Bakire değilim ilk gece ne yapabilirim ?

Iliskide durust olmak lazim falan filan da bu durum istisna bence. Bir kere daha once kiminle ne yaptiginiz kimseyi ilgilendirmez. Kimsenin kimseyi yargilamaya, hele hele gecmisiyle yargilamaya hakki yok. Hem de konu da hirsizlik, ugursuzluk degil, kizlik zari. Kizlik zari ne yahu? Bir tane erkek bakir miyim degil miyim ya anlarlarsa diye dusunuyor mu evlenmeden once? Nasil bir sacma zorbaca seyi sineye cekmis tartisiyoruz. Siz bunu yapacak biriyle evlenmeyi dusunuyorsunuz. Hayatimi bu kafadaki bir insanla gecirip onunla cocuk buyutmek istemezdim. Baska bir bahane bulup (cunku elalem ne der!!) ayrilirdim. Ha illa yapacaksaniz bu adama durust olmayin derim. Gozunuzde de buyutmeyin. Butun kimliginizi bunun uzerinden kurmayin. Bir suru baska ozelligi olan guzel bir insansiniz. Hic de utanmayin. Sizi bu yalani soylemek zorunda birakan ahlak (!) anlayisi utansin.

Bi arkadasim vardi boyle, universite 1deydik. Sevgilisiyle sevişmiş, bize gelir anlatirdi soyle zevkli boyle guzel kendinizi bu zevkten mahrum birakiyorsunuz derdi sevismedigimiz icin bizi aşagilardi neredeyse
Sonra bi gun cocukla ayrildilar, başladi aglamaya kandirildim, beni kandirdi, beni kullandi demeye.
E hani zevkliydi cok guzeldi? Neden kendinize bunu yaparsiniz anlamam. Ben kullandim attim de, zevk aldin yahu sen kendi rizanla sevistin
Hayatina giren insan varsin kabul etmesin koy gotune tekmeyi
Kimse sizden degerli mi
Ha bana de ki kabullenmez başima kakar
O zaman durust olmana gerek yok, sakla, hakediyorlar valla.
Anlamazliğa vur, bilmiyorum nasil kan gelmedi anlamadim de. Zaten azcik kör cahil degilse her kadindan kan gelmeyecegini bilir

Konu feyktir umarım değilsede en basit çözüm yapay kızlık zarı sipariş edip kargo şubesinden teslim almak.

Genele dayanarak yargılayarak yorum yapmayı ne zaman bırakacak bu kk yahu? Erkeklere müstehakmış bilmem ne. Yahu bir erkek yapıpta yapmadım dese kadınlara müstehak deseler ayağa kalkar ülke. Bu bekaret yalanları çoğaldıysa müstehakçılar yüzünden çoğaldı önce kendinizi düzeltinde yorum yapın millete. Konu sahibi kimbilir ne yaşadı hemen adamın bakirliği yargılanmış yapmadıysa tanımadığın adamın vebalini nasıl ödücen acaba.

tüm yorumları okudum herkes bi önemi yok demiş ben de bir konu açmıştım bana çok yardımcı olmuşlardı çok kaliteli hatunlar var burda gerçekten hepinize çok teşekkür ederim ablalarım

Bu konudaki yorumlariniz ne kadar itici. Ne olsun istiyorsunuz siz? Surekli boyle negatif negatif, konu sahibini korkutacak yorumlar yaparak ne yapmak istiyorsunuz???
Yok is mahkemeye kadar uzarmis da bilmem ne bilmem ne. Kac defa boyle vaka gordun ki gelip burda salliyorsun? Kac kisi doktorun "bakiredir" raporundan sonra bunu mahkemeye goturuyor? Ulkecek saglik konusunda cok bilincsiziz. Doktorun agzindan cikani cogunlukla sorgusuz sualsiz kabul ediyor halkimiz. Hem ne olurmus mahkemeye varirsa olay? Bir kadinin hayatini tehlikede gordum ve gerekeni soyledim der doktor. Ne yapacak hakim iceri mi atacak doktoru, ceza mi verecek Allah askina. Once can guvenligi gelir hanimefendi. Can guvenliginin olmadigi yerde dogru beyan aranmaz. Ya lutfen geri donup bu konuya yazdiginiz tum yorumlari okur musunuz? Bir hemcinsinize karsi fazla art niyetli degil mi yorumlariniz? Yazmadan duramadim ya.

Son düzenleme:
Mesleki bilgilerimle ilgili yorum yaptim.. karşılaştığımız durumlar diyeyim..
Konu sahibini düşünerek değil, genel olarak..

Bu uygulamayi doğru bulmadığımi, bu zihniyetin değişmesi gerektiğini baska bir mesajimda paylaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…