• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakire olmadığımı ne zaman söylemeliyim?

O size bakir olup olmadığını ne zaman söylerse,siz de ona o zaman söyleyin.
Neden söylenmesi gereken bir suçmuş gibi itiraf(!) etmek zorunda hissediyorsunuz ki.

Son düzenleme:
Sana bir birliktelik teklif ettiğinde söyle ki ona göre şekil alsın mevzu. Ve bence sorun etmem dese de zamanla edebilir bu konu da emin olmasını iste ki sonra üzülmeyesin.

Bu konudaki görüşlerini öğrendikten sonra kendini anlatmaya başaladıktan kısa bir süre sonra o sana soracaktır zaten "eski sevgililerinel ne kadar ileri gittin?" diye sende açıkça söylersin o zaman. Saklama yeter ki..

İlki tecavüz ama diğerleri zevki olmuş isteseydin ilkten sonrası da olmazdı zatem yavaş git bence biraz bu erkek arkadaşın genişliğin için seninle beraber olabilir evliliğide ileriye alıyor anlıyacağın iyice adın çıkacak bunun sorumlusuda sensin.

Tamam belki sen de haklısın ama artık kaybedecek bir şeyim olmadığını düşünüyorum. O başıma gelenden sonra bir çok erkek ark oldu ama hiç biri ile cinsellik yaşanmadı ki zaten korkulara sahiptim, çok fazla bilmeden yorum yapmanı istemem. Şu anki erkk arkadaşımı seviyorum, oldu işte. Karşı koyamadım, seviyorum çünkü... Bilmiyorum, bu konular çok karmaşık geliyor. Düşünmeye lüzum yok aslında, ben depresyonlara girdim çokkkk hem de. Her haltı yiyip bir tek o işi yapmamış insan bakire olduğundan el üstünde tutulacak, ben yada bunu bi şekilde yaşamış insanlar ikinci sınıf muamelesi görecekler öyle mi? Olur şey değil...
Belki de burada anlatmam hatadır,çünkü herkes kendi yaşadığını bilir...

niye söyleyeceksin ki durup dururken ben anlamadım
o geçmişte böyle bir şey yaşadıysa sana söyleyecek mi bunu
yooo
direk söylemene gerek yok,sorarsA söylersin

Tamam belki sen de haklısın ama artık kaybedecek bir şeyim olmadığını düşünüyorum. O başıma gelenden sonra bir çok erkek ark oldu ama hiç biri ile cinsellik yaşanmadı ki zaten korkulara sahiptim, çok fazla bilmeden yorum yapmanı istemem. Şu anki erkk arkadaşımı seviyorum, oldu işte. Karşı koyamadım, seviyorum çünkü... Bilmiyorum, bu konular çok karmaşık geliyor. Düşünmeye lüzum yok aslında, ben depresyonlara girdim çokkkk hem de. Her haltı yiyip bir tek o işi yapmamış insan bakire olduğundan el üstünde tutulacak, ben yada bunu bi şekilde yaşamış insanlar ikinci sınıf muamelesi görecekler öyle mi? Olur şey değil...

Yahu bırakın bu koyun sürüsü zihniyetiyle hareket etmeyi,yok başkası bakireymiş de yok her haltı yiyormuş da el üstünde tutuluyormuş senin bu dediklerin fukara tesellisidir,sadece kaçış yeri aradığını gösterir.Dışarıda insanlar ayıplanacak bir şey yaptıklarında kendimize bundan fırsat çıkarmamız mı gerekiyor?,şayet bunu kendinde bir hak olarak görüp o davranışları daha ileri seviyeye taşıman onları tasvip ettiğin anlamına gelmez mi?..Birilerine vagon olmak niye..Bu yanlışlıklar silsilesinin içinde rekabet amacı gütmek sana ve diğerlerine ne kazandıracak,kaybettiklerini bir kenara bırakalım(saflığı,masumiyeti)cinselliği bu kadar basite indirgemek niye..Bas bas bağırıyorum eşiniz olmayan bir erkeğe özelinizi hediye etmek sizi daha özgür ve daha mutlu yapmaz.

Lütfen her alanda cinselleşip istismara açık kapı bırakmayın,sizi teniniz için değil beyniniz için sevecek erkekler bulun..

