bakış açılarınız?

valla dusunuyorumda yok imkansız dısarda beklemesi daha uygun olurdu..

kendimdem pay biçerek yazıyorum; arkadasımın kontrolu vardı hamıleydı ancak esıde ogun işten cıkamamıstı.. eşi mecbur baska arkadasını gondermıs arabayla hastaneye goturmek için ,sonra benim eşimi aramıs kasvetliye soyle benım hanımı yalnız bırakmasın bırlıkte gıtsınler işi yoksa gibisine neyse hastaneye gıttık adam hastanenın kapısından bile girmedi içeri ben buralardayım.siz doktora gec kalmayın dedi. bence olması gerekende budur..

ne kadar samımıyette olsa arada ister akraba ister çok yakın kanka arkadas herkes sınırını bilmeli.. ben bu durumda patronun hatası oldugu kadar o hamıle kadınla ablasındada hata buluyorum..
1-adam belki kapıda beklemek istedi,ama ablası ve hamıle kadın çok ısrar edınce girmiş olabilir...yanlıs tabıkı tavır takınabılırdı
2-doktorun odasına girerken patronda peşlerıne takıldı bunu goren hamıle kadın ve ablası hiç bişey dememek yerıne tavrını koymalıydı..

bu ıkı durum neticesınde bana 1.vazıyet daha yatkın gelıyor nedense... yanı patron gırmek istemedi ama hamıle kadın ve ablası ısrar ettiler gel gor illaki yegenımızı diye dusunuyorum acıkcası...

iş yerınden gelmeyen kocanında ya gercekten çok işi vardı yada araba kullanmayı vs bılmıyorsa ehlıyetı yoksa,patrona rica etmiş olabilir...

tabi siz patronu suclar nıtelıktesınız sanırım bu ınsanlar sizin oldukca yakınlarınız yani..karakter olarak en iyi siz bılırsınız demek istiyorum.. benımkisi sadece genel bi acıklama.

sizin için cidden üzüldüm. eşinizin sizi aldatıp terk etmiş olması psikolojinizi bozmuş. Yazık size cidden, çok ezilmişsiniz.Bir psikiyatrise görünmenizde fayda var.
Sizi aramamın sebebi hep ezildiğiniz için size acıyordum ama belkide eşiniz haklıdır sizi terk edip,aldatmakta iyi kurtarmış kendini. ne yapsın sizin gibi elalemin muayenesine takıntılı zavallıyı

sanırım eşimde gözünüz var üzüldüm senin adına..

sizin gibi ahlak kurallarını,edebi ,hayayı unutanlar yüzünden eziğim doğru..

sanırım meraktasın ama eşimle zor bir dönem atlatmama rağmen şu an çok mutluyum..
aldatılma nedenim sizin gibi gözü evli erkekler üzerinde olanlar yüzündendi..

foruma gelmeniz ne gurur verici.. teşekkür ederim emel hanım

Çedene arkadaşımıza katılıyorum çok haklı.. Ben de aynı şekilde düşündüm bence bir art niyetvar gbi gerçi hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değildir ama ilk başta inanın aklına pek iyi şeyler gelmiyor... Bu arada ciwciv in de niye b kadar saldırgan konuştuğunu anlayamadım kimse düşüncelerinden dolayı yargılanamaz yargılanırsa da bu mesajdaki gibi alır cevabını... Ayrıca aldatılmak kişiden birşey eksiltmez aksine aldatanın şerefsizliğidir onu düşürür.. hem bence bu kadar yargılayıcı konuşmayın sayın ciwciv kimin ne olacağı belli olmaz...

garpii bebegin babasımıkii ?? iş veren kadın kendii gidebilirr ne yaniii çok şaçma geldi banaaaa

Kimsenin kimseyle bu şekilde konuşmaya hakkı olamaz... Kimin ne olacağı belli olmaz sayın ciwciv bu kadar yargılamayın insanları...

Amma art niyetlisiniz , mecbur kalmıştır adam.. illa art niyet aramak niye. Hem SİZE NE ? Yani eşinizin sizi niye terk ettiği belli çedene. biraz dikkat etseydiniz bugün hala evli olurdunuz. sorun sizde !!!!!!!!!!!!!

çedeneye ne düşmanlığınız varda gelip gidip yazdınız

Konu sonlara doğru bayağı karışmış ve çirkinleşmiş. Gerçi konuya konuda diyemiyorum anlatılmak istenenin anlaşılır olmamasından. Bence daha akıcı, açıklayıcı şekilde konu açılması okuyucuların anlaması açısından kolaylık yaratılması düşünülerek sorunlarınızı dile getirin. Patron kimdir, hamile bayan ya da eşi neyiniz olur ben hiçbir şey anlamadım. Bir konu açılmış ve giriş gelişme olmadan sonuca bağlanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…