım. Sağol canım... :71:

Verite sana bişey sormak istiyorum.. Bu exicolor kızıl bakırın (86.40) numarasında nokta niye 8den sonra değil 6dan sonra geliyor. 8.640tan farkı ne onun? Sen numaralardan anlıyorsun diye sana sormak istedim... :61:

Verite sana bişey sormak istiyorum.. Bu exicolor kızıl bakırın (86.40) numarasında nokta niye 8den sonra değil 6dan sonra geliyor. 8.640tan farkı ne onun? Sen numaralardan anlıyorsun diye sana sormak istedim... :61:

Canım bunu bir siteden indirmistim kendi hazırlamıs benim baya isimi qörüyor belki sanada faydası olur.)

$iqemJ.webp

Canım bunu biliyorum hatta ezberledim desem yeridir ama ben o noktanın yerini tam olarak anlayamadım. Sağol yinede...:34:

Canım benim anladıqım kadarıyla noktan önceki sayılar renqin acıklıqını koyuluqunu qösteriyor, noktadan sonraki sayılarda baskın olan renqi.)

Son düzenleme:
canım igora royalın bakır yoğunlaştırıcısı var bence kullanacagn boyaya ondan kat emınım daha ıyı sonuc alcaksın

Eğer exicolor bakır kızıl istediğim rengi vermezse bunlardan birini kullanacağım.

Bu ikisini karıştırmayı düşünüyorum:

Eki Görüntüle 230739

Bunu kesinlikle deneyeceğim. Bu markayı çok merak ediyorum.

Eki Görüntüle 230740

İkinci sıradaki:

Eki Görüntüle 230741

Eki Görüntüle 230742

Eki Görüntüle 230743

Eki Görüntüle 230744

Bulabilirsem bunu da kullanabilirim.

Eki Görüntüle 230745

attachment.php

İstediğin renklere göre bunu tavsiye etmem. Ben bir kaç ay boyadım bunu ve bildiğin bordo renk oluyor. İstersen foto da eklerim ama kutudaki renge aldanma..

Boyadim kizlar ayni resimdeki gibi oldu cok mutluyum! :66:

still02xi8.jpg

Tek sorun dipler tam istedigim gibi oldu, daha önceden siyahtan actigim yerler koyu kahve oldu. Ama olsun istedigim rengi elde ettim ya hic mühim degil gerekirse tekrar acarim saclarimi. Ayni saclarini kahveye boyamis ama dibi gelmis dogal kizillar gibi oldum. :1:
Nasil elde ettigime gelelim;
Exicolor kizil bakir 86.40 kullandim resmi de bu:
exicolor-86-40-kizil-bakir.jpg
Yalniz ben icine bir miktar kirmizi kattim, bir tüp icin bir serce parmagi kadar. :1: Kirmiziligi biraz yogun olsun istedim, oldu da. :64:

Back
X