- 25 Şubat 2011
- 10.392
- 25.120
- 598
- Konu Sahibi Siklamen07
Bu konu bir tek bana mı komik geldi? Hele o başlığı okuyunca güldüm ha 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüksek ihtimalKonudaki amaç forumdaki bakire olmayanları bulmak mı?
Wuuuu biri zinadan bahsediyor ve herkes bunun normal birsey olduğunu bunu günah olarak bize anlatan ailemizin aslında konuyu buyuttugunu düşünüyor nereye gidiyor bu toplum26 yaşındayım ve bakireliğime bile isteye son verdim hani meraktan gibi bişey oldu benim için o iş olsada olur olmasada gibi diyorum bazen bazende ne gerek vardı sonu olmayan bi ilişki için neden verdin aslında ortada alınıp verilen bişeyde yok o iş olduğunda bişey kaybetmiş gibi de hissetmiyorum kendimi bazen diyorum yapmadan da durabilirdin bazense hala kendimi bakire gibi hissediyorum yani bu bir kişiyle oldu diye önüme gelenle olacak değil birdaha evlendiğim insanla olacak kirlenmiş gibide hissetmiyorum cinselliğin çok barrıldığı kanısındayım öyle aman aman bişeyde değilmiş yani yapmak isteyen merak eden kızlar yapmayın tavsiyem valla bi defa oldu o iş 4 gün geçti gram canım istemiyor kendimde bi değişiklikte hissetmedim neden bize yıllarca bu baskı oluşturuluyor bişide yokmuş bunda dedim offf bi tuhafım kızlar siz bu psikolojiyi nasıl atlatıyorsunuz yani bakire olmayan kızların bakış açısına ihtiyacım var benim yaptığım namussuzluk değil namus muhabbeti yapacak olanlar lütfen destek olmuyorsanız köstekte olmayın sizin yorumlarınıza ihtiyacımız yok
Belki de ,verilen cevaplara göre ,özel mesajla taciz de olabilir.Dalga geçme amaçlı da olabilir.Konudaki amaç forumdaki bakire olmayanları bulmak mı?
26 yaşındayım ve bakireliğime bile isteye son verdim hani meraktan gibi bişey oldu benim için o iş olsada olur olmasada gibi diyorum bazen bazende ne gerek vardı sonu olmayan bi ilişki için neden verdin aslında ortada alınıp verilen bişeyde yok o iş olduğunda bişey kaybetmiş gibi de hissetmiyorum kendimi bazen diyorum yapmadan da durabilirdin bazense hala kendimi bakire gibi hissediyorum yani bu bir kişiyle oldu diye önüme gelenle olacak değil birdaha evlendiğim insanla olacak kirlenmiş gibide hissetmiyorum cinselliğin çok barrıldığı kanısındayım öyle aman aman bişeyde değilmiş yani yapmak isteyen merak eden kızlar yapmayın tavsiyem valla bi defa oldu o iş 4 gün geçti gram canım istemiyor kendimde bi değişiklikte hissetmedim neden bize yıllarca bu baskı oluşturuluyor bişide yokmuş bunda dedim offf bi tuhafım kızlar siz bu psikolojiyi nasıl atlatıyorsunuz yani bakire olmayan kızların bakış açısına ihtiyacım var benim yaptığım namussuzluk değil namus muhabbeti yapacak olanlar lütfen destek olmuyorsanız köstekte olmayın sizin yorumlarınıza ihtiyacımız yok
Yönetici olduğunu sonradan farketttim evet lütfen kapat konuyu sorduğuma sormuşuma pişman oldum