Bakire olmayip evlenen var mi?

Bakire olmayip bi baskasiyla evlenen var mi hanimlar? Cok pismanim ama degistirebilecegim bisey yok:KK43: Napmaliyim bilmiyorum. Bunu yasayanlar gercekten cevap yazabilir mi?
Wow çok bi şeker gördüm sizi.
Hayat tarzınız, aile yapınız, sosyal çevrenize göre şekillenmek zorunda iseniz sorun canım çok büyük sorun.
Boşver hiç değilse vajinismus olmadığını öğrenmişsin.

Soyledim ve beni terk etti. Bundan dolayi kotu hissettigim icin yazdim.
Birlikte olmazmı olduğu için kötü hissediyorya oda o kızla neler yaşadığını yaptığını "ulan ne iyi çaktım be" şeklinde düşündükleri için kendisine de böyle durumu yaşayan biri gelince kaldıramıyor hasbam diktirmek bunlara en güzel cevap

Ya hayatta bundan daha büyük dertler sorunlar var bunu bide erkekler anlasa yani bakire olup evlenen başka sorun yaşayan boşanan insanlarda var bakire değil die reddediğin insanla belki ömrünn sonuna kadar mutlu olacaksın ya bu çok saçma bi kriter ya amaan evlilik bi amaç yada bi sonuç değil boşver sev sevil devam et hayatına sonu evliliğe giderse gider gitmezse herkes evlencek die kural yok ayrıca evlilik dert sorun stres yok öle cicim ayları ya ne bilim benim evliliğe bakışım bu yaş 27 kendim için yaşıyorum kendimi mutlu edeyim tamam niye birilerine beni alın diyeyim genç güzel mesleği elinde bi bayanım kendi ayaklarım üstünde duruyorum her işimi hallederim bi çok erkekten daha erkeğim yani onlar koşsyn peşinden bu kızla evlenebileyim die

Kusura bakmayın biraz fevri bir yorum yapmışım ama bazen böyle bir tepki insanı kendine getirebiliyor. Bakın benim de libidom çok yüksek ama kendimi tutmak zorundayım, çünkü pişman olma ihtimalim var bunu göz ardı edemem, yaparsam da ben yaptım deyip arkasında durmalıyım. Hatamızı da iyi ki dediklerimizi de biz yaptık başkası değil. Bakire olmadan ilk evlenen siz değilsiniz, son da olmayacaksınız. Savaşmayın sevişin ama arkasında durun. Siz şimdiden kendinizi eziyorsunuz, eşiniz bu ezikliğinizi size bunu nasıl koz olarak kullanır hiç düşündünüz mü? Ben de hatalar yaptım internetten her önüme gelenle muhatap oldum bir sürü flörtüm oldu ama o zamanlar yaşım 15 olmasına rağmen eşime de anlatmayı düşünüyorum, anlatmasam da olur ama anlatacağım. Günahıyla sevabıyla bunu ben yaptım kabul etmezsen kapı orada. Ağlamanın, ben ne yapacağım demenin bir anlamı yok tecavüze uğramadınız isteyerek yaptınız sonuçta? Bakirelikle benim durumum aynı şey değil, ama ikisi de erkek milletinin hoşuna gitmeyen şeyler. Sonuç olarak isteyerek yaptınız, keyif aldınız, bitti. Arkasında duracaksınız. Durmayacaksanız da baştan yapmayacaktınız.

Evlenen var mı demişsin. Ben. Bu durumu sorun edecek adamlardan uzak dur zaten bence bakire olsan bile. Eşime göre çok normaldi o yaşadı ise benim de yaşamış olmam. Hatta evlenmeden önce birlikte olmadan evlenmezdik. Sen yine de bu durumu hata gibi görüyorsan bile kimseye hesap vermek zorunda değilsin.Hata ise senin hatan.Erkekler sanki bakir mi.

Aman diktirip karsi tarafi kandiriverirsiniz ne olacak...

Saka bir yana sizi boyle kabul etmeyecek biriyle evlenmeyin zaten.
Arkasinda duramayacaginiz isler de yapmayin.

Bu başa kakma olayını hiç anlamıyorum. Eşiniz sizden önce hiç ilişki yaşamamış mıydı? Bir insan birine böyle şeyler söylerken önce kendine bakmalı. Çok sevdiği için kabullenecek biriyle değil, bunun kabullenilmesi gereken bir şey olduğunu düşünmeyen biriyle evlenmek en doğrusu.
kesinlikle öyle.. cinsellik bir ihtiyaç ve ilişkiyi tamamlayan bir sey, bunu tabulaştırıp farklı bir yere koyup bir kusur bir hata olarak görmek cok garip. kabullenılecek olan ne anlayamıyorum. sonucta erkek kişisi simdiye kadar iliski yasamamıs mı hic? sacma.

bir de söyle diyeyim. bunu bir pismanlık bir hata bir eksiklik ya da eziklik olarak görme. sen bunu kendi zayıf noktan olarak karsındakine sunarsan o da bunu hep sana karsı koz olarak kullanır. yasadıgın seyin arkasında dur. bunu kimseye anlatmak zorunda degilsin ayrıca. seninle hemen evlenme amaclı gorusup sonra bekaret konusunda sorguya cekenlerden de uzak dur..

