Bakire olmayip evlenen var mi?

Karsimdakine soylemedigim nerden cikti? Okumadiniz tam olarak galiba. Soyledim ve terkedildim. Bu nedenle uzuldum yazdim
Bence sizde sorun var. Gayet anlaşılır okudum, yazdığınızı kopyalıyorum.
"Bakire olmayip bi baskasiyla evlenen var mi hanimlar? Cok pismanim ama degistirebilecegim bisey yok:KK43: Napmaliyim bilmiyorum. Bunu yasayanlar gercekten cevap yazabilir mi?"
Söyleyip terk edildim yazmıyor.
Farklı kişilere cevaplarınızı okumadım. Banada cevap yazsaydınız söyledim terk edildim die.
Demekki hayat standartınıza göre yaşamamanın bedelini ödüyorsunuz.
Madem bu kadar bekaretin dert olduğu bi çevre ve adamla flört ettin, adam tabi ki bırakır seni.
Ben bekaret manyağı değilim, ne eşim ne çevremdeki insanlar içinde zerre önemli değil.
Ama sen kabul görmeyecek standart ın içinde bunu yapıyorsan, bedeli kesiliyor.

bekaret kaybetmenin hata olduğunu düşünenler acaba erkeklerin aralarında nikah olmayan kadınlarla evlenmeden önce/evliyken vs sevişmesi hakkında ne düşünüyor? gerçekten buna hata diyenlerin düşüncesini merak ediyorum.

ayrıca bekaret kaybetmeden sevişip, her şeyi yapıp ondan sonra ben bakireyim zardan kurtarıyorum diyenler hakkında ne düşünüyorlar? düşünsene sen adamla vajinal ilişki dışında her şeyi yapıyorsun, Allah ne verdiyse... sevişiyorsun yok sürtünme yok elleme, okşama, öpüşme vs vs. ama o penis vajinaya girmedi ve o zar orada kaldı diye alkışı hak ediyorsun öyle mi? valla alkışı hak eden birşeyin varsa o da iradendir :D yani bir adamı arzulayıp onunla soyunup yatağa girip, sevişip o raddeye gelip, zevkin de tahriğin de en üst seviyesine çıkıp cinsel ilişkiye girmeden kendini tutabiliyorsan ilginç yani. ben olsam o adamla o raddeye gelmişim yaparım çünkü bir anlamı yok. sevişip sevişip ben çok temizim çünkü bakireyim demek kadar saçma sapan birşey yok.

aynı kadın bana dese ki ben bunları yaptım ama vajinal ilişki yaşamadım çünkü paşa gönlüm öyle istedi dese, saygı duyarım. ama yaptım fakat zarım yerinde, yani ben bakireyim ona göre diyen kadına saygı duymam.

Bence sizde sorun var. Gayet anlaşılır okudum, yazdığınızı kopyalıyorum.
"Bakire olmayip bi baskasiyla evlenen var mi hanimlar? Cok pismanim ama degistirebilecegim bisey yok:KK43: Napmaliyim bilmiyorum. Bunu yasayanlar gercekten cevap yazabilir mi?"
Söyleyip terk edildim yazmıyor.
Farklı kişilere cevaplarınızı okumadım. Banada cevap yazsaydınız söyledim terk edildim die.
Demekki hayat standartınıza göre yaşamamanın bedelini ödüyorsunuz.
Madem bu kadar bekaretin dert olduğu bi çevre ve adamla flört ettin, adam tabi ki bırakır seni.
Ben bekaret manyağı değilim, ne eşim ne çevremdeki insanlar içinde zerre önemli değil.
Ama sen kabul görmeyecek standart ın içinde bunu yapıyorsan, bedeli kesiliyor.
Adam once kabul etti sonra is ciddiye binince terk etti

Evleneceğiniz insan bu konulara önem veriyorsa tabi ki sorun olur. Önem verip vermediğini bilmek lazım, bu da yaşam tarzı ile belli eder az çok.
Benim için eşimin de ilki olmam önemliydi , eşim içinde.
Buna önem vermeyen bir sürü insan var, öyle biri denk gelir umarım.
Bu konuda ezik durursanız, karşınızda ko de bunu kullanır. Bu her konuda böyledir zaten.

