Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben anlamadım bu yorumları bir derdime nasıl çözüm bulabilirim diye yazdım. o sahte fake konularınıda okudum uzun süredir sadece okuyucu olarak takip ediyrdum. üyelik aldığımda onaylama süresi sınavlarım derken şimdi hem sorunumu danışıp çözüm bulmak hemde foruma bakmak için giriş yaptım pişman oldum. sorunuma çözüm önermeyecekseniz cevapta yazmayın. ha ben gidipte tüp bebekti oydu buydu acıklı bir şeyde yazıp üzme yoluna gitmiyorum bir sorunum var cevap arıyorum. fakelerle kendilerini kandıran insanlara kızmışsınız diğer konularda ama sizde paranoyaklıkta son noktaya gelmişsiniz. bravo!
tamam sormadım bişe sevde çık git konumdan sorunlu sadece her ne olursa olsun sonuçta türk erkeği o kanın zardan gelmediğini bilsede mutlu olucak ne kadar abartıp saptırdın konuyu sen jiletle kesip asprin yutup denemişsin belli ki seni mutlu ettiyse deneyim bende !
tüp bebekle senın bu konun cok cok farklı ztn sakın aynı kefeye koymaya kalkmaaa yanii o gercekten zor bir durum yanı acıklı demekte ne oluyor yahuu o ınsanlar bir umut arıyor sen burda sadece mutlu olacagın 2 damla kanı kusura bakma ama konu kucumsemeye gelıncee masallahın var konu acıyorsanda cevaplara hazırlıklı ol herkes dusuncesınde ozgur !
ben anlamadım bu yorumları bir derdime nasıl çözüm bulabilirim diye yazdım. o sahte fake konularınıda okudum uzun süredir sadece okuyucu olarak takip ediyrdum. üyelik aldığımda onaylama süresi sınavlarım derken şimdi hem sorunumu danışıp çözüm bulmak hemde foruma bakmak için giriş yaptım pişman oldum. sorunuma çözüm önermeyecekseniz cevapta yazmayın. ha ben gidipte tüp bebekti oydu buydu acıklı bir şeyde yazıp üzme yoluna gitmiyorum bir sorunum var cevap arıyorum. fakelerle kendilerini kandıran insanlara kızmışsınız diğer konularda ama sizde paranoyaklıkta son noktaya gelmişsiniz. bravo!
Ben konudan okuduğum kadarıyla yazdım ki acıklı=üzücü=üzüntülü anlamıyla kullandım. Allah kimseye öyle birleye gerek kalmadan çocuk sahibi yapsın ama o konuyla bir tutup fake git konu sahibi neysen o ol falan gibi yorumda hoş değil. Burda alay amaçlıda birşey yazmadım. Sadece danıştım. Bu forumu uzaktan okumak en güzeliymiş şu an üye olduğum ana lanet ediyorum.
çok alıngansın canım yaaa:):) sen sordun bızlerde fıkırlerımızı soyluyoruzzz... sacma oldugunuda yanınaaa not olark konduruyoruz bıze deseydın bastan hata ettım bırıyle oldum yenı sevgılım bılmıyor soruda azda olsa mantık aradık ama bu cıdden sacma :):)
Aspirin kan inceltir, kanamayi arttirir. aspirin al, sonra oraya iceri jiletle bir kesik at. en ufak darbede kanama gelir, durmaz da. hastanelik bile olursun. ne kadar kan, o kadar mutluluk ne de olsa.![]()
Ne temsili kani allasen, toren mi bu? cinsel iliskinin temsili kanini da ilk defa duydum. hergun yeni birseyler ogreniyorum kk'da. genel kulturum bayagi gelisti. :)
Sevgilime söylediğimde benim için öylesin dedi ve herşeyi yapmamıza rağmen benimle ilişkiye girmiyor. Bir sene önce ayrılmıştık şimdi yine barıştık 2 gün sonra yanına gideceğim ve muhtemelen ilişkiye girebiliriz ama ben kan gelmesini istiyorum. Fakat şu an diktirmek için ödeyebileceğim bir miktar para yok elimde. Kızlığımı bozduna getirmicem lafı kesinlikle ama o kanı görmek mutlu edicek onu en azından kan geldiğinde kız değilim bilmiyorum neden geldi diyeceğim ama yine de gelmesini istiyorum. ne yapsam kan gelir acaba :/ lütfen kötü eleştirmeyin beni![]()
tüp bebek ne alaka..bizim durumumuz acıklı olabilir ama senin durumun acınası..
sorunu sordun cevapları bekle ..tüp bebeği ne diye karıştırıyosun...
ne denmesini bekliyosun girişe kapan kur ikinizde kan revan içinde kalın..mutluluktan ölün ..oldumu..
insanların sorunlarını küçümsemek böyle oluyo işte
Ben tüp bebek olayını küçümsemedim. Bu konuyu kendi pisliklerine alet edip alay edenler için konuştum. Diğer konularda öyle okudum yani tüp bebek olayından fake hesaptan konu açılıp üzülünecek şeyler yazılıp alay edilmiş sonrasında sanırım ben o konu için dedim. Yoksa daha öncede yorum yaptım tüp bebek konusuyla ilgili söylemedğimi belirttim.
Oje hiç çıkmaz benceKetçap olurmu ?![]()