Celiskili ifadeler bunlar.. hem hata degil deyip hemde tevbe etmekten bahsediyorsun..bu gorus tezat.. insanlar icindir hata ama.. iyiki yaptim deyip bi yandan tevbe edilmezki.. tevbe gercekten pisman oldugunda anlam ifade eder diye dusunuyorum.. bakin bu dediklerimizde ancak inanan ve bunu onemseyen insanlar icin gecerlidir. Yoksa dini boyutu beni ilgilendirmiyor diyende var.
Hata denilmesinden hoşlanmıyorum, hata olarak dusunmeyebilir bunu yapan insan ancak inananlar için günah olduğu kesin. İçki içmeyi hata olarak algılamıyorum ama günahını kabul ediyorum mesela.bu da aynı mesele.çelişki olduğunu düşünmüyorum tabiki sizin görüşünüze de saygı duyarım.ben inanan bir insan olduğunu varsayarak böyle bi yorum yaptım.inanmayan insanlar bunun günah olduğunu da kabul etmez bunu da saygıyla karşılarım. Sevgiler.

Başlığa istinaden yazıyorum; var, ben. Hem de bi anlık gafletle filan değil kasıtlı ve taammüden seviştim evlenmeden önce. Hatta tek bi erkek de değil birden fazla sevgilim oldu aynı evi paylaştım seviştim sonra kocama aşık oldum onunla evlendim. Hiç de pişman değilim iyi mi

Bir yakınım var doktor, evlenip ayrılmış bir kadınla hiç bir tereddütüm olmadan evlenirim, fakat tabiri caizse sizin gibiyle evlenmem diyordu.
Adam çözmüş daha hayatınıza değer katacak, yönünüzü belirteleyecek, duruşunu oluşturmamışsınız.
Karşınızdaki insana söylemeyip kk da derman arıyorsunuz.
Birde bir şey yaşıyorsanız durun arkasında ya.
Bu ne yaşa yaşa yap yap sonra vah vah tüh tüh...

Esimle flort dönemimiz de bir aksamm arabada otururken konusu açılmıştı. Bana daha once bir kac kez birlikteliklerim oldu diyr belirtmişti. Bende ona ' dert etme benim de oldu' bunu kafaya takmiyorum. Sende takma seni boyle kabul ediyorum dedigimde ozguvenime şaşırmıştı. Yavuz hirsiz ev sahibini bastırır. Konusu acilmiyor actirmam da zaten.
Arkadaslarin dedigi gibi dert etme
:rapci::KK9::KK9::KK9:

Can ben eleştirmek için demedim. .sadece korktuğum için onun cesaretini tebrik ettim. .yokSa o onun hayatı ..kimsenin söz söylemeye hakkı yok..Bu arada benm evliliğim bitti..neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemiyor insan..Kimi evlenirken kimi de evlilik olmadan. .herkes yaşıyor bir şekilde. .yolumuz iyi insanlardan geçsin inşallah. .

Evliliğinizin bittiğine üzüldüm. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.

Bir yakınım var doktor, evlenip ayrılmış bir kadınla hiç bir tereddütüm olmadan evlenirim, fakat tabiri caizse sizin gibiyle evlenmem diyordu.
Adam çözmüş daha hayatınıza değer katacak, yönünüzü belirteleyecek, duruşunu oluşturmamışsınız.
Karşınızdaki insana söylemeyip kk da derman arıyorsunuz.
Birde bir şey yaşıyorsanız durun arkasında ya.
Bu ne yaşa yaşa yap yap sonra vah vah tüh tüh...
Karsimdakine soylemedigim nerden cikti? Okumadiniz tam olarak galiba. Soyledim ve terkedildim. Bu nedenle uzuldum yazdim

Cok tesekkurler. Evlilik teklifinden sonra birakirsa bu defa da. Offf korkuyorum ben iste bu nedenle terk edilmedikten bi daha. Yasim da var. Ne bileyim bu hep onume cikacak gibi geliyor
Yaşınız bu tarz bir şeyi yaşamak için çok normal ve doğal, eğer ki yaşamayan biri varsa o yaşa dek açıkçası o esas ilginç olur. Benim böyle bir tecrübem olmadı yaşım ufak zaten ama bence 30larındaki bir adamla ciddi bir ilişki yaşadığınız takdirde karşınızdaki adam da yüksek olasılıkla böyle bir şey yaşamış olacak ve size bir şey demeye hakkı olmayacak. Diler gönlünüzce yaşayın cinselliği dilerse de ciddi ilişkinizde ama her iki koşulda da durumun bilincinde olun karşınızdaki sizden yalnızca cinsellik beklentisindeyse fakat siz cinsellik beklentisi olmadan yalnızca ciddi bir şey arıyorsanız tatlı sözlere kanıp kendinizi kullandırmayın. Esas olan karşınızdakini tanımak. Keşke ülkemiz erkeklerinin çoğu böyle olmasa ama emin olun bunun lafını etmeyecek de çokça insan var. Siz hayatınızı kendiniz idame ettirebilecek güce sahipseniz zaten bir erkeğe ihtiyaç duymazsınız bu nedenle de hanzolara prim vermezsiniz. Kendinizi sevin ve özgüvenli olun.

Back
X