Bakirelik mevzuu

hayır dememeli. tam tersi bunun hata olmadığını göstermeliyiz.
Yani cinselliği özgür yaşamayı tercih eden kadınlara da çapkın demeliyiz değil mi canım.
Evlendikten sonra eşi, karım bekarlığında hızlı yaşamış çapkın bir kadındı diyebilmeli.

Yani cinselliği özgür yaşamayı tercih eden kadınlara da çapkın demeliyiz değil mi canım.
Evlendikten sonra eşi, karım bekarlığında hızlı yaşamış çapkın bir kadındı diyebilmeli.
çapkın kavramı ayrı,
sevdiğiyle beraber olmuş kıza çapkın demek ayrı. önüne gelenle beraber olan erkekle kadına evet derim. erkeğin çapkını kadının çapkını.
ama sevdiğiyle beraber olan kadına çapkın denmez.
yaptığınıda hata olarak nitelendirmem..
cinselliği özgür yaşamak önüne gelenle yatıp kalkmak değildir.
evet sevmiştir yıllarını vermiştir sevgisine sevdiğine yaşar. bu onun özgür iradesidir. ve bu kadın çapkın değildir. keza erkekte sevmiştir yıllarca o kızla beraberdir,cinselliği yaşamıştır. ama çapkın değildir.

Kadının bakire olmamasını bir hata, erkeğin bakir olmamasını çapkınlık olarak değerlendirdiğine göre kadınlar bu hatayı yapmamalı dememiz gerekmez mi?
Hata dedi isem ona karşı hata demek istedim tabii ki hata değil.Bize ters gelen şeyi birisi yaptığında hata olarak değerlendirmezmiyiz?

Hata dedi isem ona karşı hata demek istedim tabii ki hata değil.Bize ters gelen şeyi birisi yaptığında hata olarak değerlendirmezmiyiz?
Kurduğun cümle canım.
''Velevki bir gençlik hatası yapmış olsaydım değerim mi düşecekti gibi gibi .Erkek egemenliğine bak''
Kadınların nikahsız beraberliğini erkekler değil kadınlar hata olarak değerlendirir.
Genellikle evleneceği adama durumu gençlik hatası olarak açıklamayı tercih eden de kadındır.
Eşin gibi düşünen erkekler için hata değil kabul edilemez bir durumdur.
Kabul edemeyeceklerini sanırlar ama sevdikleri kadının bakire olmaması terk nedeni sayılmayabilir.
Aslında yaşamadan bilinmeyecek durumlardan biridir canım.
Eşin de seninle bekaret sorunu yaşamadığı için kabul edemeyeceğini sanıyor sadece.
Yaşasaydı tutumu nasıl olurdu bunu kendisi bile bilemez.
Sanırım etkilenir, kafası karışır biraz mesafeli durur, düşünürdü.
Sevdiği kadınla, bekaret tabusu arasındaki tercihini sevdiği kadından yana kullanırdı.
Bence büyük ihtimalle...

Aynen öyle canım.
Terimleri işimize geldiği gibi de kullandığımız için kavram kargaşası yaratıyoruz.
Çapkınlığın, cinsel özgürlüğün de adabı vardır.

Silinen içeriklerin sadece görünürlükleri gider .Kayıtlarda baki kalır .Bilginiz olsun ki zaten derdim sizinle değil boşa panik yaptınız .

kim içerik silmiş ki,ayrıca içerik silmek yasaktır.müne geri getirir.

Canım bu konulara fazla takılma. Eşin sana kocaman bir HAYIR demişse. Bunun altında neler yatıyordur biliyor musun? Aslında böyle bir şey olsa bile bunu benimle PAYLAŞMA. Sana orda bir DUR demiş. Çok medeni olduğunu söyleyen bir erkekle bile bakire olmamama rağmen beyin yapıma güzel huyuma aşık olup benimle evlenirmiydin tarzı muhabbet yapamazsın. Çünkü sen onun herkesten deli gibi kıskandığı eşisin ve seni asla bu şekilde düşünmek istemez. Senin geçmişte erkek arkadaşlarının olduğunu bilir ama asla bu konulara girmez detayları düşünmek istemez. Bunu sen de bir kadın olarak istemezsin. Bence bu konuyu bir daha açma ve kafanı takma.

süpersiniz

Benim eşim bakirdi güya. Çok sikistirdim itiraf ettiremedim
Korkuyor söylemeye bunuda onun aleyhinde kullanirim diye.
yani erkeğe kadına bakmaz çomak sokmak istiyorsan her turluuuuu
şu yabancı klavyeler insanın başını derde sokar cidden . :)

Benim için de değil oda onun kararı zorla olacak değil ya evlilik ? Hayat biçimime uygun kafa dengimle evlenirim bitti gitti.

derdiniz yok dert arıyorsunuz...
seneler önce demiş,herkesin fikri ayrı,sizde bakir olsun istemezmisiniz evleneceğiniz insanın...
kadın erkek farketmez, iki taraf içinde ilk olmak,özel olmak en doğrusudur BENCE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…