Bakire olmayip evlenen var mi?

"Yaptığın hatayı...blablabla" diye devam eden yorumlara illet oluyorum.Evet müslümanım,çok şükür namazımı orucumu kacırmam.Ama buna "hata" olarak bakmıyorum.Evet Allah'ın günah dediği birşey yapılmış inkar etmiyorum.Ama günahı Allah la o kişi arasında.

Sevmiş sevişmiş, mutlu da olmuş.Kime ne?

Ben bakireydim evlendigimde ancak olmayabilirdim de kime ne?

Her şeyin bir sebebi vardır,sen biriyle birlikte oldun tövbe ettiysen Allah affetti belki?Affetti ve karşına çıkan insan hayırlı değildi ve bunu bahane ettirdi belki?

Kendini kötü hissetme,yanlış birşey yaptım tarzında da davranma karşına çıkan insanlara."daha önce birşeyler yaşadım,utanacak birşey olduğunu düşünmüyorum.eğer kafana uymuyorsa şimdiden eyvallah" de.
Cok sagolun. Cok iyi insanlar da varmis

herkes bu hataya düşebilir insan aşık olunca gözü bişey görmüyor eleştirmeyin. Onu bu halde nasıl bırakmış o vicdansız. Zamanı geriye saramazsın zararın neresinden dönersen kardır bi daha yapma tövbe et Allah karşına iyilerini çıkarsın inşaallah.

İnsan eşiyle bile zorlanıyor anlamnda. .gayet net canım. .zorlansa yapmazdi. Bu kadar kendinden geçmiş. .bn de tebrik ettm. Korku olması olağan birde evlilik dışı. .biz de böyle bir sorun yokken korkuyoruz.
Esiyle "bile" zorlaniyor derken? Evlilik disi olunca sevmedigi adamlarla birlikte olunmuyor hanim efendi. Aradaki tek fark evlilik cuzdani olmamasi. Sizin sorun ettiginiz ne anlayamadik

Duyan adamlar sana kötü göZle bakıp onlarda faydalanmaya çalışıcak kandırmaya çalışıcak elbette Allah seninde nasibini biryerlere koymuştur ancak söylersen de zor. Erkekler kendileri yapar ama kadının aynı hataya düşmüş olabilecwğini düşünmez.

Cinselliği çok zor yaşadım eşimle. .korkarak. .o geceyi unutamam. .yorganı sesim duyulmsn diye nasıl ısırdığımı, ayrica eşim kendini kötü hissetmesin diye..bir hata kanama bile oldum. .

Hal böyleyken ben seni cesaretin icin tebrik ediyorum valla.

Çok acımasız yorum yapıyorsunuz çok büyük konusuyorsunuz ama insanız yarın başınıza ne geleceği belli olmaz başınıza hertürlü durum gelebilirdi evlenince yıllardır sakladığınız şeyi eşinize hediye verir gibi verirken kan gelmeyebilir di o zaman bakire olsanız bike korktuğunuz o damgayı yerdiniz. Eşinizde inanmazdı. Ya da daha kötüsü çoluk çocuğunuzdan çıkmaz inşaallah büyük konuşmalarınız. Eşimle büyük aşk yaşadık evlenmeden önce beraber olduk yıllar sonrada evledik ona güvendim o da boşa çıkarmadı güvenimi daha da sorumluluk sahibi oldu.
Ve bu anlattıklarınızı hiç yaşamadım ne yorganı ısırdım ne korktum. Eşim öyle severek aşkla davrandı ki. İnsanın severek beraber olması farklı şey yazıkki kötü bi anı olarak kalmış sizde acıdım doğrusu

Bu hata değilse hata diye neyi tanımlayacağız? Hiçbi şeyi hata olarak görmeyip nasıl bu kadar rahat yaşayan insanlar var anlamıyorum. Evet yaptığınız bi hatadır. Yaptığınız hatadan dolayı sizi kınamıyorum, herkes hata yapabilir, önemli olan bunun bir "hata" olduğunu görüp pişmanlık duyabilmek, aynı hatayı tekrarlamamak.

Bu arada hata olarak gördüğüm şey bu yaptığınızdan sonra evlenmeniz değil yanlış anlamayın. Sadece kendinize saygı duymanızı ve karşınıza çıkan insanlara güvenip böyle özel şeyleri yaşamamanızı öneririm. Evleneceğiniz kişinin de aynı hatayı yapıp yapmadığını bilemeyiz. Belki umursamayacak bile.

