• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakire olmadığımı ne zaman söylemeliyim?

neden bakir olmayan erkekler böyle bir açıklama olayına girmiyorlar, gayette saklıyorlar ya da açıklama gereği duymuyorlar. Biz bayanlar aman dürüst olalım aman herşeyi bilsin bilmem ne, erkekler ise genelde aşkta ve savaşta herşey mübahtır mantığıyla yaklaşıyorlar. :41::41:

neden bakir olmayan erkekler böyle bir açıklama olayına girmiyorlar, gayette saklıyorlar ya da açıklama gereği duymuyorlar. Biz bayanlar aman dürüst olalım aman herşeyi bilsin bilmem ne, erkekler ise genelde aşkta ve savaşta herşey mübahtır mantığıyla yaklaşıyorlar. :41::41:
Çünkü Kadınız. Erkekler için erkeklerin kaburgasından yaratılmışız tvbe tövbe ya:( Çok mutsuuzm ben çok.

Kendini onunla konuşurken günah çıkartıyormuş moduna sokmadan söylemelisin tabi ki.

Eğer bu onun için önemli ise o da baştan alır tavrını yok değilse sorunsuz ve soru işaretsiz başlamış olur birlikteliğiniz.

Ben de şu an bu durumdayım. En başında dedim sana diyorum başıma kakamıyor artık geçti gitti. 5 ay oldu halen paranoyakça kıskançlıkları oluyor.
Bence dedim ya kişiye göre değişen bir durum, 3 sene dr dr dolaştım ben başıma gelenleri unutmak için ama saolsun sevgilim arada kıskançlıklarıyla hatırlatıor. Üstelik senle bu yüzden çkmıyorum diyor. Analamıyorum erkek milletini hem önemli diolar hem de kendileri her haltı karıştırıo. aslında hatunlar da öyleler de bir şekilde aşıyorlar.

Siz bir kere söylersiniz ilişkinizin başında ve böylece ''sakladın'' ''yalancı''gibi etiketleri yememiş olusunuz;

bu saatten sonra ilişkiye devam eden adama kafanıza kakma fırsatı vermezsiniz.

Güçlü ya da güçsüz kalmak sizin elinizde.Bu sebeble günah çıkartır gibi söylemeyin demiştim konu sahibine.Bu onlara haklı oldukları hissini verir.Sonra bıdı bıdı bıdı....

Aynen öyle ama, eğer insanın karşısındaki zor bir insansa ve eğer kadın seviyorsa ezmeye de çalışsa direniyorsun. En azından ben öyleyim; takmıyor gibi gözükmekteyim. Hatta bana birine söylesem diye korkmadınmı dedi en başlarda, neden korkacağım dedim?O da, belki ileride biri senle ciddi düşünmek isterken vazgeçer,dedi böyle bişeyi duysa dedi. Ben de hamama kadar yolu var dedim. Kadın= erkek dolayısıyla kimse kimseyi kıramaz, sen temiz değilsin vb. diyemez.
Hayat bu...

Son düzenleme:
En baştan söylenecek bir şey değil bu. Hassas bir konu. ilerleyen zamanlarda söyle bunu. Eğer ki diğer arkadaşların idda ettiği gibi neden bu zamana kadar söylemedin derse cevabın aynen şu olsun: "bakire olmadıgım için bana farklı bakmandan ve kullanmandan korktum. Senden emin olmak zorundaydım üzgünm" dersin. Doğru olan bu !

Bence evlenmeye yakın söyle. Kimseye güven olmuyor hemen söylersen o da senden faydalanmak isteyebilir. Benim arkadaşım böyle birşey yaşamıştı. Çocuk sen söyleyince ben artık senle ciddi düşünmedim zaten evet kullanmaksa bu kullandım demiş. Çok kötü zamanlar geçirmişti.