Kızlarrr fikirlerinizi almak istediğim ve bu ara fazlasıyla benimde aklımı meşgul eden bir konu var. Şöyle ki; daha önceki ilişkimle ilgili açtığım konuyu okuyanlarınız belki olmuştur. Çok güvendiğim, sevdiğim insanda hiç beklemediğim, ummadığım akıl almaz şeylerle karşılaşmıştım ve o ilişkime gerektiği gibi son vermiştim. O zaman yaşadığım tüm olumsuzluklara bakarak şu an yeni bir ilişkiye başlamak için belki biraz erken ama karşıma benimde hoşlandığım, gayet düzgün ve bana ciddi yaklaşan biri çıktı. Daha önceden tanıdığım biri fakat son 1 aydır daha yakın ve samimi olarak konuşup, görüşüyoruz. Henüz aramızda ilişki anlamında birşey yok ama kendisi her fırsatta beni sevdiğini, aşık olduğunu söylüyor ve sadece söylemek de değil her halinden, hareketinden bende bunun öyle olduğunu farkediyorum.

Şimdi size sormak istediğim konuya gelirsek, daha önceki erkek arkadaşımla cinsel anlamda birliktelik yaşadım. Ben bu durumu çok sorun etmiyorum. Sonuçta çok sevdim ve yaşadım hepsi bu ama biliyorum ki kimi erkekler bu konuya çok önem verir. Benim de kimseyi kandırmak ya da üzmek gibi bir niyetim yok. Takılmış olduğum nokta ise bakire olmadığımı karşımdaki insana ne zaman söylemeliyim? Şu an yani en başından herşeyi açıkça konuşup ona göre mi hareket etmesini sağlamalıyım? Yoksa biraz daha bekleyip iş iyice ciddiye bindiğinde mi konuyu açmalıyım?

Karşımdaki insan bu durumu çok sorun edecek birine benzemiyor. Ama yine de bundan kesin emin olamıyorum. Sorun edip etmemesi de değil aslında düşündüğüm, onu böyle karşımda gelecekle ilgili hayaller kurarken gördüğümde acaba bu konuyu daha ileri ki zamanlara erteleyerek hayallerini yıkmış olur muyum? Böyle olmasını da ben kesinlikle istemem...

Bence en başta söylemene gerek yok ama baktın iyi anlaşıyosunuz ilerisi de varsa o zaman söyle ve açık açık konuş tüm endişelerini dile getir içinde bi'şey kalmasın zaten seni gerçekten seviyorsa sorun etmiycektir hayırlı olsun bu arada :)

Konu sahibi arkadaşımız sorununu halletti sanırım.Ama dikkat et erkeklere güven olmuyor hiç. Şu anda umursamıyor gözüküyor ama farklı şeyler düşünmüş olabilir. Dikkatli olmakta fayda var arkadaşım..:68:

Yahu bırakın bu koyun sürüsü zihniyetiyle hareket etmeyi,yok başkası bakireymiş de yok her haltı yiyormuş da el üstünde tutuluyormuş senin bu dediklerin fukara tesellisidir,sadece kaçış yeri aradığını gösterir.Dışarıda insanlar ayıplanacak bir şey yaptıklarında kendimize bundan fırsat çıkarmamız mı gerekiyor?,şayet bunu kendinde bir hak olarak görüp o davranışları daha ileri seviyeye taşıman onları tasvip ettiğin anlamına gelmez mi?..Birilerine vagon olmak niye..Bu yanlışlıklar silsilesinin içinde rekabet amacı gütmek sana ve diğerlerine ne kazandıracak,kaybettiklerini bir kenara bırakalım(saflığı,masumiyeti)cinselliği bu kadar basite indirgemek niye..Bas bas bağırıyorum eşiniz olmayan bir erkeğe özelinizi hediye etmek sizi daha özgür ve daha mutlu yapmaz.

Lütfen her alanda cinselleşip istismara açık kapı bırakmayın,sizi teniniz için değil beyniniz için sevecek erkekler bulun..

