İste canım banada öyle qibi qeldi sadece tarcın bakır yok kızıllık yoqun ama turuncu yansımaları war, bana öyle qeldi.)
Aynen bunda kızıllık var. Tarçın bakır 7.44 yani bakırlık yoğun, ama bu rengi veren boyanın numarasında 6 rakamı kesinlikle bulunuyor. Boya numaralarından az çok anlarım. Benim aradığım renkte hem 6 hem 4 bulunacak, yani hem bakırlık hem kızıllık...
Slania, canım, son kararın ne olduğunu bilmiyorum
İnternette gezerken bir resim gördüm, aklıma sen geldin.
Bi bak istersen, kırmızı - turuncu baliyajlı. Belki bir fikir verir.
![]()
Canım bu çok kırmızı. Ben daha doğal bir renk elde etmek istiyorum. Bak mesela en son koyduğum resimdeki kız rol gereği doğal bir kızılı canlandırmıştı, yani o renk doğada bulunuyor. Benim de surat tipim ten rengim onunkine yakın o yüzden kendime o rengi yakıştırıyorum. Yine de yardımın için teşekkürler...

Eki Görüntüle 230667
başlığı görünce bu boya aklıma geldi. belki kullanan vardır. amonyaksız organik bir boya. numarası 6RM bakır kırmızı.
Bir de bu var aklımda canım. Kapağı değişti bu boyanın, şimdiki kapağı bu ve ben buradaki rengi daha çok beğeniyorum.

Doğal olması beni tereddüte düşürüyor, ya tutmazsa, çabuk akarsa vs..
bende boyiyacaktim bu tonlarda hurremin sac renginden ama boyayamadimmm saclarim cok yipranmiss![]()
Hürremin rengini tarçın bakırla altın sarısını karıştırarak elde edebilirsin.