Cevaplara bakiyorum "boyle birseyi saklayamazsin, soylemelisin!" falan yazilmis. Veba mi bu? Bulasici bi hastalik mi? Kizin sakladigi bir cocugu mu varmis? Biri ne guzel soylemis, hic bir zaman soylemene gerek yok. Evet yok! Niye kendinizi bu kadar ezik hissediyorsunuz ya! Adamlar sizi begensin, sizi alsinlar diye yok dokunulmamis olayim "bak ben hic bisey yasamadim" falan. Siz boyle dusunurseniz isimiz var. O zaman siz direk zaten adamin sizin karakterinizi, sizi siz yapan seylerinizden cok, o bekareti belirten kucuk bi zara guveniyorsunuz! Oyle bir zamandayiz ki bekaretini kaybetmeden insanlar neler neler yapiyorlar. Sonrada onlar temiz oluyor oyle mi?

Hic bi zaman soylemeyin. Konu sahibi zaten soylemis. Ama burdaki diger arkadaslara soyluyorum. Sorarsa soylersiniz, yoksa bu sanki bi hastalikmis, yuzunuzun karasiymis, ve sizi bu yuzden terk etmesi cok normalmis gibi kendiliginizden soylemeyin!

Bence söylemelisin.
İlişkiniz ciddiyet kazandığında, aradan çok fazla zaman geçtiğinde söylemeye kalkarsan ne olacağını bilemezsin ki.
Ya sorun yaratırsa? Ya kabul edemezse böyle bir şeyi? Erkek sonuçta..
O zaman üzülmez misin? Biraz zaman geçsin söyle bence...

sevgili konu sahibi, görüştüğün kişi delikanlı adammış :34: Umarım çok mutlu huzurlu bi birlikteliğiniz olur...

Canım sevindim senin adına, mutluluklar dilerim..
Ama cidden bu konuda öyle sinir oluyorum ki söylemeden geçemicem.
Erkekler yapar deneyim olur.. Kadınlar yapar adı başka bir şeye çıkar, dışlanır, istenmez...
Erkeklerin bunu yapması ne kadar da doğal karşılanıyor!!!!
Sinir oluyorum ya. Ben de bakir erkek istiyorum kardeşim!!!:47:

Bence evlenmeye yakın söyle. Kimseye güven olmuyor hemen söylersen o da senden faydalanmak isteyebilir. Benim arkadaşım böyle birşey yaşamıştı. Çocuk sen söyleyince ben artık senle ciddi düşünmedim zaten evet kullanmaksa bu kullandım demiş. Çok kötü zamanlar geçirmişti.

Senin arkadaşın da suç var aslında. Bununlada birlikte olayım mantığı ile daha çok kötü zamanlar geçirir keşke bekleseydi kullandırmasaydı ama ben karşılıklı olarak görüyorum bu durumu oda istemiş sonuçta.

Merhabalar Arkadaşlar,
Bu konuda ben de muzdaribim.Ben bu güne dek hep açık oldum, en başında söyledim bunu. Benim ilk deneyimim istemeden olmuştu üstelik:( Sonra 2 sene bir beraberliğim oldu, kendisi bunu kabul etti. Ancak ayrıldık sonumuz olmadı. Ardından namazlı abdestli birişalı çıktı karşıma adam dedim; öyle sanmışım. Cinsel bir beklentisi olmadı benden hiç ama bunu paylaşınca ben delirmişti. Bunu bir de ortak bir arkadaşımız biliyordu. Aslında o kız yüzünden ayrıldık,meğer yıllardır kanka dediği insanı seviyormuş, daha doğrusu hem başkalarının hem de benim fikrim bu oldu. ben de başka şehirde işe başladım, şimdi memleketimden bir çocuklayım ancak o da bana sordu bakiremisin diye niye dedim, ben bişiler yaşadığını duydum dedi delirdim. Yani o kadar güvendiğim ve evlenmeyi düşündüğüm insan belki de söyledi yakın arkdaşlarına, ya da o kız ve adım çıkmış güya. Ki benim kimseyle işim olmaz. Tecavüz demeye varmıyor ancak ilk deneyimim böyle olmasaydı ben de yaşamazdım evlenene dek. Ben de şunu anlamıyorum, beni seviyormu sevmiyormu, evlenmeyi düşünmüyormuş 30una dek beyimiz ben de napcagımı bilemiyorum. düzelir diyorum ama bilemiyorum. Aramızda cinsellik de oluştu; ayrılamıyorum nedense, seviyorum:( Beni gerçekten tanırsa düzelir diyorum ama belki de kendmi kandırıyor.
Anlayacağınız, bakire olmadığımı saklamak asla istemedim. Beni seven ben olduğum için sevsin. Hem her haltı karıştırıp sadece onu yapmayan üzgünümzı ama hatunlar tertemiz de, ben niçin kirli oluyorum? Ben taa en başında söyledimki, kimsenin günahına girmiyim. Öbür dünyada değil bu dünyada bilsin. Ama şu an kullanılıyormuyum, yoksa artık dünya mı değişti ben de bilemiyorum.

