Bakire olmayip evlenen var mi?

Bakire olup da her haltı yemektense hele de bakire olmayıp da ben bakireyim deyip kızlık zarını diktirmektense emin ol dürüstçe bakire olmadığını söylemen çok daha doğru bir davranış olur ..

Ha soruna gelecek olursak da; benim çevremde bakire kız arkadaşım neredeyse yoktu ve hepsi evlendi emin ol erkekler eskisi kadar buna önem vermiyor..

Emin ol bu zihniyetteki erkekler once din ahlak diye baslayip biraz muhabbeti acarsan, ikinci el kariyi kim naapsin, kim girmis cikmis belli degil, baskasinin girdigi yere girmem, follos olmustur o gibi igrenc, cinsiyetci soylemlere basliyorlar.
Yani evlenmis bosanmis olmasi, cocuk yasta tecavuze ugramasi vs hicbir seyi degistirmiyor, o delige ilk kendi girecek tek meselesi bu.
Bunu soyleyen bi erkek miydi? Benbu siteden biri sandim..valla oyle erkek kendine baksin.. kendisi kim bilir kac kisiye girip cikti boyle laflar edebiliyor...o zihniyete hak veren kadin yoktur umarim.

Bunu soyleyen bi erkek miydi? Benbu siteden biri sandim..valla oyle erkek kendine baksin.. kendisi kim bilir kac kisiye girip cikti boyle laflar edebiliyor...o zihniyete hak veren kadin yoktur umarim.

Burdakileri saymiyorum artik, eksidekinden cok troll var burda, bu konunun dondugu ortam insanlarin isim soyismiyle bulundugu bir sosyal medya platformuydu, ve bir degil onlarca erkek benzer gorusu savunuyordu. Mesela biri sen cignenip atilmis sakizi alir cigner misin, ben de kullanilmisi kullanmam diyor, digerleri begeniyor, hepsi de bagri acik clup oglanlari, zaten iki satir okumus, kafasi calisan adamdan bu laflar cikmaz...

Burdakileri saymiyorum artik, eksidekinden cok troll var burda, bu konunun dondugu ortam insanlarin isim soyismiyle bulundugu bir sosyal medya platformuydu, ve bir degil onlarca erkek benzer gorusu savunuyordu. Mesela biri sen cignenip atilmis sakizi alir cigner misin, ben de kullanilmisi kullanmam diyor, digerleri begeniyor, hepsi de bagri acik clup oglanlari, zaten iki satir okumus, kafasi calisan adamdan bu laflar cikmaz...
Sakizla kadini benzetmeleri ayri komedi zaten..dedigin gibi cahil insanlar.. bak evlilik disinda oncesi sonrasi neyse yasamis olabilirsin.. ama arkasinda durmak lazim.. hata kabul edilsede edilmesede bence..ama gayri resmi iliskilerin kotu yonu.. hamile kalma vs olunca iki dk lik zevk oluyo cinayet. Iyi korunmazsan olan yavrucaklara oluyor. Hani sokaktan copten bebek topluyolar cogu boyle olaylarin sonucu ne yazikki. Ben esitlik taraftariyim her zaman ve ayni goruste insanlar beraber olmali.. erkek 100 kisiyke beraber olmussa kadindan bakire olmasini istemek haksizlik heleki "kullanilmis mal" demek.. afedersin ama kadina fahise derler ama erkekler icinde bu gecerli.

Canım benim arkadaşım da bi hata yapmıştı.
Bi bana soyleyebilmisti.
O kız şimdi evli ve cok mutlu.
Araya Ünv girdiği için ayrıntıları bilmiyorum.
Mutlu olduğunu biliyorum.
Onun dışında benim bi arkadaşımın arkadaşı yine evlendi kız .
Yani adam olan buna takılmaz emin ol.
Senin için yeni başlayacak her şey.
Hiç üzülme.
Asıl şimdi seni gerçekten sevenle kullanmak isteyeni ayırt edebileceksin.
Her hoslandign flört ettiğin kişiye pat diye deme.
Bu hastalık değil bişey değil sen kendine değer ver.
Eksiklik değil bu.
Evliliğe nisana doğru giden bi ilişkin olursa alırsın karşına dersin.
Tepkisini ölcersin ve istemezse yol verirsin.
Önemi yok her insan hata yapar derse ise çok çok mutlu olursun inş.
Her şeyi geç.
Bu durumu en yakın arkadaşına bile söyleme.
Çünkü insanlar öyle nankör ki .....
Ben de evlendim boşandım ve bundan sonra da düşünce tarzım bu.
Gerçekten seven bakireligi sorgulamaz emin ol.