Benim yazımı alıntılayarak bir şeyler yazdın, şimdi niçin cevap vermiyorsun anlayamıyorumm?
Neyse umarım yazdığımı okumuşsundur ve haksızlık yaptığını farketmişsindir öptümbye...

canım soylemek ıcın acele davranma .karsındakı kısıyı tam tanımıyorsun bıle .

kısılık olarak belkı tanıyorsun ama ,sevgılı olarak tanımıyorsun .

gorusmeye baslayacaksınız belkıde bırbırınıze uyumsuz bır cıft oldugunuzu

anlayıp ayrılacaksınız .o yuzden soylemek ıcın acele davranma .

karsındakı ılk etapda sevıyorum oluyorum asıgım der ,erkekler kandırmak

ıcın her turlu yalanı soyler .yanı demem o kı, eger karsındakı kotu nıyetlı bırı ıse

bu senın durumunu kullanabılır .bekaretını kaybettıgın ıcın üzülmedıgını belırtmıssın

sevıyordun guvenıyordun yasadıklarından pısman olmadıgını ıfade etmıssın .

elbette yasadıkların senı uzmesın demek ıstedıgım bu degıldı ,fakat karsındakı

ınsanada belkı ılerkı zamanlarda cok asık olacaksın cok seveceksın

yanı onunlada belkı bırseyler yasamak ısteyeceksın .ama karsındakı ınsan kotu nıyetlı

yanı senı kullanma nıyetınde bırı ıse sonra cok uzulursun .o yuzden canım daha

tanımadan etmeden senın ıcın cok ozel olan bu durumu soyleme .erkek mılletıne

guven olmaz canım .benım ıcın bekaret onemlı degıl der senı kendıne asık eder

ıstedıgı herseyı senınle yasar sonra da "bu bakırelık mevzusu benı cok huzursuz

edıyor "deyıp sıvışmaya bakar .

bı'de tatlım senı uzmek ıstemem hevesını kursagında bırakmak ıstemem ama

en tehlıkelı erkek tıpı hızlı atak yapanlardır .yanı daha bırseyler yasanmadan

tanımadan etmeden ; senı sevıyorum ölüyorum geberıyorum senınle cıddı dusunuyorum

dıyen erkeklerden bır adım gerı durmakta fayda vardır .cevrene hatta burada acılan konulara

dıkkat et canım ,sonu husranla bıten ılıskılerın genelındekı erkek rolu budur .

benım de sevgılım boyle ıdı ,pesımden bır yıl kostu .aglamalar sızlanmalar oluyorum geberıyorum

sensız yapamam senınle cıddı dusunuyorum dıyen adam bırden bambaska adama donusuverdı :53:

yanı özüne dondu .

bu ozellıklerınden dolayı ılk tanıdıgım da herhalde dunyada onun gıbısı yoktur dıye dusunurdum

tam evlenılecek ıdeal erkek dıye dusunmustum .yuzumu bır kere gorebılmek ugruna onca yolu tepıp

gecenın bı yarısında gelıp balkondan benı gorup gıden bı adamdı .pehhhh ..hepsı numaraymıs canım .

o yuzden sen sen ol sakın ama sakın boyle erkeklere karsı kendını kaptırma uzulen sen olursun ;)

Son düzenleme:

bence kaybedecek bir şeyim yok diye düşünmemelisin. daha önce isteyerek ya da istemeyerek sana doğru gelmeyen şeyler yaşamış olabilirsin ama iyi kötü herşey insanlar için. o zaman içinde bulunduğun durum ne yaşamanı gerektirmişse sen onu yaşamışsın geçmiş gitmiş. ama bundan sonra bence daha dikkatli ol, yaşayacakların seni mutsuz edecekse ya da pişmanlık olup yakana yapışacaksa onlardan uzak dur. çünkü pişmanlık çok beter bir duygu, zamanla ne azalıyor ne de bitiyor...

ayrıca haklısın herkes kendi yaşadığını biliyor, kimse kimsenin halinden de anlamıyor. bu yüzden dışarıdan sadece sonuca bakarak yorum yapmayı ben doğru bulmuyorum.

bak bi arkadas ne demiş...
4- ayrıldıktan sonra herkese yayabılır tehdıt edebılr...
bunu es gecme sakın bence.. bı arkadasım bu durumu yasamıstı. gercekten cok kotu bişey bu.. kesınlıkle once samımıyetınden emın ol onu iyi tanı. sonucta bu senınle ılgılı cok ozel bişi... soylemeden once cok ıyı tanı onu.. tabii cokta uzatma derim. yani fazla ciddiye binmeden acıkla uygun bı dılle..

