- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi imagemaker
-
Dimi ama.Kalplerinin peşinden gidip bakire olmayanla evlenseler bile etraftan saklarlarErkeklik onurları gitmiş gibi hissederlerBen esimle yeni cikmaya baslamisken ben bakire degilim demistim. Basta dehsete düştü sonra saka yapıyorum sandi sonra olsun dedi. Bilmiyorum gercekten inandi sanirim ve ben evlenene kadar bakire oldugumu soylemedim daha dogrusu ustunu kapatti hic sormadi. Ilk gece sok oldugunu hatırlıyorum.
Her halti yemis biri oldugunu biliyordum eger bekaret onemli deseydi o dakika birakacaktim. Sınavı gecti cok şükür.
Konu sahibi seni anlayabiliyorum. Insan kendini zardan ibaret dusunmek istemiyor. Hele kendi her seyi yasamisken bakire kiz diye tutturanlar igrenc ötesi
Ne güzel HarikasınızBende eşime sordugumda aynı cevabı verdi ben kendimi eşime sakladiysam oda saklamaliydi diye ekledi hoşuma bile gitmisti aksine...
Ne kadar kötü niyetli anlamışsınız ya yuh. Öncesini de okursanız açıklamış konu sahibi. 3 sene sevgililik dönemi yaşamışlar ama o süre içerisinde aralarında bi şey olmamış, evlendiklerinde bakireymiş. Yani demek istiyo ki bu toplumda bu baskılar altında kalmasaydım ben o 3 senelik dönemde gönlümden geçenleri yaşardım, yaşamak isterdim. Yani içimden, ruhumdan geliyodu ilişki yaşamak ama yapmadım, evlenmeyi bekledim. İste ruhum bakire degildi bu oluyo onun anlatımıylaNamusuna kim dil uzattı ?sen demedin mi ruhum bakiew degildi diye...abla sen piskologa git bence...kocana söyle bir doktora götürsun seni ...
Okudugunuzu anlayamamissiniz.Ruhum bakirw degildi ne yaa bide bu cikti.bu abla heralde herseyi yasamus zamaninda zarina dokundurmamus sonrada bu adamcaguz bakire diye bu ablayla evlenmis ki kendisi o kadar senelik evliyse 30 larin sonlarinda yasi.bu yasta hala bunu icine dert etmus burda konu acip insanlarin tercihlerine saygi duymuyor.olan olmus abla esine utiraf et ruhum bakire degildi kocacigim de..kurtul bu eziyetten onca sene dert olmus adamin su lafi..
Hmm icindw kalmis yani...3 sene boyunca elini dahi tutmanustir eminim ..bu konudan gidiyorum iyice sacma bir hal aldi zaten.coj icinden gelmusse yasasaymus ne sacmalik.Ne kadar kötü niyetli anlamışsınız ya yuh. Öncesini de okursanız açıklamış konu sahibi. 3 sene sevgililik dönemi yaşamışlar ama o süre içerisinde aralarında bi şey olmamış, evlendiklerinde bakireymiş. Yani demek istiyo ki bu toplumda bu baskılar altında kalmasaydım ben o 3 senelik dönemde gönlümden geçenleri yaşardım, yaşamak isterdim. Yani içimden, ruhumdan geliyodu ilişki yaşamak ama yapmadım, evlenmeyi bekledim. İste ruhum bakire degildi bu oluyo onun anlatımıyla
Bundan sonrasına savcı bakacak .Bazi üyelerin nickleri "ortalik karistirici" olmali hatta kocaman bir dikkat isareti konmali avatarlarina. Bu kadarda olmaz yani artik.
Bundan sonrasına savcı bakacak .
Tek ben olsam neyse .Kürtler,Ruslar Hakaret etmedik kimse bırakmıyorlar.Bu ne ya.Zarına dokundurtmak hariç herşey yapmak filan Ne kadar iğrenç ithamlar. Yeter artıkBence de en iyisini yaparsiniz..Bazi insanlara aci bir ders vermek gerek. İnsan olmayi öğrenemediyse öğretmek gerek...
Klavye karsisinda ne dendiğini anlamadigi yetmiyor birde kendi kendine cevap atıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?