- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
Tabii ki bu değil ama burada sırf kadınlar olduğu için sorayım dedim .Eşe dosta söylenmiyor malum .Anlaşılan başka derdiniz yok rabbimde vermesin ama 18 yıllık evlilik de akılanıza gelen de bumu neyse rabbim sağlık versin
Kocamla birbirimize aşık olarak evlenmiştik.18 yıllık evliyim .Evliliğimizin 2.senesinde yanılmıyorsam ona demiştim ki eğer ben bakire olmasaydım yine de evlenirmiydin?Hayır demişti .Bir daha da konusu açılmadı ama o zaman çok büyük tepki vermiştim. Hala beynimi kurcalar ama hoş değil .Sizce de kırıcı değil mi?
Doğrular üzücüdür ama .16 sene sonra hala aklınızda mı ?
Doğruyu söyledi diye kırılmayın düşünmeyin
Erkeğin elininkiri kadının kapalı süslü püslü kutusu
Kocamla birbirimize aşık olarak evlenmiştik.18 yıllık evliyim .Evliliğimizin 2.senesinde yanılmıyorsam ona demiştim ki eğer ben bakire olmasaydım yine de evlenirmiydin?Hayır demişti .Bir daha da konusu açılmadı ama o zaman çok büyük tepki vermiştim. Hala beynimi kurcalar ama hoş değil .Sizce de kırıcı değil mi?
Ne bileyim aklıma geldi işte .neden böyle bi soru sormayı düşündünüz eşinize ???
fikrini sormuşsun o da söylemiş açıkca.Kocamla birbirimize aşık olarak evlenmiştik.18 yıllık evliyim .Evliliğimizin 2.senesinde yanılmıyorsam ona demiştim ki eğer ben bakire olmasaydım yine de evlenirmiydin?Hayır demişti .Bir daha da konusu açılmadı ama o zaman çok büyük tepki vermiştim. Hala beynimi kurcalar ama hoş değil .Sizce de kırıcı değil mi?
neden isteyeyim ki problem yapmasını anlamadım .çoluk çocuk var mı acaba
eğer ki kızınız varsa onun bakire olmamasını kocası problem yapsın istemezsiniz heralde
deşmek değil yahu siz olsanız siz de üzülürmüydünüz diye soruyorum sadeceBaşka derdiniz yok mu?
Boyuna çocuklarınız var belkide.
Hanii neden bu konuyu deşer ki insan 18 yıl sonra onu anlamadım..
Doğrular üzücüdür ama .
Ne yani o benim karakterimi sevmedi mi ?
Velevki bir gençlik hatası yapmış olsaydım değerim mi düşecekti gibi gibi .Erkek egemenliğine bak
sizce neden ?Hoş mu?Ama bakireymişsiniz demek ki?
Neden bunu sorun ettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?