Diktirenler var
Anal oral hepsini yaşayıp sozde el değmemiş kızlar var
Birine çok aşık olup ilişki yaşayıp dürüstçe anlatıp terkedilenler var

Benim ikinci evliliğim eşim bile bile evlenmemize rağmen bazen laf sokar herseyin ilkini yaşadığın meşhur ilk kocan diye. Zor canım zor cidden..
O zaman tanısaydım seni de kuma alırdım de. Evlenmiş insana da hesap sorulur mu. O hiç bir şey yaşamamış mı ?

Valla kimseye bir şey söylemek zorunda değilsiniz. Erkekler söylüyor mu birlikte olduklarını . Beni böyle kabul eder misin diye soruyor mu? Ezik duruma düşürmeyin kendinizi.
Tam tersi erkeklerin cogu anlatmaz konusmazlar boyle seyleri evlendikleri kadina ozellikle. Kadinlarda bi eziklik bi hesap verme zorundaligi hissi..

yaptığının arkasında dur. dik dur. ben aynı durumu yaşadım kendimi eksik hissettim hep..
şu an hayatımdaki insan daha ilk gün geçmişteki hiçbir şey önemli değil dedi bana. konuyu ben açtım her şeyi anlattım. neden anlattın, o senin özelin bilmek de istemiyorum, ben seni onun için sevmiyorum ki dedi. ve konu kapandı bir daha açılmadı. hatta konuyu konuştuktan 2 dakika sonra bana yine beni sevdiğini anlattı, en küçük bir soğuma bile olmadı onu demek istiyorum.
aramız da çok güzel düğün tarihi konuşuyoruz öyle deyim sana. öyle bir şey yaşadım diye beni ezik de görmüyor el üstünde tutuyor. zihniyet meseli.
bunu kabul eden biri serseri olur kullanır diye düşünürdüm ben. mutlu olamam derdim. ve erkek arkadaşım serseri biri de değildir benim için önemli değil deyip kullanacak biri değil.
yaşadığım yerde tanınan bir aile ve saygın bir işi de var. her şeye rağmen takıntı yapmadı bunu. ben aileme kendime yakıştıramam demedi çoğu kendini adam sayanlar gibi! dediğim gibi sadece zihniyet meselesi.
bol bol dua et tövbe et, Allah gönlüne göre verir.

Benim dayımın eşi dayımın ilk evliliği yengemin ikinci evliliği yengemin boyu kadar üç çocuğu var ve dayimdan 8 yaş büyük acayip mutlular yengeme eve işi yaptırmaz yemek yaptırmaz gezer eğlenirler dayım yan temin çocuklarının eğitim her turlu masrafını karşılar dıştan bakınca dayım yakışıklı zengin yengem cirkin vs önyargı hepsi parmakla gösterilecek kadar mutlular. dayım bekarken yıllarca a bu sürü evlenecek kız gelin adayı buldular beğenmedi hiç birini yengem gönlünü çaldı mutlular hepimizinde baş taci

