bakire olmadığım için terkedildim :(

Öncelikle başlık yanlış açılmış sanırım bakire olmadıgım için terkedildiğim diye başlık atılıp; bakireyim diye terk edildim şeklinde olay anlatılmış. Her görüşten ve düşünceden insanın olduğu bu platformda beni bir diğer şaşırtan olayda başlık atan kişinin yazısı konuşulur yada herkes kendince fikrini söylerken bir bakıyorum olay kişiselleşiyor bir anda ve olayın kahramanına yardım mı ediliyor o başlık altında tartışılıyor mu cidden anlıyamaz hale geliyorum.

Size gelince sevgili arkadaşım. Doğrularınızla yaşadığınız için sizi terkeden bir insanla eğer evlenmiş olsaydınız gelişen zaman içinde doğrularınızın tamamen yok sayılacağını ve evliliğin yada birlikteligin karşınızdaki partneriniz tarafından tek kişilik bir iktidara dönüştüğüne şahit olacaktınız. BU nedenle allah senden razı olsun yol yakınken gittin deyip el sallayın sevinçle ardından. Aman su falanda dökmeyin döner mazallah...

ne yani dısarda rahat gezen kızların hepsi önüne gelenle yatıomu???

Sağol canım, bende bunu anlatmak istemiştim...

Elbette öyle değil canım..Ama bazı kaz kafalı erkekler öyle sanıyor,o şekilde değerlendiriyorlar...Demin de yazdığım gibi düz mantıklılar..Kafaları anca böyle çalışıyor...:)

bazı demeyeyim de aslında hemen hemen hepsi böyle yorumluyor ..

Son düzenleme:

Kimse böyle birşey demedi...Fazla özgür olmak, erkeklerde yanlıs düşüncelere yol acabılıyor..Bırakın aile korkusu ve saygısı olsun, özlesin, değer versin... Bunları anlatmak istiyorum.

anlamıyorsun demek istediğimi ki..neyse ben gülmeye devam ediyorum sanada saygım var tartışmicam hiç

Hayır arkadaş ben şunu anlamıyorum
Yorum yazılması için düşünce sorulması için başlık açılıyor öyle değil mi..Neden peki farklı bi düşünce ile yazılan bi yazı böyle komik geliyor..Yoruma açık bir yazı ise herkes de yorumunu yapabilir ve karşıdaki de bu yoruma saygı duymak zorunda diye düşünüyorum..Eğer burda birbirimize saygı duymayıp bi tarafımızla yapılan yorumlara dalga geçer gibi gülecekse burda derdimizi paylaşmamızın ne anlamı kalıyor söylermisiniz?

Evet bende guldnn e katılıyorum
Çünkü burası TÜRKİYE eğer burda yaşıyorsak belirli şeylere dikkat etmek zorundayız Arkadaş da burda dikkatli olmasını söylemiş ve gecenin bi vakti bi genç kızın sokakta dolaşmasının hoş olmayacağını söylemiş bence gayet de iyi etmiş..Evet sokakta da dolaşılır başka bi erkeğin evinde de kalınır bu kimsenin namusunu kirletemez ama insanların beyninde soru işareti bırakır..

Bu rahatlıkla benim evime bu saatte gelip kalabiliyorsa çok rahat bir insan ve kim bilir daha önce kimin evine gidip kaldı diye düşünebilirler..

Guldnn yanlış anlaşılma olmaması için açıklama yapmış bak böyle yada şöyle yaparsan daha iyi olur diye ben bunda kötü bişey görmüyorum ayrıca bi karalama da görmüyorum..Bizim insanlarımız biraz fesat biraz da kapalı olduğu için haliyle evde kalma gece yarısı sokağa çıkma gibi davranışlar hoş karşılamıyor..Ki kendimize ve ailemize saygımızdan dolayı da belirli kurallar çerçevesinde eve giriş çıkışlarımızı belirliyoruz..Şahsen beni yeni ilişkiye başladığım insan evine çağırsa hele ki çiftlik evine (çiftlik evleri de genelde şehir dışında olur!!) gitmezdim..Ha gideni kötüler miyim tanımıyorsam aklımda soru işareti kalır ama tanıyorsam normal karşılarım..Karşındaki insan da seni tam tanımadığı için haliyle davranışları sana karşı farklılaşacak bunu neden anlamak istemiyorsunuz anlamıyorum..!!

