- Konu Sahibi imagemaker
-
hayır dememeli. tam tersi bunun hata olmadığını göstermeliyiz.Kadının bakire olmamasını bir hata, erkeğin bakir olmamasını çapkınlık olarak değerlendirdiğine göre kadınlar bu hatayı yapmamalı dememiz gerekmez mi?
Yani cinselliği özgür yaşamayı tercih eden kadınlara da çapkın demeliyiz değil mi canım.hayır dememeli. tam tersi bunun hata olmadığını göstermeliyiz.
çapkın kavramı ayrı,Yani cinselliği özgür yaşamayı tercih eden kadınlara da çapkın demeliyiz değil mi canım.
Evlendikten sonra eşi, karım bekarlığında hızlı yaşamış çapkın bir kadındı diyebilmeli.
Bence diyebilmeli. Benimki der hatta.benden once minilis cok capkindi diye. Yalan yok capkindimYani cinselliği özgür yaşamayı tercih eden kadınlara da çapkın demeliyiz değil mi canım.
Evlendikten sonra eşi, karım bekarlığında hızlı yaşamış çapkın bir kadındı diyebilmeli.
Hata dedi isem ona karşı hata demek istedim tabii ki hata değil.Bize ters gelen şeyi birisi yaptığında hata olarak değerlendirmezmiyiz?Kadının bakire olmamasını bir hata, erkeğin bakir olmamasını çapkınlık olarak değerlendirdiğine göre kadınlar bu hatayı yapmamalı dememiz gerekmez mi?
Kurduğun cümle canım.Hata dedi isem ona karşı hata demek istedim tabii ki hata değil.Bize ters gelen şeyi birisi yaptığında hata olarak değerlendirmezmiyiz?
Aynen öyle canım.çapkın kavramı ayrı,
sevdiğiyle beraber olmuş kıza çapkın demek ayrı. önüne gelenle beraber olan erkekle kadına evet derim. erkeğin çapkını kadının çapkını.
ama sevdiğiyle beraber olan kadına çapkın denmez.
yaptığınıda hata olarak nitelendirmem..
cinselliği özgür yaşamak önüne gelenle yatıp kalkmak değildir.
evet sevmiştir yıllarını vermiştir sevgisine sevdiğine yaşar. bu onun özgür iradesidir. ve bu kadın çapkın değildir. keza erkekte sevmiştir yıllarca o kızla beraberdir,cinselliği yaşamıştır. ama çapkın değildir.
onlar bilir kendilerini :)kim içerik silmiş ki,ayrıca içerik silmek yasaktır.müne geri getirir.
içerik silinmişse kible haber verebilirsin.Silinen içeriklerin sadece görünürlükleri gider .Kayıtlarda baki kalır .Bilginiz olsun ki zaten derdim sizinle değil boşa panik yaptınız .
yok vermeyeceğim allahlarından bulsunlar . Madem silecektiniz neden yazdınız .Komikler .içerik silinmişse kible haber verebilirsin.
süpersinizCanım bu konulara fazla takılma. Eşin sana kocaman bir HAYIR demişse. Bunun altında neler yatıyordur biliyor musun? Aslında böyle bir şey olsa bile bunu benimle PAYLAŞMA. Sana orda bir DUR demiş. Çok medeni olduğunu söyleyen bir erkekle bile bakire olmamama rağmen beyin yapıma güzel huyuma aşık olup benimle evlenirmiydin tarzı muhabbet yapamazsın. Çünkü sen onun herkesten deli gibi kıskandığı eşisin ve seni asla bu şekilde düşünmek istemez. Senin geçmişte erkek arkadaşlarının olduğunu bilir ama asla bu konulara girmez detayları düşünmek istemez. Bunu sen de bir kadın olarak istemezsin. Bence bu konuyu bir daha açma ve kafanı takma.
Samimi duygularım kendinizi hiç üzmeyin sevgilersüpersiniz
:)Samimi duygularım kendinizi hiç üzmeyin sevgiler
şu yabancı klavyeler insanın başını derde sokar cidden . :)Benim eşim bakirdi güya. Çok sikistirdim itiraf ettiremedim
Korkuyor söylemeye bunuda onun aleyhinde kullanirim diye.
yani erkeğe kadına bakmaz çomak sokmak istiyorsan her turluuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?