yaptığının arkasında dur. dik dur. ben aynı durumu yaşadım kendimi eksik hissettim hep..
şu an hayatımdaki insan daha ilk gün geçmişteki hiçbir şey önemli değil dedi bana. konuyu ben açtım her şeyi anlattım. neden anlattın, o senin özelin bilmek de istemiyorum, ben seni onun için sevmiyorum ki dedi. ve konu kapandı bir daha açılmadı. hatta konuyu konuştuktan 2 dakika sonra bana yine beni sevdiğini anlattı, en küçük bir soğuma bile olmadı onu demek istiyorum.
aramız da çok güzel düğün tarihi konuşuyoruz öyle deyim sana. öyle bir şey yaşadım diye beni ezik de görmüyor el üstünde tutuyor. zihniyet meseli.
bunu kabul eden biri serseri olur kullanır diye düşünürdüm ben. mutlu olamam derdim. ve erkek arkadaşım serseri biri de değildir benim için önemli değil deyip kullanacak biri değil.
yaşadığım yerde tanınan bir aile ve saygın bir işi de var. her şeye rağmen takıntı yapmadı bunu. ben aileme kendime yakıştıramam demedi çoğu kendini adam sayanlar gibi! dediğim gibi sadece zihniyet meselesi.
bol bol dua et tövbe et, Allah gönlüne göre verir.
Ben de oyle bisey yasadim is ciddilesince yapamiyorum dedi ve birakti. Insallah ayni seyleri yasamazsin canim

Yaptığınızın arkasında durmak çok mu zor? Sanki bizim libidomuz yok, sanki biz sevişmek istemiyoruz. Biz nasıl kendimizi tutuyorsak(bizden kastım benim gibiler) siz de öyle tutacaktınız. Tutmadıysanız isteyerek olduysa neye ağlıyorsunuz? Sevgiliyle seviş, keyfini çıkar, sonra bakire değilim nasıl evlenicem ben. Madem kendinizi tutamıyorsunuz ve bilerek isteyerek yapıyorsunuz ortada tecavüz söz konusu değil, o zaman ağlamayacaksınız kusura bakmayın. Ben yaptım deyip arkasında duracaksınız ki eşiniz de biz de saygı duyalım.Evet hepimizin hataları var, ben de önceden internetten her önüme gelenle konuşurdum(yaş o zamanlar 15-16), şimdi pişmanım.Hatta bir ara anlatmamayı düşünüyordum korkuyordum.Ama yaptım, ben yaptım ve arkasındayım sevgilime/kocama da gülerek anlatmayı düşünüyorum. Her konu açan her şey bir anda oldu diyor, kesin hiçbir şey anlamamış oluyor, sevgilisi terk ediyor. Türk filmi de mi izlemezsiniz anlamadım ki. Ayrıca neden evlenmeyesiniz? Siz baştan kendinizi eziyorsunuz, eşiniz hayli hayli ezer.

Cok tesekkurler. Evlilik teklifinden sonra birakirsa bu defa da. Offf korkuyorum ben iste bu nedenle terk edilmedikten bi daha. Yasim da var. Ne bileyim bu hep onume cikacak gibi geliyor
Yaa aslında karşındakide değişik yani 31 yaşındaki insanın illaki hayatına birilerinin girip çıkmış olmasını bilmesi lazım ne bilim o yaşta da bekareti sorgulaması tuhaf

Çok acımasız yorum yapıyorsunuz çok büyük konusuyorsunuz ama insanız yarın başınıza ne geleceği belli olmaz başınıza hertürlü durum gelebilirdi evlenince yıllardır sakladığınız şeyi eşinize hediye verir gibi verirken kan gelmeyebilir di o zaman bakire olsanız bike korktuğunuz o damgayı yerdiniz. Eşinizde inanmazdı. Ya da daha kötüsü çoluk çocuğunuzdan çıkmaz inşaallah büyük konuşmalarınız. Eşimle büyük aşk yaşadık evlenmeden önce beraber olduk yıllar sonrada evledik ona güvendim o da boşa çıkarmadı güvenimi daha da sorumluluk sahibi oldu.
Ve bu anlattıklarınızı hiç yaşamadım ne yorganı ısırdım ne korktum. Eşim öyle severek aşkla davrandı ki. İnsanın severek beraber olması farklı şey yazıkki kötü bi anı olarak kalmış sizde acıdım doğrusu

Can ben eleştirmek için demedim. .sadece korktuğum için onun cesaretini tebrik ettim. .yokSa o onun hayatı ..kimsenin söz söylemeye hakkı yok..Bu arada benm evliliğim bitti..neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemiyor insan..Kimi evlenirken kimi de evlilik olmadan. .herkes yaşıyor bir şekilde. .yolumuz iyi insanlardan geçsin inşallah. .

Back
X