Merhabalar Arkadaşlar,
Bu konuda ben de muzdaribim.Ben bu güne dek hep açık oldum, en başında söyledim bunu. Benim ilk deneyimim istemeden olmuştu üstelik

Sonra 2 sene bir beraberliğim oldu, kendisi bunu kabul etti. Ancak ayrıldık sonumuz olmadı. Ardından namazlı abdestli birişalı çıktı karşıma adam dedim; öyle sanmışım. Cinsel bir beklentisi olmadı benden hiç ama bunu paylaşınca ben delirmişti. Bunu bir de ortak bir arkadaşımız biliyordu. Aslında o kız yüzünden ayrıldık,meğer yıllardır kanka dediği insanı seviyormuş, daha doğrusu hem başkalarının hem de benim fikrim bu oldu. ben de başka şehirde işe başladım, şimdi memleketimden bir çocuklayım ancak o da bana sordu bakiremisin diye niye dedim, ben bişiler yaşadığını duydum dedi delirdim. Yani o kadar güvendiğim ve evlenmeyi düşündüğüm insan belki de söyledi yakın arkdaşlarına, ya da o kız ve adım çıkmış güya. Ki benim kimseyle işim olmaz. Tecavüz demeye varmıyor ancak ilk deneyimim böyle olmasaydı ben de yaşamazdım evlenene dek. Ben de şunu anlamıyorum, beni seviyormu sevmiyormu, evlenmeyi düşünmüyormuş 30una dek beyimiz ben de napcagımı bilemiyorum. düzelir diyorum ama bilemiyorum. Aramızda cinsellik de oluştu; ayrılamıyorum nedense, seviyorum

Beni gerçekten tanırsa düzelir diyorum ama belki de kendmi kandırıyor.
Anlayacağınız, bakire olmadığımı saklamak asla istemedim. Beni seven ben olduğum için sevsin. Hem her haltı karıştırıp sadece onu yapmayan üzgünümzı ama hatunlar tertemiz de, ben niçin kirli oluyorum? Ben taa en başında söyledimki, kimsenin günahına girmiyim. Öbür dünyada değil bu dünyada bilsin. Ama şu an kullanılıyormuyum, yoksa artık dünya mı değişti ben de bilemiyorum.
Öte yandan bir arkadaşımın kocası evlenmeden gayet kabul ediodu, sonrasında hep başına kaktı

belli olmuyor...
Vicdanınıza kalmış birşey, arkadaşım diktirdi gayet de kandırdı kocasını çok mutlu

ben de halaaaa bölee ağlıyım hak mı diyorum
Tamam da seven adam önemsemez bence, afedersiniz .... haneden bile kadın alır eğer seviosa