Bakire olmayip evlenen var mi?

Bekaret nedir harbiden ya. Kaçıncı yüzyıl hangi kafa o erkekte ki. Komik. İçler acısı. Sırf bu yüzden gidiyorsa zaten durmasın. Kendi bedeninizle yaptığınız her şey sizi ilgilendirir. Toplumun tabularını yıkın. Dini boyutuna girenler olur. Olmaz diyemem. Günah. Herkes günah işleyebilir. Burda herhangi bi kul kimin cennete gidip kimin cehenneme gideceğini bilebilir mi? Yooo. Eee o zaman. Yaptıklarınızın arkasında durun. Yoksa arkalarda durmak zorunda kalırsanız. İlerde evleneceğim kişiyle mutlaka cinsel ilişkiye önceden girmek isterim. Ten uyumu yoksa ne olacak. ? Boş beleş evlilik sayılır. Cinselliğin olmadığı evlilik kanka-kardeş-arkadaş muhabbeti gibi değil mi? Bilemiyorum. Geçmişinizden pişmanlık duymayın. Pişmanlık hiçbir şeyi geri getirmez aksine var olan ruh halinizin içine eder. Mutlu olun. :) Mutluluk saçın. Sizi gerçekten hakeden biriyle evlenirsiniz umarım. :)

Ben esime aglayarak anlatmistim hic unutmam.
Evlenme teklifi ettiginin ertesi gunu salya sumuk anlattim..
Dinledi dinledi.
Eee dedi..
Nasil ee dedim..
Ya sanki ben bakir miyim senden hesap sorcam dedi, sacmalama aglama karsimda diyip susturdu beni.
O ilk ve son konusma oldu, birdaha da konusu acilmadi.
8 senelik evliyim 2 cocugum var.
Bu karsindaki insana gore degisen bi durum.
Duzgun birine denk gelirsin insallah.

yeri geliyor vesikalı genelev kadınları bile evleniyor.

karşındaki hiç zina yapmamış birisiyse ve kendi gibi zina yapmamış birisiyle evlenmek istiyorsa ona saygı duyarım.

Bununla birlikte evleneceği kadının bu konularda daha açık görüşlü olmasını tercih eden erkeklerde var. Hayat ne getirir bilemezsin.

Yaşadın madem arkasında duracaksın. Hataydı, pişmanım vs bana göre mazeret de değil, özür de değil. Eğer ilişki yaşadığın adam düzgün bir adam olsaydı bu olaya hala hata gözüyle mi bakılırdı yoksa yapmaya devam mı edilirdi.

Buna önem vermeyen adamlar tabi ki var. Bakire olsan da olmasan da bunu sorun etmeyecek biriyle evlenmeni tavsiye ederim zaten. Olan olmuş bunda kötü bişey yok. Pişman olmanı gerektiricek bi durum da yok. Sen o an öyle olmasını istemişsin ve olmuş. Kimse bundan dolayı sana kızamaz. Beğenmeyen gider sen kendinden hiçbir şey kaybetmezsin. Ben de bakire değilim şu an hayatımda olan erkekle böyle bişey yaşadım. Gelecek ne gösterir bilemem. Ayrılırsakta üzülmem bunu yaşadığım için çünkü o an onunla olmasını istedim. Hayatta evlenmekten önce düşünmen gereken şeyler var. Bu ikinci planda olmalı canım. Her şey gönlünce olsun :KK36:

bu bekaret tabusu sadece biz turkleremi mahsus acaba ? ben yurdisnda hic kimsenin bekareti dert ettigini gormedim ama bizim turkler cok buyuk anlamlar yukluyor ?
Bi yabancı film de izlemiştim. Babasına kız baba benbekaretimş
bu bekaret tabusu sadece biz turkleremi mahsus acaba ? ben yurdisnda hic kimsenin bekareti dert ettigini gormedim ama bizim turkler cok buyuk anlamlar yukluyor ?
Bi yabancı filmde izlemiştim. Kız babasına ben bekaretimi verdim diyor. Babası da seviniyor kızım büyümüş diye :skandal::stop:

boyle bir konusmanin gectigi sanal bir ortamda, "ben ikinci el kadin almam" diyen muhafazakâr(!) bir gruba, ama peygamberiniz ilk evliligini bosanmis (dolayisiyla bakire olmayan) bir kadinla yapmisti demistim.
Bekarete yuklenen anlam dinin, ahlakin, vs vs seylerin cok otesinde, sifir mal almak gibi bakan erkeklerin zihniyetinde önemli sadece. Siz de sifir mal olacaginiza evlenmeyin daha iyi, yaniliyor muyum?