Evleneceğiniz insan bu konulara önem veriyorsa tabi ki sorun olur. Önem verip vermediğini bilmek lazım, bu da yaşam tarzı ile belli eder az çok.
Benim için eşimin de ilki olmam önemliydi , eşim içinde.
Buna önem vermeyen bir sürü insan var, öyle biri denk gelir umarım.
Bu konuda ezik durursanız, karşınızda ko de bunu kullanır. Bu her konuda böyledir zaten.
Yasam tarzi ne olursa olsun erkeklerin bu olaya bakis acisi genelde ayni gibi. Daha once gorustugum eczaci biri bisuru kisiyle birlikte oldugunu ama evlenecegi kisinin bakire olmasi gerektigini soylemisti mesela. Kendisi hic de kapali yasayan biri degildi

bekaret kaybetmenin hata olduğunu düşünenler acaba erkeklerin aralarında nikah olmayan kadınlarla evlenmeden önce/evliyken vs sevişmesi hakkında ne düşünüyor? gerçekten buna hata diyenlerin düşüncesini merak ediyorum.

ayrıca bekaret kaybetmeden sevişip, her şeyi yapıp ondan sonra ben bakireyim zardan kurtarıyorum diyenler hakkında ne düşünüyorlar? düşünsene sen adamla vajinal ilişki dışında her şeyi yapıyorsun, Allah ne verdiyse... sevişiyorsun yok sürtünme yok elleme, okşama, öpüşme vs vs. ama o penis vajinaya girmedi ve o zar orada kaldı diye alkışı hak ediyorsun öyle mi? valla alkışı hak eden birşeyin varsa o da iradendir :KK70: yani bir adamı arzulayıp onunla soyunup yatağa girip, sevişip o raddeye gelip, zevkin de tahriğin de en üst seviyesine çıkıp cinsel ilişkiye girmeden kendini tutabiliyorsan ilginç yani. ben olsam o adamla o raddeye gelmişim yaparım çünkü bir anlamı yok. sevişip sevişip ben çok temizim çünkü bakireyim demek kadar saçma sapan birşey yok.

aynı kadın bana dese ki ben bunları yaptım ama vajinal ilişki yaşamadım çünkü paşa gönlüm öyle istedi dese, saygı duyarım. ama yaptım fakat zarım yerinde, yani ben bakireyim ona göre diyen kadına saygı duymam.
Bekarete önem veren biri olarak yazayım. Bekarete önem veriyorum (her anlamda ) bekaretten kasıt zara değil ;)

Yasam tarzi ne olursa olsun erkeklerin bu olaya bakis acisi genelde ayni gibi. Daha once gorustugum eczaci biri bisuru kisiyle birlikte oldugunu ama evlenecegi kisinin bakire olmasi gerektigini soylemisti mesela. Kendisi hic de kapali yasayan biri degildi
Oldu paşam deseydiniz. Kendi her haltı yiyecek ama bakır isteyecek. İki yüzlülük başka bir şey degil.

Şuraya yorum yapan bazı insanlara hayretle bakıyorum!
Hepiniz maşallah günahsızsınız bütün taşlar elinizde dimi!
Konu ne? verdiğiniz cevaplar ne?
Ahlak ve namus bekçiliğinizi başka köşelerde yapın.. hiç mi korkmuyorsunuz bir gün kınadığınız şeyin başınızada gelmesinden!!
Herneyse.. konu sahibi;
Olmuş bitmiş gelmiş geçmiş.. bu durumu hata olarak görüyorsan hatanı kabullen ama asla başkasına kabullendirme!
Dünyanın en büyük suçunu işlemişsin gibi karşındakine verme bütün kozları.
Emin ol karşına gelecek adam da bakir değildir..
Namusu iki bacak arasında arayan bir adamdan zaten hayır gelmez.

Namus iki bacak arasında değil. O halde kadınlar da bakir erkek şart koşsun. Ne bu çifte standart. Biraz güçlü olun yahu! Siz böyle düşündükçe kadınlar erkeklerin üzerinden var oluyor, ikincilleşiyor. Kadınız ve istediğimizi yaşarız! :KK50:

Back
X