3 gündür üzülüyorum ağlıyorum biliyorum çoğunuz bana kızacaksınız ama elimde değil tam 1 yıl olmustu böyle şeyler hissetmeyelı ılk defa birine ısındım hatta aşık oldum diyebılırım ve o benı daha ilk günden terkettı sebep bakire olmam.arkadasımın arkadası olan bu insanla bi yerde tanışmıstık daha sonra biz bununla faceden konusmaya başladık ve bu adamla 10 gün sonra bulustuk çünkü tatıldeydı başka bi şehirde herneyse baya bi kaynastık konustuk falan derken o an geldı çattı buluşma günü ve ben heycanla aksamın olmasını bekledım benı aradı bu ortak arkadasımın bi çiftliği vardı oraya gıdelım dedı hem o arkadasımızda orda olur sabaha kadar muhabbet ederız dedı bende tmm dedım eğlencelı olcagını düşündüm ve benım dıger arkadaslarımıda cagırırm dedım baya bı kalabalık grup oluruz herneyse biz hepımız çiftliğe gıttık gecenın gec saatlerıne kadar muhabbet geyık sürekli ama ve bırbırmıze acaip kaynastık cok zor begenen bi insan olarak benden hoşlandıgını söledı cok ii anlaştık herkes cok yakıştıgımızı söledı şimdiye kadar hiçbi sorun yok ve benım düşüncelrımı cok begendı artık emınım biz anlaşırız ve bu durum cok hosuma gıttı dedı benımle ilgisi aşırı vs vs.hersey yatma esnasında oldu bu bana teklif ettı ben senden cok hoşlandım ve beraber olmak istiyorum dıe fakat ben bakireydım ve düşünmüyordum bunu ona söledıgımde önce kesınlıkle inanmadı yalan söledıgımı düşündü evt bakirelık cok önemli degıl benım için fakat bu yasıma kadar ben aşk olmadan sevgı olmadan bunu yapmıcagıma söz vermiştim bunu ona söledım ve o da sex olmadan ilişki olmaz dedı ve adam benı resmen o gece terkettı ve aptal aptal bahanelerle onla alaksı yok düşündümde biz anlaşamıcaz dedı daha 1 saat önce sözler söleyen adam başka şimdiki adam bambaşka evt kızlar resmen benı bakıre oldugum için terkettı ve ben hala kendıme gelemedım cok kötüyüm(
öle bi psikolojıye girdim ki resmen o gece salak gibi inandım samimiyetıne zaten adamda nıyet olsa ılk bulusmada başbaşa dısarda olalım der cok yakısıklı die bi havalarda ve benı resmen bakreyım dıe ezdi ya gülüp duruo bıde 26 yasına geldın ve hala bakıresın he bravo hıc mı sevgılın olmadı dıo bana
sevin bence sevinn böyle düşünen birinden ne sevgili olur ne de arkadaş iyi ki terk etmiş sevinmelisin bence. Akılları bir tek belden aşağısına çalışıyor zaten başka hiç bir şey yok
acaba kendi kız kardeşi için de aynı şeyleri düşünüp söyleyebilir mi ???? bunu çok merak ettim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?