Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşımla birlikte açtık konuyu o gelmesi mutlu eder taraftarıydı ben biliyor nolacak taraftarıydım ama bir şekilde gece aklıma soktu mutlu edecek fikrini. Hala uyuyamadım düşünmekten eder mi ters mi teper diye. Az önce uyumaya gitti o gittikten sonra tekrardan okuyunca bütün yorumları kendim saçma yazdığıma kanaat getirdim. Sonuçta ben söyledim ona. Kendiside benim için hala bakiresin dedi. Sevmese neden böyle birşey desin ki hem dimi? Yanlış anlayan arkadaşlardan ve sert tepkimden dolayı özür dilerim. Ancak bütün gece beynimi yedi bu mesele. Sanırım doğrusu hiçbir şey yapmamak. Böyle olduğumu söyledim kabullendi. Akışına bırakmak herşeyi en doğrusu sanırım.
Akisi derken neyi bekliyorsunuz evlilik mi? Yoksa arada bir zamanda mi? Ayni seyi yasama tekrar.
Evlilik düşüncemiz var. 3. senem okulda seneye mezun olacağım o da bu sene mezun olacak haziranda. Yani 2 sene sonra falan evlenmeyi düşünüyoruz. 2 hafta sonra ailesiyle tanışmaya gideceğim ben. Zaten bu kan gelme olayıda ordan açıldı arkadaşımla yaparsınız işte kan gelirse mutlu olur falan. Ama yani ciddi şu an için ilişkimiz bir aksilik olmazsa 1.5 2 sene sonra soyadını taşıyacağım. Ve sanırım 3 senedir benden o yönde bir beklentide bulunmadı evlenene kadarda bulunmayacak sanırım. Arada ben bazen konu açıyorum gerdek gecemize saklıyorum kendimi diyip değiştiriyor konuyu. :)
şu konuyu keşke biri alıntılasaydı. işte ,bu yüzden hep alıntılarım.
konu gitmiş yine![]()
kibledim zaten. konu içeriğini silmek ceza sebebi.buda yeni moda oldu..sorununu halleden geçmişe sünger çekiyo
hani şu filimlerde vurulma sahnesinde vucuda yerleştirilen aparat patlarda etraf kan gölüne dönerya işte ondan alabilirsin :))
Hem değil bir iki damla çokça kan görür
Hem paaaaaaaaaaat diye çıkan seslede iyice ikna olmuş olursunuz :)) Kanı gördük ama bu seferde sesi duymadık endişesi oluşmadan kafanızdaki bütün sorularınıza o an içinde cevap bulursunuz...
Düşündümde çok otantik haaa..Patlayan şeyyy ! ahahaha
çok saçma afedersinde.hem bakire olmadığını bliyor.hemde sen kan gelsin istiyorsun.değişik bir fantazi sizinkisi de.yanlış anlaşıldı sanırım sevgilim bu konuyu önemsemiyor ve ben de kızlığımı bozdun diyerek üzerine gidecek değilim sadece 1 2 damla da olsa bir kan gelmesi ikimizide mutlu edecek daha önce bir hata yaptım evet sevgilimde durumu önemsemiyor namusun 2 bacak arasında olduğunu düşünenlerden değil ancak gelmesini istiyorum ben yine de :/
Evlilik düşüncemiz var. 3. senem okulda seneye mezun olacağım o da bu sene mezun olacak haziranda. Yani 2 sene sonra falan evlenmeyi düşünüyoruz. 2 hafta sonra ailesiyle tanışmaya gideceğim ben. Zaten bu kan gelme olayıda ordan açıldı arkadaşımla yaparsınız işte kan gelirse mutlu olur falan. Ama yani ciddi şu an için ilişkimiz bir aksilik olmazsa 1.5 2 sene sonra soyadını taşıyacağım. Ve sanırım 3 senedir benden o yönde bir beklentide bulunmadı evlenene kadarda bulunmayacak sanırım. Arada ben bazen konu açıyorum gerdek gecemize saklıyorum kendimi diyip değiştiriyor konuyu. :)
hani şu filimlerde vurulma sahnesinde vucuda yerleştirilen aparat patlarda etraf kan gölüne dönerya işte ondan alabilirsin :))
Hem değil bir iki damla çokça kan görür
Hem paaaaaaaaaaat diye çıkan seslede iyice ikna olmuş olursunuz :)) Kanı gördük ama bu seferde sesi duymadık endişesi oluşmadan kafanızdaki bütün sorularınıza o an içinde cevap bulursunuz...
Düşündümde çok otantik haaa..Patlayan şeyyy ! ahahaha
Hayır benim anlamadım sen bakire değilsin SEVGİLİN bunu biliyor AMA sen genede saçmalık peşinde kan istiyorsun. SEVGİLİN ŞAHSİYETİDE OLSUN BENİM İÇİN BAKİRESİN DİYOR. SENDE HALA kaaan yokmu kan diye dolaşıyorsun ayıp yahu karşındaki zaten seni kabullendim muhapetini yapmış neyin derdindesin..Birlikte olacağımız kesin değil zaten. Arkadaşımın gazına gelip birlikte olduğunuzda kan gelirse mutlu olur gibi düşüncelerinin etkisiyle buraya danışmak istedim sadece.O benim için bakiresin diyip konuyu kapattı. Ki evlenene kadar da açmaya niyeti yok. Benimde açmaya niyetim yok. Arkadaşımın etkisiyle yazdığım bir konuydu. Kapatılması içinde mesaj attım.