Kızlarrr fikirlerinizi almak istediğim ve bu ara fazlasıyla benimde aklımı meşgul eden bir konu var. Şöyle ki; daha önceki ilişkimle ilgili açtığım konuyu okuyanlarınız belki olmuştur. Çok güvendiğim, sevdiğim insanda hiç beklemediğim, ummadığım akıl almaz şeylerle karşılaşmıştım ve o ilişkime gerektiği gibi son vermiştim. O zaman yaşadığım tüm olumsuzluklara bakarak şu an yeni bir ilişkiye başlamak için belki biraz erken ama karşıma benimde hoşlandığım, gayet düzgün ve bana ciddi yaklaşan biri çıktı. Daha önceden tanıdığım biri fakat son 1 aydır daha yakın ve samimi olarak konuşup, görüşüyoruz. Henüz aramızda ilişki anlamında birşey yok ama kendisi her fırsatta beni sevdiğini, aşık olduğunu söylüyor ve sadece söylemek de değil her halinden, hareketinden bende bunun öyle olduğunu farkediyorum.
Şimdi size sormak istediğim konuya gelirsek, daha önceki erkek arkadaşımla cinsel anlamda birliktelik yaşadım. Ben bu durumu çok sorun etmiyorum. Sonuçta çok sevdim ve yaşadım hepsi bu ama biliyorum ki kimi erkekler bu konuya çok önem verir. Benim de kimseyi kandırmak ya da üzmek gibi bir niyetim yok. Takılmış olduğum nokta ise bakire olmadığımı karşımdaki insana ne zaman söylemeliyim? Şu an yani en başından herşeyi açıkça konuşup ona göre mi hareket etmesini sağlamalıyım? Yoksa biraz daha bekleyip iş iyice ciddiye bindiğinde mi konuyu açmalıyım?
Karşımdaki insan bu durumu çok sorun edecek birine benzemiyor. Ama yine de bundan kesin emin olamıyorum. Sorun edip etmemesi de değil aslında düşündüğüm, onu böyle karşımda gelecekle ilgili hayaller kurarken gördüğümde acaba bu konuyu daha ileri ki zamanlara erteleyerek hayallerini yıkmış olur muyum? Böyle olmasını da ben kesinlikle istemem...