• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakire olmadığımı ne zaman söylemeliyim?

Kırılma ama ona bu kötülüğü yapma kendine göre birini bul,o şimdi seni sevdiği için kusurlarını görmüyor bir gün gelecek her şeyin farkına varacak o zaman daha mı iyi olacak?..

Kusur mu?:44:
Bir tercih meselesi sadece bana kalırsa..
Herkes için..

Daha once kımseyı opmedım erkek lugatıyla acıklayayım sana ben acemıyım ve senın bılgılı oldugunu ogrendım herseyı senınle yasamak ıstıyorum ben farklıyım ayagına bende ruhunu parcalarım

arkadaslarımın 10/8 ı erkektı dıllerını cok ıyı anladıgımı ıddaa edıyorum ve emın ol %99 u yalancıdır...

Saflık masumıyet ahlak namus olmus bassaglıgı dılıyo kımısıde

sızın gıbı zıhnıyetler oldukca bu ulkede cok kadın olecek tore namus cınayet vs. Adı altında bı durun artık kararmıs fıkırlerınıze dur drak verın
kadın erkek esıttır erkek yasadıgında elının kırıyse eger ben yasadıgımdada elımın kırıdır bu kadar basıt
saflık masumıyet namus ahlak bacak arasında degıl beyındedır ınsanın beynı namuslu olsun bu daha makbuldur kanımca.
Sevdıgı adamla bırsey yasamıs bıtmıs ne kusurdur ne ozur bunun acıklaması bıle yapılmamalı....
Bekaretı ıkı damla kanla olcmeyın artık zıra zarı esnek olan gerıde oldugu ıcın ıspat kanını veremeyenın namusu dogustan yok oluyor bu mantıkla...

kaç yaşında bu adam ? hiç öpüşmemiş ha, oldukça ilginç.. neyse neyse, biraz da roller değişsin senelerce "erkek tecrübeli olsun kızın eli kimsenin eline değmesin" dendi.. :ssz: erkeğin belina guvvat, kadınınki tühh yüz karası namussuz kusurlu =)))))) zihniyetinizi öppeyim sizin =))))))

öncelikle umarim mutlu olursun, asıl konuya gelirsek arkadaşların dedigi gibi bu konu hakkında görüşlerini anla bir şekilde bir konu aç bi şekilde döndür dolaştır oraya getir daha sonra fikrini ögrendikten bir müddet sonra söyle tabi ciddiyse söyle ama pat diye degil gene o tarz bir konu açarak tabi o tarz konu nasil acılır hicbi fikrim yok ama,ciddi degilse kimsenin özel hayatını bilmesi gerekmiyor zaten ve bu tehdit olayıda kötü bir durum cevremde biri karsılastı boyle birseyle hemde bir erkek tehdit ediyordu sevgilisi benden ayrılırsan herkese soylerim diye ve cok kotu bir durum olayın ismini yazmak bile istemiyorum ve bir erkegin basına gelmiş cok ayıp yani bunu bile bir kız yapabiliyorsa hele hele erkeklere karsı cok dikkatli ol , ki bir beraberlikten cok farklı bir durum mu kimseye güven olmaz bu devirde

Son düzenleme:
Benim de başıma böyle birşey gelmişti canım.4 senelik sevgilimle yakınlaşmamız olmuştu,sonra ayrıldık.
Şu anda 9 aylık yeni bir ilişkim var,önceleri söylemedim ben.Sonra ailesiyle tanıştırdı beni,daha önce hiç kimseyi tanıştırmamış
ailesiyle.Neden beni tanıştırdığını sordum,benimle ciddi düşündüğünü söyledi.Eğer bu ciddiyetini açık açık söylemeseydi anlayamayacaktım,daha sonra da ben durumu anlattım.Anlayışla karşıladı,beni sadece "bunun" için sevmediğini
söyledi.Öyle yani.Ama geç kalma söylemek için,evlilik arifesinde söylersen anlayışla karşılamayabilir ve herşey daha kötü olur.

Anlayamadım pardon bu söylenmesi gereken, belirtilmesi gerekn bir durum mu?
Bu senin özelin değil mi? Bir önceki sevgilinle yaşadığın?
Ne yani? Bir gün farkettiğinde sana dönüp "Neden bana daha önce söylemedin?" mi diyecek?
Sen de şöyle cevap ver: "Benim geçmişte yaşadığım herşeyden haberin olması gerektiğini düşünememiştim, afedersin!".
Söylemeyip ben bakireyim diye iddia etmek haksızlık sadece, sen yalan söylemiyorsun, bir şey yapmıyorsun.
Bence söyleme. Bu davranış daha iyi olacaktır. Aksi takdirde bunun bir hata olduğu hissini verebilirsin.

Siz nasil böyle seyleri hata olarak görmüyorsunuz anlamiyorum ?
Bunlari anlayacak yasdasiniz ama benim icin cok dert degil diyorsunuz anlamiyorum sizi gercekten.
Eger bu adam seni gercekten seviyorsa tabikide söylemelisin hadi diyelim yarin bir gün evlendin ve adam bunu anladi sence böylesi daha mi iyi olur sonra sen neden bana gercekleri sölemedin der ve gider haklida yani.

Siz nasil böyle seyleri hata olarak görmüyorsunuz anlamiyorum ?
Bunlari anlayacak yasdasiniz ama benim icin cok dert degil diyorsunuz anlamiyorum sizi gercekten.
Eger bu adam seni gercekten seviyorsa tabikide söylemelisin hadi diyelim yarin bir gün evlendin ve adam bunu anladi sence böylesi daha mi iyi olur sonra sen neden bana gercekleri sölemedin der ve gider haklida yani.

karşısındaki erkek çok saf temiz (!) eline kadın eli değmemiş mi olacakmış acaba

erkekler daha ön yargılı ustune basa basa daha önce cok ciddi bi beraberlıgın oldugunu sevdgini ve birlkte oldugnu soyle ama sogukkanlı oll sanki erkekler bakirr oda degldır bence zaten senden bu yuzden ayrılcaksa veya sogucaksa salla gitsn bencil herifin tekidir kendisi hiç ilski yasamayp böle bişi istiosaa hakkı aama bizimde duygularımız var bizde bazen yenilip kendmze böle bişşi yapablrz veya kimisi yapmaz ne blym duygularınla sevip böle bişi yasadysan bencee sorun olmamalı erkekler gibi midesz duygu olmadan bişi yasamıoruz biz baayanlar her anlamda ..

Çocuğu zaten önceden tanıyormuşsun ve seni seviyor bence sende ona çok bağlanmadan söyle eğer ki kabul etmeyecek olursa( inşallah olmaz) çok canın yanmasın kabul ederse zaten inşallah mutlu olursunuz

ortada söylenmesi gereken bişey yok, bence bi eksiklik bi özür değil bu durum,

sorarsa söylersin:ssz:

neden bekarete önem veren insnlar suçlanıyor ki anlamadım bazıları verir bazıları vermez yani... önemseyenlere çağ dışı diyorsunuz . sizde önyargılısınız o zaman başkalarının düşünceleirne çamur atmak çok mu çağa uygun. he erkek yapar kız yapamaz konusuna gelince çok saçma ve iğrenç o yapan erkekler birbirleriyle mi yapıyor :41: onlarda kızlarla yapıyor bana kalsa evlilik öncesi ne erkek ne kadın ikiside yapmamalı ama tercih meselesi kimse kimseyi suçlamaya kalkmasın

Back
X