- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi imagemaker
-
Ne bileyim aklıma geldi işte .
Ben bu yüzden benimle ewlenmeseydi üzülmezdim,deşmek değil yahu siz olsanız siz de üzülürmüydünüz diye soruyorum sadece
işte üzüldüğüm taraf bu idi o zaman .Ben insanım benim vücudum bana ait .Aldatılmadığınız sürece karşı tarafın geçmişi neden bu kadar önemli .Karakter dört dörtlük ise neden bekaret yüzünden alaşağı oluyor herşey ,Ben bu yüzden benimle ewlenmeseydi üzülmezdim,
Çünkü herşey o "delik" değil..!
Ahlaklı, dürüst, karekterli olmam onun için daha önemli olması lazım.
Kabul etmiyorsa da o saydığım özelliklerde birini kaybetmiş olurdu..
Yaniii bana bişi olmazdı..
Bence asla kirici degil. Erkek egemenligi ile alakasi da Yok bence...karisinin baskasiyla yatmis olmasini kabul edecek biri degilmis kocaniz. Bunun nesine kirildiniz. Ben de esime ayni soruyu sormustum. Esim de asla evlenmezdim demisti. Karisinin ilk onun olmasini istermis ve kendisi de kimseyle cinsel birsey yasamamis evlenmeden .. esiniz kendisi de yasamamissa, evlenmezdim demesi kadar dogal birsey yok.Kocamla birbirimize aşık olarak evlenmiştik.18 yıllık evliyim .Evliliğimizin 2.senesinde yanılmıyorsam ona demiştim ki eğer ben bakire olmasaydım yine de evlenirmiydin?Hayır demişti .Bir daha da konusu açılmadı ama o zaman çok büyük tepki vermiştim. Hala beynimi kurcalar ama hoş değil .Sizce de kırıcı değil mi?
Kendisi yaşamış hem de çok hızlı yaşamış ..Bence asla kirici degil. Erkek egemenligi ile alakasi da Yok bence...karisinin baskasiyla yatmis olmasini kabul edecek biri degilmis kocaniz. Bunun nesine kirildiniz. Ben de esime ayni soruyu sormustum. Esim de asla evlenmezdim demisti. Karisinin ilk onun olmasini istermis ve kendisi de kimseyle cinsel birsey yasamamis evlenmeden .. esiniz kendisi de yasamamissa, evlenmezdim demesi kadar dogal birsey yok.
Bu konuyu Türkiye yıllarca aşamadı,işte üzüldüğüm taraf bu idi o zaman .Ben insanım benim vücudum bana ait .Aldatılmadığınız sürece karşı tarafın geçmişi neden bu kadar önemli .Karakter dört dörtlük ise neden bekaret yüzünden alaşağı oluyor herşey ,
neden isteyeyim ki problem yapmasını anlamadım .
Rica ederim siz de beni sıkmayın :)Canın çok sıkılmış senin..
acilen kocanı sıkmaktan başka bir hobi edin..
valla siz de harikasınız .Kızım daha 10 yaşında .kocanıza sormuşsunuz o da bakire olmasaydı problem olacağını söylemiş
siz de buna alınmışsınız,
demek ki kızınız bakire değilse kocası bunu kabullensin problem çıkartmasın istiyorsunuz
mevcut zamanda Türk erkeklerinin bakireliği problem yaptığını bile bile hem de
O zaman esiniz kusura bakmasin, kendine hava hos, karisini el degmemis istiyor. Iyi vallaaaa... Ama zaten 18 senelik evlisiniz. Yasanan yasanmis. Ikiniz de takilmayin gecmise..Kendisi yaşamış hem de çok hızlı yaşamış ..
Hım anladım az öncede dediğim gibi Allah başka dert vermesinTabii ki bu değil ama burada sırf kadınlar olduğu için sorayım dedim .Eşe dosta söylenmiyor malum .
Ne kadar sinir bozucu değil mi ?Klasik Türk erkeği işte .O zaman esiniz kusura bakmasin, kendine hava hos, karisini el degmemis istiyor. Iyi vallaaaa... Ama zaten 18 senelik evlisiniz. Yasanan yasanmis. Ikiniz de takilmayin gecmise..
valla siz de harikasınız .Kızım daha 10 yaşında .
Kiziyla ne alaka? Kadin hakli tabiki incinir o ask o sevgi vs degeri yok mu? O zaman bes dakikada diktirsin yillarca iliski yasayanlar al sana bakire.kocanıza sormuşsunuz o da bakire olmasaydı problem olacağını söylemiş
siz de buna alınmışsınız,
demek ki kızınız bakire değilse kocası bunu kabullensin proolunblem çıkartmasın istiyorsunuz
mevcut zamanda Türk erkeklerinin bakireliği problem yaptığını bile bile hem de
rica ederim saçmalamayın artık .Kızın da kızın yeter be .Ne kadar ilginçsiniz .illa ki büyüyüp evlenecek değil mi, tıpkı sizin gibi..
K
Kiziyla ne alaka? Kadin hakli tabiki incinir o ask o sevgi vs degeri yok mu? O zaman bes dakikada diktirsin yillarca iliski yasayanlar al sana bakire.
El degmemis, temiz :bakirelik denmis. Hayat arkadasi olsun, yol arkadasi olsun, gozune bakinca acisini hissetsin es dedigin o yeter. Yoksa isteyerek yada kandirilarak yada zorla iliski yasamis kizlar temiz degil mi? Artik asilsa bu sacmaliklar keske. Keske.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?