Bekaret nedir harbiden ya. Kaçıncı yüzyıl hangi kafa o erkekte ki. Komik. İçler acısı. Sırf bu yüzden gidiyorsa zaten durmasın. Kendi bedeninizle yaptığınız her şey sizi ilgilendirir. Toplumun tabularını yıkın. Dini boyutuna girenler olur. Olmaz diyemem. Günah. Herkes günah işleyebilir. Burda herhangi bi kul kimin cennete gidip kimin cehenneme gideceğini bilebilir mi? Yooo. Eee o zaman. Yaptıklarınızın arkasında durun. Yoksa arkalarda durmak zorunda kalırsanız. İlerde evleneceğim kişiyle mutlaka cinsel ilişkiye önceden girmek isterim. Ten uyumu yoksa ne olacak. ? Boş beleş evlilik sayılır. Cinselliğin olmadığı evlilik kanka-kardeş-arkadaş muhabbeti gibi değil mi? Bilemiyorum. Geçmişinizden pişmanlık duymayın. Pişmanlık hiçbir şeyi geri getirmez aksine var olan ruh halinizin içine eder. Mutlu olun. :) Mutluluk saçın. Sizi gerçekten hakeden biriyle evlenirsiniz umarım. :)
Cok tesekkur ederim desteginiz icin. Ben artik evlendikten sonra yasamak istiyorum cunku zaten pisman oldum yeterince uzuldum canim yandi. Artik belli bir olgunluga gelince de eskiden basit gibi gelen seyler simdi aci verebiliyor. Dikkat etmek lazim bence. cunku erkeklerin bakis acisi bizden cok farkli olaya

bakir olmayan bir erkekle evlenirsin buna önem veren biri ile evlenme bugun kakmassa yarın basa kalkar

öncelikle burada yazılan herşeye biraz da olsa katılıyorum. Öncelikle sen bir DEĞER sin yani önce kendine değer ver ve bunu karşındaki de bilsin. Senin bedenin senin özelin yapmışsın olmuş bitmiş sürekli geçmiş de takılı kalma yaşını söylemedin ama bir arkadaş aralık la belirtmiş katılmışsın. Daha önünde çok güzel bir hayatın olacak malesef güzel Türkiyemiz de namus 2 bacak arasında gösteriliyor ve algılatılıyor ama nedense sadece kadınların bacağı hiç erkeklerinkine bir şey denmiyor. Halbuki namuslu dürüst insan olmak dinimizde de çok başka. Hırsız değilsin katil değilsin başkasına zarar vermedin gibi gibi evet pişmansın ama bu da hayatının bir dersi olsun. Ne yapıyorsun çevren nasıl bilmiyorum ama kadın olarak önce oku bir kariyerin olsun ayakların yere sağlam bassın bir DEĞER olarak kendini kanıtla. İlla evlilik evlilik diye düşünme daha dur hemen sevgili olunca evlilik düşünmek de nerden çıktı tabiki ciddi ol ama o zaman hayatına ona göre adamları sok herkesi değil. Zaten gerçekten ADAM olan da seni böyle kabul eder demeyeceğim çünkü bunu diyerek KADIN lığı aşağılamak istemiyorum önce herkes kendi kapısının önünü süpürsün. Kısaca canım bunu kendini ezik bir şeymiş gibi hissetmemen için söylüyorum YAŞAndı BİTTİ ÖNÜNE BAK

boyle bir konusmanin gectigi sanal bir ortamda, "ben ikinci el kadin almam" diyen muhafazakâr(!) bir gruba, ama peygamberiniz ilk evliligini bosanmis (dolayisiyla bakire olmayan) bir kadinla yapmisti demistim.
Bekarete yuklenen anlam dinin, ahlakin, vs vs seylerin cok otesinde, sifir mal almak gibi bakan erkeklerin zihniyetinde önemli sadece. Siz de sifir mal olacaginiza evlenmeyin daha iyi, yaniliyor muyum?
Cok haklisiniz. Benim tereddutum su yonde. Ben bunu nasil soyleyecegim? Zaten bir yara aldim bu nedenle terkedildim bi kere zaten. Benimle ilgili bu cok ozel seyi bilen kisi kotu biriyse bunu yayabilir kotuye kullanabilir. Diktirme olayini dusunmuyor degilim. Artik kimseye soylemek istemiyorum cunku kalbim cok aciyor.

Cok tesekkur ederim desteginiz icin. Ben artik evlendikten sonra yasamak istiyorum cunku zaten pisman oldum yeterince uzuldum canim yandi. Artik belli bir olgunluga gelince de eskiden basit gibi gelen seyler simdi aci verebiliyor. Dikkat etmek lazim bence. cunku erkeklerin bakis acisi bizden cok farkli olaya

Olaya bakış açısı farklı olan erkekle muhattap olmayın olsun bitsin. Önemli olan sizin mutluluğunuz. Gerisi boş. Cidden. :)

31 yasindayim isim gucum var. Bu yasa kadar hep bundan dolayi cekinmistim birini sevdim o da boyle yapti bana :(

Ben degil ama arkadaşlarım var bir iki tane bu sekilde olup evlenen. Karşılarına bunu kabul eden sorun yapmayan insanlar çıktı evlendi problemleri de yok. Karşındaki kisiye bağlı. Ama erkekler pek takmıyor eskisi gibi... ben tercih etmedim, evlenmeden birlikteligide doğru bulmuyorum ama olmuş olan. Kafana takma bunu ve bunu kabul edebilecek tarzda insanlar ile sevgiliik yaşa derim.

Iste dedim ya olaya bakis acisini basta sorun yoktu. Evlenme muhabbeti baslayinca yapamiyorum dedi ve terketti beni

Back
X