- 25 Şubat 2015
- 1.815
- 2.358
- 333
- Konu Sahibi papatyalarr
-
Bundan 1 yil once birlikte olduk
kazayla yapmisti.
Eve geldigimde anladim direkt ona soyledim. Sevinmisti beni sahiplendi etrafindaki herkesi sildi,
Ona kotu davrandim
benden birsey calmis gibi her kucuk kavgada ustune yuklendim
Son zamanlarda o da bana kufur etmeye hakaret etmeye her kavgada ayrilmaya kalkisti
inandirici gelmeyen ne anlamadim kimseye anlatamadigim icin buraya yazmak fikir almak istedim birazda bu yuzden uye oldum.Bana hiç inandırıcı gelmiyor yeni üye ilk konu
Merhaba,
Bir üye ilerde kızlık zarı dikimi yaptırabilirsin diye tavsiyede bulunmuş. Bunu kesinlikle yapmamanı tavsiye ederim. Ne olduysa, yaşandıysa yaşandı. Başka birini kandırmak doğru değil. Yaşadıklarının arkasında durabilmelisin. Diğer arkadaşların da belirttiği gibi bundan sonra önüne bakmalısın ve dik olmalısın.
Diktirmek nedir yahu ? İleride evlendiğim kişi bakire sansin beni demek degil midir? İnsan kandirmak degil midir ?canım sevmısın, yasamısın bırseyler , kazayla olmaz bu ısler bılerek ve ısteyerek yapılmıs her ne olduysa ve bır seferle de kalmadıgını varsayıyorum.
ne yazıkkı ınsanlar bekaretı bır tabu olarak goruyor, halbukı herkesın bedenı kendıne aıttır, namus ıse bacak arasında degıldır.
egerkı bunu kabullenemeyen bır cevrede yetıstım,benımde ınanclarım bu yonde dersen bunun olması ıcın ortam yaratmayacaktın ama olan olmus sen onune bak. kaybedılmıs bırsey yok, kımseye bırsey soylemek yada bırseylerın hesabını vermek zorunda da degılsın.. egerkı bı seferle kaldı ıse belkı sadece zedelenmıs bıle olabılır , doktora gıdıp muayene ol ve kesın sonuca ulas derım ya da ben karsıyım ama kızlıgın bozuldu ıse ve bu senın hayatını ve aılenle ilişkini etkıleyecek bır durum ıse para bırıktırıp dıktırebılırsın..
ufak tefek bişiler yaşamaya gelınce yaşa, kendını kirli hissetme19 yasindayim. Bundan 4 yil once bi cocukla tanistim, etrafi kiz doluydu. Ben ise ondan baska bi erkekle cikmamistim bile. Sevgili olduk beni 4 sene eliyle besledi bana kiyamazdi.Ufak tefek birseyler yasiyorduk. Bundan 1 yil once birlikte olduk. kazayla yapmisti. Eve geldigimde anladim direkt ona soyledim. Sevinmisti beni sahiplendi etrafindaki herkesi sildi, ailesi beni seviyordu.. Benim psikolojim bozulmustu kendimi eksik hissediyordum genc yasimda bakireligimi kaybetmek bana cok agir geldi bunu sorun eden bir milletiz ailem duysa kaldiramaz. Ona kotu davrandim benden birsey calmis gibi her kucuk kavgada ustune yuklendim. Masumiyetimi kaybetmis hissettim. Son zamanlarda o da bana kufur etmeye hakaret etmeye her kavgada ayrilmaya kalkisti. namusuma dil uzatir oldu. kaldiramadim bunlari ayrildik 3 gun once. Bi kiz ilk erkegini unutamaz biliyorum. kendimi kullanip atilmis ve kirlenmis hissediyorum. Kucul bir kiz cocugu gorunce masumiyet aklima gelip agliyorum. kimseye anlatamadim bakire olmadigimi hayata karsi nasil direnmem gerektigini bilmiyorum biraz fikir verirmisiniz bana psikolojim bozuk evden cikasim yemek yiyesim bile gelmiyor..
Vallahi bende kimseyi sokmadim araya benim sevdigim olacak adam zamanla beni cileden cikartti artik aglama krizlerine giriyordum sayesindebenim bir arkadaşım da 19 un da kaybetti bekaretini kız şimdi nişanlı...
ama çocuk beraber olduktan sonra it gibi davranmasına rağmen kız 2 seneye yakın idare etti sonra kafayı yiyecek zannettik biz 1 yıl sürekli ağladı ama yılmadı çalıştı iyi niyetli oldu sürekli sevgili değiştirmedi erkeklerle ilk görüşte birşeyler yaşamadı şimdi nişanlı 5 aya evleniyor ben bakire ondan 1 yaş büyüğüm hala adayım yokgerçekten biraz da şans işi
not: kızın bekaretini bozduğunu çocuk arkadaşınıza söyleyin uzatmadan barışsın yoksa ortada kalır diye kendi dedi... biz de kıza ayrıl hemen diye baskı yaptık (hala bilmiyoruz zannediyor)
bunları niye söylüyorum... karaları bağlama sürekli ağlayıp kendini de harap etme kurslara git iş bul çalış kendi hayatına yön vermeye çalış, ama dersen ki bu çocuk olsun hayatım da biraz zaman ver haftasonunda tekrar ara(arayı açarsan başkaları girer fazla uzatma) oturup konuşalım sakince lütfen bir şans verelim birbirimize de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?