- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi imagemaker
-
Cok korktummm cok inan bana.ben senin namusuna birsey dwmedim.sen hasta bir kadinsun bence.elinden geldigini ardina koyma vernezsen mahkemeye ne olasın.ruhy bakire olmayan kadin.Bundan sonrasına savcı bakacak .
Hadi asin idam ettirin benii ...yok size para falan.gidin şikayet edin.benin yazdigim ortada.ben ne Kürtlere birsey dedim ne Ruslara.ilani soyledim hakaret yok sözlerimde.hem konu sahibi bakirekigin namus belirtisi olmadığını savunuyordy ne oldy birden?namusuma laf atıldı diye ağlıyor.bence bu kadin evlide degil yazdigi hersey yalan.erkek bile olabilir hodri meydan versin mahkemeye görelim bu ablanin boyunu posunu . ..Bence de en iyisini yaparsiniz..Bazi insanlara aci bir ders vermek gerek. İnsan olmayi öğrenemediyse öğretmek gerek...
Klavye karsisinda ne dendiğini anlamadigi yetmiyor birde kendi kendine cevap atıyor:)
:)Bu sitede evli çoluk çocuklu Rus kadınların olduğunu, bir ırkı, bir halkı aşağılama, karalamanın yasalarca suç olduğunu da unutmayınız.
Hadi asin idam ettirin benii ...yok size para falan.gidin şikayet edin.benin yazdigim ortada.ben ne Kürtlere birsey dedim ne Ruslara.ilani soyledim hakaret yok sözlerimde.hem konu sahibi bakirekigin namus belirtisi olmadığını savunuyordy ne oldy birden?namusuma laf atıldı diye ağlıyor.bence bu kadin evlide degil yazdigi hersey yalan.erkek bile olabilir hodri meydan versin mahkemeye görelim bu ablanin boyunu posunu . ..
:)O bolgede yasayanlar turk degil kurtler bu bir
Ikincisi bütün dünyada bunu yapiyorlar...sadece bu ulkede degil...fuhus her yerde yaygin ayrica...
Hadi asin idam ettirin benii ...yok size para falan.gidin şikayet edin.benin yazdigim ortada.ben ne Kürtlere birsey dedim ne Ruslara.ilani soyledim hakaret yok sözlerimde.hem konu sahibi bakirekigin namus belirtisi olmadığını savunuyordy ne oldy birden?namusuma laf atıldı diye ağlıyor.bence bu kadin evlide degil yazdigi hersey yalan.erkek bile olabilir hodri meydan versin mahkemeye görelim bu ablanin boyunu posunu . ..
Ben konuya inanmiyorum bu kadin kendini ispatlasin bize...bence yazdiklarinin hepsi yalan.zaten amaci tartışmaydi.benim ofkem olamaz kimseye cunku tanimiyorum ciddiyede almiyorum cogu kisiyi.sevdigim insanlarda var burda ...bazen iyle konulara öyle yorumlar yapiliyor ki insani cileden cikariyor.Vallahi siz gerçek hayatta ne yasiyorsunuz bilmiyorum ama hirsinizi cikartma yeri değil burası...
Hanımefendi eşine bir soru sormuş ve o cevabi alinca ben bakire olmasam sevmeyecek miydi diye aklina takilmis.
Ardina bir suru şey konuşuldu burada...
Hanımefendi de toplum baskisi olmasa ben esimle evlenmeden beraber olmak isterdim ruhum buna tamam derdi ama mantigim olmaz dedi yani bir nebze ruhum bakire değil diyebiliriz boyle düşündüğüm için dedi.
Demediginiz laf kalmadi üstüne. İstediğini yapmis sadece bakire olmuş olsa bile bu sizi niye ilgilendirir? Bu öfke patlaması neden anlamak imkansiz
Ben konuya inanmiyorum bu kadin kendini ispatlasin bize...bence yazdiklarinin hepsi yalan.zaten amaci tartışmaydi.benim ofkem olamaz kimseye cunku tanimiyorum ciddiyede almiyorum cogu kisiyi.sevdigim insanlarda var burda ...bazen iyle konulara öyle yorumlar yapiliyor ki insani cileden cikariyor.
Benimde ne yazicagim seni ilgilendirmez...neyse zaten mahkemeye vericek beni orda görürüz kimmis neciymis.kocasinida görürüz .aa bu kadinin kocasi burda yazilanlari okumasa bare.o mahkemeye boşanma amaçlı giderler anca..Siz ispat istiyorsunuz diye niye kendini deşifre etsin ki ne gibi bir yükümlülüğü var. İnanip inanmamak sizin sorununuz konu sahibinin değil...