Sizin kız çocuğunuz olsa yeni tandığı bi erkeğin evine gönderir miydiniz gecenin bi vakti çok merak ediyorum evet diyecek insanlar da bence gerçeği inkar edenlerdir..

Sözün kısası şu dur ki eğer yoruma açık bi konu açılıyorsa yapılan yorumlara da "gülmek" yerine katılıyorsanız beğenirsiniz katılmıyorsanız da saygı duyup geçersiniz..

sizin bu pis adamın yaptıklarına rağmen üzülmenizin sebebi işin başında o kişiye dair 'çok iyi insan'profili oluşturmanızdı zihninizde.. Tam bir şeylere başlayacakken bunun gerçek olmadığını görüp bir RÜYAdan uaynmanız sizin canınızı yakmış..hepsi bu.. Ama neyse ki ucuz kurtulmuşsunuz.

Kusura bakmayın ama madem bekarete önem veriyorsunuz,nasıl kız erkek çiftliklerde buluşup geceler boyu bir arada bulunuyorsunuz. Bu işte bir anormallik var.

Konu sahıbı arkadasımız, bir dertten yakınmıs ve yardım istemiş.."ucuz kurtulmussun" diye nasihat vermek yerine, neden böyle birşeyin basına geldiğini, sorunun kaynağını anlatmak istedim.. Sorunun kaynağı çözülmezse bu tarz olaylar bitmezki herzaman basına gelebilir. Çünkü coğu erkek böyle bir durumda aynı şeyi düşünür... Pink_angel.a aynen katılıyorum, güzel ifade etmiş..

bakire olduğun için terk edildysen ne güzel bi terkediliştir bu:)))bakıre olmadıgım ıcın baslıgını görncee kzdm olumsz bı eleştiride de buluncaktım ama:iyi ki bakiresn:=)oh yanı sewndm buna

arkadaşım sana ilk şunu söylemek istiyorum VERİLMİŞ SADAKAN VARMIŞ. ALLAHına şükret o geceden sonra seni bırakmış..buna üzülüceğine sevinmen lazım seni evlenilecek kadın olarak deil eğlenecek kadın olarak görmüş bence bakire olmanda ona sorun oldu yarın öbür gün başına kalmandan korktu ama bakire olmasaydın hee bu kız bunun yolcusu bide ben tadına bakayım olayı olucaktı sonra uğraş dur..ve ben her zaman şuna inanırım bir kızın en değerlisi namusudur ne mutlu ki sana kendini çok güzel koruyorsun..ve böylede devam etmeni diliyorum erkeklere güven olmassss tadını aldılarmı gevşiyolar evlilikte bile cicim ayları denen bişi var karı-koca heveslerii aldılarmı artık çocuk için bi arada oluolar genelde :)) ik günki gibi olmuo herşey..öyle deilmi

Konu sahibi arkadaş başka yere de başlık açmış..Sanırım bizim cevaplarımızı pek beğenmedi :44:

Konu sahibi arkadaş başka yere de başlık açmış..Sanırım bizim cevaplarımızı pek beğenmedi :44:

kötü niyetlle 2. başlığı açtığını sanmıyorum..Yanlış konu başlığı açtığını farkettiği için başlığı değiştiremeyip yeniden açmış.. bu konuyu açtıktan 5 dak sonra..hepsi bu..buradaki yorumlara da kayıtsız kalmadı gözlemlediğim kadarıyla....

Aayyy bir de profilinde 85li olduğun yazıyor. Ben 95li falan sanmıştım seni.

Akıl yaşta değil gerçekten.

Aayyy bir de profilinde 85li olduğun yazıyor. Ben 95li falan sanmıştım seni.

Akıl yaşta değil gerçekten.

şimdi niye "akılsız" diye hakerete vardırdınız işi anlamadım?
konu sahibi arkadaş hakaret edilsin diye mi açmış konuyu?
madem böyle düşündünüz içinizde tutun bizlerinde konu sahibininde canını sıkmayın.
kimse kötü söz dinlemekzorunda değil..lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…