Bakirelik mevzuu

helal olsun yazmama gerek kalmadı

Herkes ne kadar anlayışlı ve hoşgörülü olmuş bugün...?
"Bir derdim var" bölümünde, henüz birkaç aylık evli olup "kocam bana bağırdı, boşanayım mı?" diye serzenişte bulunanlara;
"ayıp etmiş, kötü etmiş" denebiliyorken..
Ama henüz 2 yıllık evli olduğunuz kocanızın, size "bakire olmasan evlenmezdim" demesi hiç ağır olmuyor?
Flört ederken bile yaptığını unutmayıp, evlendikten yıllar sonra bile "sen bana böyle demiştin, böyle yapmıştın" diye başına kakan kadınlar değil miydi?
Ne ara bu kadar rahat ve anlayışlı olundu böyle, hayret..?!
"Erkekler böyle" denmesini de anlayamadım, kusura bakmayın..!
O zaman ne demişler; "kadının karnından sıpayı, sırtından sopayı eksik etmesinler.. bir de çapkınlık yapsınlar"
Ne de olsa 'erkekler böyle'..!!

Yaaa kızını niye karistiriyorsunuz ben Anlamadim. Kiziniz bakire olmasa falan filan. Bosbogazlik olsun diye yazip duruyo millet ya sinir oldum.
ağzınıza sağlık olaya bak ya .Tutturdu kızın da kızın .Hayret bir şey .

Ayrıca burada son derece "Kadınca" bir soru sorulmuş..!
Masum çocukları, kızları karıştırıp bel altı vurmaya çalışmak hiç hoş değil.. !!
Lütfen yorumlarınızı yazarken ne söylediğinizi "okuyun ki, kulağınız işitsin.!"

konu ne? ortaya bekaret konusu atmak mı? 2 yıllıkken sormussun
18 yıl gecmıs hala kafana takılmıs. konunun amacını anlayamadım ben.
ne biliyormusun demekki hazmedememiş. kendini sadece bakire değil diye kabul etmeyecek bir erkekle evli olduğu için rahatsız olmuş. bunu yıllarca unutamamış. beynini kemirmiş. bu düşüncede bir erkek olması rahatsız etmiş demek.

bunu anlayamamış hanfendi .Boşa yordun ağzını okypete .Yine de teşekkürler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…