Benimde ne yazicagim seni ilgilendirmez...neyse zaten mahkemeye vericek beni orda görürüz kimmis neciymis.kocasinida görürüz .aa bu kadinin kocasi burda yazilanlari okumasa bare.o mahkemeye boşanma amaçlı giderler anca..
Ben konuya inanmiyorum bu kadin kendini ispatlasin bize...bence yazdiklarinin hepsi yalan.zaten amaci tartışmaydi.benim ofkem olamaz kimseye cunku tanimiyorum ciddiyede almiyorum cogu kisiyi.sevdigim insanlarda var burda ...bazen iyle konulara öyle yorumlar yapiliyor ki insani cileden cikariyor.
Hanımefendi okuduğunuz şeyler kafanızda anlamlı bir ifade yaratamıyor, tam okuyup anlayamıyorsunuz madem neden o konu üzerinden ahkam kesiyorsunuz?
Konu sahibi bekaretin namusla alakası olmadığını ama bekaret tabusu nedeniyle diğer türlü cinsel temaslarda bulunup sadece kızlık zarına zarar getirmemeyi etik bulmadığını, kendine yakıştıramayacağını çok açık bir şekilde belirtmiş. Siz bunun üstüne demek ki sen her şeyi yaptın bir zarın kaldı demişsiniz oldukça çirkin bir şekilde. Anlayamayıp yorum yapmakta ne gibi bir cazibe var acaba?
43 sayfa okudum. Bir kişi de kızlık zarını muhafaza edenler aslında şöyledir dememiş. Tam tersi aksi genellemelere tepki olarak bu tarz sınıflandırılmalar yapılamayacağı belirtilmiş. Siz ise her türlü ama her türlü sınıflandırmayı gayet başarısız bir şekilde yapmışsınız din, ırk ve tercihler üzerinden.
Bekaret kızlık zarı değildir. İkisini de muhafaza etmek veya etmemek kişinin tercihine bağlıdır. Belli bir yaşa kadar cinsel ilişki yaşamamak sağlıklı bir durum değildir, belirli bir yaştan önce cinsel ilişki yaşamak da sağlıksız sonuçlar doğurabilir. Bu kısımlar tartışılabilir kısımlar değil zaten hiçbir evrende.
Peki ben bunları neden yazdım onu da bilmiyorum, sonuçta alacağım cevap şu:
tamamya siz istediğinizi yaşayın benbişey demiorum.şikatet de edin naparsanız yapın. belli sizinne olduğunuz kocanız sizi doktra götrasün bence.
Hayatta da bunun acılarını çekmiyor muyuz.Birbirimizi acımasızca eleştirmiyor muyuz Bizim insanlarımız kötü değil ama çok fevri hareket ediyor. Yazılanı okumamak ,okuduğunu anlamamak,yorumlayamamak,düşmanca tavırlar sergilemek ve daha kötüsü kendi başımıza da gelebileceğini düşünmeden acımasızca yargılamak . Kocamız bu sitedeki üyeliğimizi biliyor diyoruz,gizlimiz yok diyoruz ki normalde böyle şeyleri sevmem ama mecbur kaldım (namusum ve şerefim üzerine yemin ediyorum ki bu sitede ne yazdı isem harfi harfine doğrudur)hala da kocan duyarsa filan karıştırıyorlar.Amaçları ne onu da bilemiyorum . Site yöneticilerine de çok teşekkür ederim duyarlılıklarından ve hümanist tavırlarından ötürü .Bir konu onca uyarılara rağmen bu hale getirildi ve olaya Kazen müdahil olmak zorunda kaldıysa ne diyebilirim ki...
Umarım artık konu olması gerektiği gibi yorumlanır.
Evliliğe giden yolda tek özelliğin değil birkaç özelliğin sevilmesi vardır.Doğrular üzücüdür ama .
Ne yani o benim karakterimi sevmedi mi ?
Velevki bir gençlik hatası yapmış olsaydım değerim mi düşecekti gibi gibi .Erkek egemenliğine bak
Doğrular üzücüdür ama .
Ne yani o benim karakterimi sevmedi mi ?
Velevki bir gençlik hatası yapmış olsaydım değerim mi düşecekti gibi gibi .Erkek egemenliğine bak
Kadının bakire olmamasını bir hata, erkeğin bakir olmamasını çapkınlık olarak değerlendirdiğine göre kadınlar bu hatayı yapmamalı dememiz gerekmez mi?çapkın bir kişi .Bekarlık hayatı çok hızlı geçmiş biri .Ben çok genç evlendim .20 yaşında .3 yıl çıktım sonra evlendik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?