acaba kendi kız kardeşi için de aynı şeyleri düşünüp söyleyebilir mi ???? bunu çok merak ettim ??
kendi kız kardeşiyle beraber olanların yaşadığı bir dünyada yaşıyorken insanlardan herşeyi düşünüp herşeyi söylemelerini bekleyebiliriz dimi canım? ne iğrenç bir durum ya
kendi kız kardeşiyle beraber olanların yaşadığı bir dünyada yaşıyorken insanlardan herşeyi düşünüp herşeyi söylemelerini bekleyebiliriz dimi canım? ne iğrenç bir durum ya
ben aşk istiyorum demiştim ona ve o hep geçiştirmişti konustugumuz zamanlarda herkes ister aşkı ona bakarız zamnala diodu askere gitcek agustosda ve dedı askere gıdene kadar gezerız ne güzel diodu demekkı adamın niyet askere kadar benle gönül eglendırmek ondan sonra şut
cnaım benim yani kız kardeşinede gülüyor mudur bakire diye ben bunu demek istedim :)
E ne güzel işte.
Böyle olmamış olsaydı muhtemelen şöyle bir başlık açmış olacaktın:
"Bekaretimi kaybettim; benimle beraber olduğunun sabahı terkedildim. Ama ben bunu haketmiyorum; beni çok sevdiğini söylemişti(((((((((((((("
kimseye anlatamıyorum söyleyemıyorum 3 gündür resmen üzülüyorum ya iiki varsınız:2:
kimseye anlatamıyorum söyleyemıyorum 3 gündür resmen üzülüyorum ya iiki varsınız:2:
konu başlığınız yanlış.
bende bakire değilsiniz diye terketti sandım.
neyse..şanslısın..dua et adam çiftlik evinde üstüne atlamamış
en baştan belli etmiş..
niye üzülüyorsun yahu keşke herkesi en baştan tanıyabilsekte
vaktimizi çalmasalar.
bide şunu merak ediyorum kızlar ben o gece onunla beraber olsaydım sonrasında ne olurdu 1 ay sonra adam askere gıdıcek 1 ay boyunca benı kullancaktı ama neden hala üzülüyorum onu anlamıyorum yaaa kendıme de cok kızıyorum :2:
bide şunu merak ediyorum kızlar ben o gece onunla beraber olsaydım sonrasında ne olurdu 1 ay sonra adam askere gıdıcek 1 ay boyunca benı kullancaktı ama neden hala üzülüyorum onu anlamıyorum yaaa kendıme de cok kızıyorum :2:
ne mi olacaktı... askerdeyken erkekler kızlarla konuşmaya bayılır.. telefonla felan arardı .. msj atardı.. sırf kız bulamadığından. sonra gelincede normal playboy yaşantısına dönerdii.. sanada yol görünürdüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?