Bu hata değilse hata diye neyi tanımlayacağız? Hiçbi şeyi hata olarak görmeyip nasıl bu kadar rahat yaşayan insanlar var anlamıyorum. Evet yaptığınız bi hatadır. Yaptığınız hatadan dolayı sizi kınamıyorum, herkes hata yapabilir, önemli olan bunun bir "hata" olduğunu görüp pişmanlık duyabilmek, aynı hatayı tekrarlamamak.

Hata işte kabul ediyorki derdini paylaşıyor arkadaslar tecavüze de uğrayabiliriz. Kimse normal karşılamıyor bu durumu ama bizim savunduğumuz sey hiç herkesin başına bi hata gelebilir. İnsan bunu bi ömür ödesin mi

Hata işte kabul ediyorki derdini paylaşıyor arkadaslar tecavüze de uğrayabiliriz. Kimse normal karşılamıyor bu durumu ama bizim savunduğumuz sey hiç herkesin başına bi hata gelebilir. İnsan bunu bi ömür ödesin mi
Evet olan olmuş ömür boyu kafasını buna takmaması lazım ama benim kastettiğim şey bazı şeylerden pişmanlık duyulması gerektiği. Bundan sonra daha dikkatli davranması için söyledim.

Bu arada hata olarak gördüğüm şey bu yaptığınızdan sonra evlenmeniz değil yanlış anlamayın. Sadece kendinize saygı duymanızı ve karşınıza çıkan insanlara güvenip böyle özel şeyleri yaşamamanızı öneririm. Evleneceğiniz kişinin de aynı hatayı yapıp yapmadığını bilemeyiz. Belki umursamayacak bile.

Yaptığımız şey için evlenmedik hiç konu olmadı aramızda ama bunun sorumluluğunu bilerek davrandık. İnanın bende önceden öyle düşünürdüm bu konuda tutucuydum ama aşık olunca sevince ve sevilince işler değişti ama tabiki bende kimseye güvenipte böyle bi özel şeyi kimsenin paylaşmasını desteklemem. Ayrıca belli bi yaşta olan insan yapmıyor zaten ama gençken düşünülmüyor ilerisi.

Bakire olmayip bi baskasiyla evlenen var mi hanimlar? Cok pismanim ama degistirebilecegim bisey yok:KK43: Napmaliyim bilmiyorum. Bunu yasayanlar gercekten cevap yazabilir mi?
Şöyle diyeyim ben daha önce böyle bir şey yaşamadım ve aynı şekilde eşiminde öyle olmasını isterim ki evliyim yaşamadığını biliyorum. Ben buna önem veren biriyim eşimde öyle.
Ama bu göreceli bir durum yani bunu sorun etmeyen insanlar elbette vardır tabi sizinde etmemeniz gerekir aksi halde bu haksızlık olur. Eğer sizi bu şekilde kabul edemiyorsa fakat aynı şeyi başka bi kadınla yaşamışsa bu da adilik olur yani diyeceğim o ki kendi kafanızda biriyle elbet anlaşır evlenebilirsiniz.

Bakire değildim yani ikinci evliliğimi yaptım bu cvp tatmin eder mi ki?
Etmez dimi.:KK1:

Erkeklerin daha önce seks yapmış olması hata değil de kadınlarınki neden hata?
Çünkü erkeklerin pipisi kutsal. Sünnet olur çocuğun pipisi kesildi diye düğünler yaparız. Sonra göster amcaya pipini oğlum lafları ortada dolanır durur. Erkeklerde dünyanın kendi cinsel organları etrafında döndüğünü düşünip dururlar. Erkekler istedikleriyle yatar ama karıları bakire olmalı. Aslında zina erkeğe de kadına da haram. Tesettür kadından önce erkeğin gözlerine emredildi. Harama bakma dendi. Allah benide tüm tövbe edenleride affeder inşaallah

Çünkü erkeklerin pipisi kutsal. Sünnet olur çocuğun pipisi kesildi diye düğünler yaparız. Sonra göster amcaya pipini oğlum lafları ortada dolanır durur. Erkeklerde dünyanın kendi cinsel organları etrafında döndüğünü düşünip dururlar. Erkekler istedikleriyle yatar ama karıları bakire olmalı. Aslında zina erkeğe de kadına da haram. Tesettür kadından önce erkeğin gözlerine emredildi. Harama bakma dendi. Allah benide tüm tövbe edenleride affeder inşaallah
Aminn

Eşin olacak kişiden bunu saklama.. istemicek bi tipse baştan biter sonradan yüzüne vurmaz.

Erkektwn erkeğe değişir evet kimisi bakire olsun ister ama kimisi de bakar sadakat sevgi saygı var mı bu kadın beni ömür boyu sever mi ben onu sevebilir miyim vs diye düşünerek yaklaşır

Back
X