Senin durumun da benim duruma az benziyor.Ben boşanma yaşadım,Yeni çevrem bilmiyor bunu..Aynısını ben d eyaşadım.Lap diye söyleyemem ben herkese..Bunu kınayanlar oldu ama önce kendimi düşünmek zorundayım.Sonuçta; talibime söyleyecektim nasılsa..Aracılara söylemiyordum..Bir süre bekle..O konuya çok takıntııysa belli eder sen söylemeden ayrılırsın.Ama bekle bir süre..Tanımaya çalış..Niye önce söylemedin derse de üzülme..Önce kendini korumak zorundasın..Ama çok süre de geçmesin,sen çok bağlanmadan..

ben bu tür olaylara çok üzülüyorum. minnacık birşeye bağlanmış bir kızın hayatı.. o varsa iyisin namuslusun o yoksa yandın..
diktiren kızlara kızıyordum fakat erkeklerde bunu sorun ederek kendileri yapıyor.
kızlara diktirme olayını hesap verme yada başka olasılıklarla karşılaşma korkusu yaptırıyor sanırım. Aslında sevince sünger çekmeyi bilmeli.
bir kız tecavüze uğramış veya birini sevmiş veya bir hata yapmış veya kaza sonucu kaybetmiş diye hayatımı sönmeli
yazık.. önemli olan hatasını anlaması bence.. kızları buna mecbur edip olmayanları ziyan etmemeli bence
herkesin var bacısı kızı düşünmek lazım...

sen hayatımın kadını dediğin, işte ben bu kadınla yaşlanırım, kadınım çocuklarımın anası olur dediğin kadını bulduktan sonra bunun için kaybetmek çok üzücü.
Allah herkese hayırlısından kıymet bileninden eş versin...

Son düzenleme:
bazı ilişkilerde erkekler hep sorar benden önceki ilişkilerinde ne seviyede yakınlaştınız diye.Sanada öyle bir soru gelebilir o zaman söylersin işte.Evlenmeden önce söylemen taraftarıyım konusu acılınca :)

kızlar ben zaten erkek arkadaşıma söyledim bunu. o da "seni tanımamış olsaydım ya da karşımdaki sıradan bir insan olsaydı kesinlikle benim için önemli derdim ve o dakika bırakırdım herşeyi. ama sevince farklı oluyormuş. bir ömür geçirebileceğim insanı bulmuşken böyle şeylerin önemi kalmıyormuş" dedi.
her neyse hal ve davranışlarında da bir değişiklik yok şimdilik, konuyu da bir daha açmadı ima da etmedi zaten...

ama asıl yazmak istediğim başka birşey var. gerçi benim gözlemlediğim kadarıyla tahmin ettiğim birşeydi ama dün akşam görüştüğümüzde kendisinin söylediği; "biliyor musun? sen ilk öptüğüm kızsın. acemiliğim ondan biraz" aynen böyle söyledi. ben burada söylesem mi söylemesem mi diye düşünürken o zaten hiç cinsel birliktelik yaşamamış. şimdi üzülsem mi sevinsem mi bilemedim...

Hadi bakalım hayırlısı. Ama onla birlikte olma sakın.Bir hataydı yapmışsın,bir daha yapmayacağını göster ona..çok güvenme yine de ona..bir çıkarı var mı yok mu bak..

kızlar ben zaten erkek arkadaşıma söyledim bunu. o da "seni tanımamış olsaydım ya da karşımdaki sıradan bir insan olsaydı kesinlikle benim için önemli derdim ve o dakika bırakırdım herşeyi. ama sevince farklı oluyormuş. bir ömür geçirebileceğim insanı bulmuşken böyle şeylerin önemi kalmıyormuş" dedi.
her neyse hal ve davranışlarında da bir değişiklik yok şimdilik, konuyu da bir daha açmadı ima da etmedi zaten...

ama asıl yazmak istediğim başka birşey var. gerçi benim gözlemlediğim kadarıyla tahmin ettiğim birşeydi ama dün akşam görüştüğümüzde kendisinin söylediği; "biliyor musun? sen ilk öptüğüm kızsın. acemiliğim ondan biraz" aynen böyle söyledi. ben burada söylesem mi söylemesem mi diye düşünürken o zaten hiç cinsel birliktelik yaşamamış. şimdi üzülsem mi sevinsem mi bilemedim...

ne üzül ne de sevin bence :) senin durumun ne kadar normalse onun bu durumu da o kadar normal işte.. birbirinizi seviyorsunuz, bi yola başlamışsınız bunları kafana takıpta "acaba öyle mi acaba böyle mi" diye güzel anlarına ve günlerine gölge düşürme.. mutluluklar dilerim.. :)

Kırılma ama ona bu kötülüğü yapma kendine göre birini bul,o şimdi seni sevdiği için kusurlarını görmüyor bir gün gelecek her şeyin farkına varacak o zaman daha mı iyi olacak?..

Back
X