Kusura bakmayın biraz fevri bir yorum yapmışım ama bazen böyle bir tepki insanı kendine getirebiliyor. Bakın benim de libidom çok yüksek ama kendimi tutmak zorundayım, çünkü pişman olma ihtimalim var bunu göz ardı edemem, yaparsam da ben yaptım deyip arkasında durmalıyım. Hatamızı da iyi ki dediklerimizi de biz yaptık başkası değil. Bakire olmadan ilk evlenen siz değilsiniz, son da olmayacaksınız. Savaşmayın sevişin ama arkasında durun. Siz şimdiden kendinizi eziyorsunuz, eşiniz bu ezikliğinizi size bunu nasıl koz olarak kullanır hiç düşündünüz mü? Ben de hatalar yaptım internetten her önüme gelenle muhatap oldum bir sürü flörtüm oldu ama o zamanlar yaşım 15 olmasına rağmen eşime de anlatmayı düşünüyorum, anlatmasam da olur ama anlatacağım. Günahıyla sevabıyla bunu ben yaptım kabul etmezsen kapı orada. Ağlamanın, ben ne yapacağım demenin bir anlamı yok tecavüze uğramadınız isteyerek yaptınız sonuçta? Bakirelikle benim durumum aynı şey değil, ama ikisi de erkek milletinin hoşuna gitmeyen şeyler. Sonuç olarak isteyerek yaptınız, keyif aldınız, bitti. Arkasında duracaksınız. Durmayacaksanız da baştan yapmayacaktınız.