• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakire olmayanlar ve bunun depresyonuna girmeden atlatanlar destek için toplanalım

Sizin için çözümü var, diktirirsiniz biter gider, niye kafanıza takıyorsunuz ki?
Madem artık bakire değilsiniz tadını çıkarın bari, bozulduğuna değsin.

26 yaşındayım ve bakireliğime bile isteye son verdim hani meraktan gibi bişey oldu benim için o iş olsada olur olmasada gibi diyorum bazen bazende ne gerek vardı sonu olmayan bi ilişki için neden verdin aslında ortada alınıp verilen bişeyde yok o iş olduğunda bişey kaybetmiş gibi de hissetmiyorum kendimi bazen diyorum yapmadan da durabilirdin bazense hala kendimi bakire gibi hissediyorum yani bu bir kişiyle oldu diye önüme gelenle olacak değil birdaha evlendiğim insanla olacak kirlenmiş gibide hissetmiyorum cinselliğin çok barrıldığı kanısındayım öyle aman aman bişeyde değilmiş yani yapmak isteyen merak eden kızlar yapmayın tavsiyem valla bi defa oldu o iş 4 gün geçti gram canım istemiyor kendimde bi değişiklikte hissetmedim neden bize yıllarca bu baskı oluşturuluyor bişide yokmuş bunda dedim offf bi tuhafım kızlar siz bu psikolojiyi nasıl atlatıyorsunuz yani bakire olmayan kızların bakış açısına ihtiyacım var benim yaptığım namussuzluk değil namus muhabbeti yapacak olanlar lütfen destek olmuyorsanız köstekte olmayın sizin yorumlarınıza ihtiyacımız yok
Wuuuu biri zinadan bahsediyor ve herkes bunun normal birsey olduğunu bunu günah olarak bize anlatan ailemizin aslında konuyu buyuttugunu düşünüyor nereye gidiyor bu toplum :skandal:

Ya ne zaman aşacağız bu cinsiyetçi ahlak anlayışımızı ? İğrenç.

Erkekler her boku yiyip bakire birini istiyorsa kesesim geliyor o adamı. midemi bulandırıyor.

Bakir olmayan erkek neyse bakire olmayan kadın da o'dur.

Ya site üyeliğimi iptal etti mesaj gönderdim çok mu garip bişey sordum ben nerde kaldı gizlilik buda ayrı bişey neyse yani ilk defa biley yaşamış birisi bu zamana kadar koruma gereksinimi duymuş yaşadıktan sonraki hislerinde kaybolmuş yani ortada korunacak bişey olmadığını düşünürken nasıl hissedeceğini bilmeyen duyguları karışmış biri var konuya bu kadr ilgi olacağınıda beklemiyordum ben alt tarafı bu konuyu umursamayan geniş bakan düşünebilen kişilerin hayata bakışını istedim hepsi bu ne üstüme geldiniz ya

Bence konu sahibi hanım bir terapiste görünmelisin. Kendin bu kızlık zarını, bakın bekaret demiyorum, bizzat zarı hayat nemat meselesi yaptığın için, yaşadığın şey sana hayatının miladı gibi, olağanüstü bir şey gibi gelmiş. Herkesi de kendin gibi sandığın için buraya kendince ders vermeye ve içini rahatlatmaya girmişsin. Sen kendini suç işlemiş gibi görüyorsun kabul et. Buraya da kendini kandırabilmek için girmişsin. Dediklerine kendin bile inanmıyor, yaptığının kabul edilir bir şey olduğunu düşünmüyorsun. Bu yüzden bir uzmana görün.
Ben de genel olarak bir tavsiye yazmak istiyorum. Altından kalkamayacağınız, kaldıramayacağınız şeyleri yaşamayın. Yaşadıysanız da bazı tabuları aşın.

Her kes kendi pisliginde boğulur demişler ... herkesin özel hayatı kendine günahı da sevabida

26 yaşındayım ve bakireliğime bile isteye son verdim hani meraktan gibi bişey oldu benim için o iş olsada olur olmasada gibi diyorum bazen bazende ne gerek vardı sonu olmayan bi ilişki için neden verdin aslında ortada alınıp verilen bişeyde yok o iş olduğunda bişey kaybetmiş gibi de hissetmiyorum kendimi bazen diyorum yapmadan da durabilirdin bazense hala kendimi bakire gibi hissediyorum yani bu bir kişiyle oldu diye önüme gelenle olacak değil birdaha evlendiğim insanla olacak kirlenmiş gibide hissetmiyorum cinselliğin çok barrıldığı kanısındayım öyle aman aman bişeyde değilmiş yani yapmak isteyen merak eden kızlar yapmayın tavsiyem valla bi defa oldu o iş 4 gün geçti gram canım istemiyor kendimde bi değişiklikte hissetmedim neden bize yıllarca bu baskı oluşturuluyor bişide yokmuş bunda dedim offf bi tuhafım kızlar siz bu psikolojiyi nasıl atlatıyorsunuz yani bakire olmayan kızların bakış açısına ihtiyacım var benim yaptığım namussuzluk değil namus muhabbeti yapacak olanlar lütfen destek olmuyorsanız köstekte olmayın sizin yorumlarınıza ihtiyacımız yok
Mune Mune bu konuya el at lutfen ya..
yorum yazmak istemiyorum..

Back
X