zaten adam askerden gelır gelmez istanbula yerleşmeyı düşünüyodu nefret edıodu bursadan ve hep öle dıodu ben gıtcem etcem ve bunu yanımda sölüo e ben dıyınce hee evt dıodu
canım ya...kendini aşk istiyorum aşk istiyorum diyerek fazla inandırmışsın,doğal olarak böyle bir durumla karşılaşınca garip geldi sana.ve bu yüzden üzülüyosun..aranızda hiç bir şey geçmemiş çok şanslısın..hem zaten bakire olduğunu duyunca adam üstüne kalıcanı falan düşünüp dokunmamış..ay içimden o kadar küfretmek geldiki azgın teke sendromu geçiriyo sanırsam..
neyse allahın sevgili kuluymuşsun annen seni kadir gecesi doğurmuş yavrum/güzin abla
'keşke henüz ilk görüşmenizde onunla aynı çatıda olmasaydınız.Yanlış anlamayın sizi suçlamıyorum fakat tanımadığınız güvenmediğiniz biri ile üstelik ilk görüşmede aynı çatı altında kalmak her açıdan çok riskli.
geçmiş olsun.
yüzüme bıle bakmadı yaaa evt dıyorum ya dokunmadı bıle dokunmayı bırak öpmedı bile
ee hem onları söyleyip.."neyse olsun bakalım öpelim bu seferlik" deseydi ne olucaktı?
seni gerçekten sevdiğini mi göstericekti..
canım bırak bunları düşünme artık..en başından gerçek yüzünü görmüşsün..her şekilde hayatından çıkar onu irtibatı kes..çok yanlış bi adam..bırak kendine göre tek gecelik kızlar bulsun sen öyle biri olmadığın için şükret..umarım tam istediğin gibi tertemiz bir aşk bulursun..boşver..
[/Q
cok sogudum inan 1 senedır kımse olmadı hayatımda ve artık uzun bi süre daha istemıyorum çünkü klişe olucak ama hep ama hep üzülen ben oluyorum
'belliki yanlış insanlarla karşılaştın inana bana hepsi öyle değil.dilerim helal süt emmiş biri çıksın karşına.ben sevgılımle beraber olmak zorundamıyım büyük bi aşk olur sevgı olur ozaman bişe demıcem ama böle yatmadan başlamayan bi ilişki.. cok karsılastım ve artık nefret edıyorum hepsinden
incir reçeli die bir film var.. adam dokunmadan seviyo :) bırakın arkadaşlar öpme ile bilmem ne ile sevgi olmazz.. :)
benımde aklıma o film geldı haklısın herşey o degıl
'belliki yanlış insanlarla karşılaştın inana bana hepsi öyle değil.dilerim helal süt emmiş biri çıksın karşına.
ah be tatlım ya.beterin beteri var inan bana.herkes neler neler yaşıyor.en azından düşün ki kimseye kendini kullandırmamışsın.bunun gururunu yaşa.üzülme.demesi kolay tabi ama.anlıyorum seni.ama ben inanırım çok mutsuz olan insanlar bigün çok çok mutlu olurlar.dua et.olumlu düşün.kendini de hırpalama yeter...
Ucuz kurtulmuşsun...
O adamla bir daha karşılaşırsan bence kaç derim...
Adamın niyeti çok açık neye üzüldün anlamadım sevinmelisin bence böyle bir insandan kurtulduğun için
ne bilim kaptırdım işte kendimi 10 gün yıne hayal kırıklığı olunca ki böle bi sebepten olunca daha bi koydu :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?