Öte yandan bir arkadaşımın kocası evlenmeden gayet kabul ediodu, sonrasında hep başına kaktı:(belli olmuyor...
Vicdanınıza kalmış birşey, arkadaşım diktirdi gayet de kandırdı kocasını çok mutlu:( ben de halaaaa bölee ağlıyım hak mı diyorum:(

Tamam da seven adam önemsemez bence, afedersiniz .... haneden bile kadın alır eğer seviosa:(

İlki tecavüz ama diğerleri zevki olmuş isteseydin ilkten sonrası da olmazdı zatem yavaş git bence biraz bu erkek arkadaşın genişliğin için seninle beraber olabilir evliliğide ileriye alıyor anlıyacağın iyice adın çıkacak bunun sorumlusuda sensin.

Evet bravo o sevgiliyee:31:Ve mutluluklar =)

Kabul etmeseydi tam tersinimi söylecektiniz?,bekareti savunsaydı,et parçasına anlam zırvalıkları yüklemiş namus bekçisimi diyecektiniz?..Evet diyecektiniz hatta yerden yere vuracakatınız,değersiz mahkemelerinizde yargılayıp çağdaş olamamakla itham edecektiniz..Asıl sizlere bravo!.

Bizlere ise alalade yaşayarak yok ettiğiniz saflığa,masumiyete,ahlaka kısaca namusa rahmet okumaktan başka bişey kalmıyor,bu ince çizgiye dikkat edelim arkadaşlar birileri tebrik eder,birileri başsağlığı diler...

Kabul etmeseydi tam tersinimi söylecektiniz?,bekareti savunsaydı,et parçasına anlam zırvalıkları yüklemiş namus bekçisimi diyecektiniz?..Evet diyecektiniz hatta yerden yere vuracakatınız,değersiz mahkemelerinizde yargılayıp çağdaş olamamakla itham edecektiniz..Asıl sizlere bravo!.

Bizlere ise alalade yaşayarak yok ettiğiniz saflığa,masumiyete,ahlaka kısaca namusa rahmet okumaktan başka bişey kalmıyor,bu ince çizgiye dikkat edelim arkadaşlar birileri tebrik eder,birileri başsağlığı diler...

Ne söylemeye çalıştın şimdi anlamıyorumm? Ve rica ediyorum bu konuda yazdıklarımı oku.Sen asıl bi cümlemle beni o bahsettiğin değersiz mahkemende yargılamışsın, üstelik haksız konumdasın!

Sevgilimle cinsellik yaşayayım, evleneceğim kız benden önce kimseyle olmasın ikiyüzlülüğü...Sevgililerini de cinselliğe ikna etmek için her yolu denerler, her yalanı söylerler.İstedikleri evliliktir, çok aşıklardır, her şeyi sizinle yaşamak istiyorlardır, sevgililerin arasında sınır yoktur blablabla.

Burada ne anlatıyorumm mesela ben?
Kaldı ki ben seninle aynı fikirde de olmayabilirim öyle değil mi? Buna hakkım var sanırım yanılıyor muyum? Aa evet benimle bu konuyu tartışabilirsin ama bu başlıkta ve bu konuşma tarzıyla, bol ünlemli yazılarla değil.

söyleme bence...

hem neden söyleme gereği hissediyorsun ki?

sen bunu söylersen eğer, konuyu daha da gözüne gözüne sokmuş oluyorsun.

yani adam kafasına bu tarz konuları takmayan biri olsa bile! sen bunu söyledikçe, kafasını kurcalamış olacaksın..

en iyisi bunu direk söylemek yerine, bakireliğe önem vermediğini ima edecek bir şeyler söyle...

Back
X