- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
Birlikte olmka istemediğin bir adamla neden aynı evi paylaşıyorsun ?adamda diyor zaten en büyük sorunumuz bu
Ne yaptıda , noldu da bu konuma geldiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birlikte olmka istemediğin bir adamla neden aynı evi paylaşıyorsun ?adamda diyor zaten en büyük sorunumuz bu
bende anlamadım annesine kızdım ittim bacısına kızdım ittim babasına kızdım ittim maddiyatına kızdım ittim acayip bi durum sanki bunula ceza verdimBirlikte olmka istemediğin bir adamla neden aynı evi paylaşıyorsun ?
Ne yaptıda , noldu da bu konuma geldiniz ?
annesıne babasına kızdın o senı haksız mı buldu ? MAddiyatına kızdım derken adam zengındı fakir mi oldu ?bende anlamadım annesine kızdım ittim bacısına kızdım ittim babasına kızdım ittim maddiyatına kızdım ittim acayip bi durum sanki bunula ceza verdim
Dertleşelim de bu kadar hata ile evliliğinizi nasıl kurtaracaksınız?kızlar dertleşelim istiyorum
Kadınların cinselliği istemesi için gönlünün hoş olması lazım. Kadın vücudu erkek gibi sperm üretmez ki boşalmaya ihtiyaç duysun...bunları eşinize anlatın. Evliliğinizde cinselliğin niteliğinden ve niceliğinden memnun değilse kendisi, eşiyle ilişkisine ve eşinin beklentilerine daha fazla özen göstersin. İdrak edebilir ve uygulayabilirse şanslısın...bende anlamadım annesine kızdım ittim bacısına kızdım ittim babasına kızdım ittim maddiyatına kızdım ittim acayip bi durum sanki bunula ceza verdim
bende anlamadım annesine kızdım ittim bacısına kızdım ittim babasına kızdım ittim maddiyatına kızdım ittim acayip bi durum sanki bunula ceza verdim
O zaman da boşanman gerekmez mi ?düşünüyorum ama suçun büyüğünü kendimde buluyorum
aslında seviyorum ama nebiliyim yaklaşamıyorumKadın sevmiyorsa cinsellik de zulüm geliyor. Eşinizi gerçekten sevmiyorsanız ayrılmayı düşünebilirsiniz, çünkü cinselliğin yokluğu zamanla aradaki sorunları büyütür. Ben acı bir şekilde tecrübe ettim bunu hatta beni istemiyorsun beni aldatıyorsun paranoyasına kadar götürdü evli olduğum şahıs. Ben yeni evliydim ama ısınamadım işte. Bir de kaba saygısız hareketlerini gördükçe yaşadıkça daha da iğrendim.
Ancak ailesiyle ilgili sorunlardan eşinize ceza verme anacıyla yapıyorsanız bence yapmayın. Evliliğiniz çıkmaza girer. Eğer eşinizi seviyorsanız bir daha etraflıca düşünün derim.
doğru diyorsunuzO zaman da boşanman gerekmez mi ?
dediğimiz gibi konuşarak çözmemiz lazım ama ne o yanaşıyor ne de benKadınların cinselliği istemesi için gönlünün hoş olması lazım. Kadın vücudu erkek gibi sperm üretmez ki boşalmaya ihtiyaç duysun...bunları eşinize anlatın. Evliliğinizde cinselliğin niteliğinden ve niceliğinden memnun değilse kendisi, eşiyle ilişkisine ve eşinin beklentilerine daha fazla özen göstersin. İdrak edebilir ve uygulayabilirse şanslısın...
eşim aynı sizin gibi düşünüyor sevsen ccinselliği halletsek bu kadar birbirimize batmayız diyorOna degil kendine ceza veriyorsun. Birgün ayrılık kararıyla gelen o olursa bütün bunlara , ona ısınamamana rağmen içi yanan en çok sen olacaksın çünkü onun ayrılık için mantıklı sebepleri olacak kendince. Senin ailenin yaptığı büyük hatalar olsa ve esin senden soğusa seni aşağılayıp senden uzaklassa ne derdin? Benim suçum ne onlar yapıyor dersin ve ailen canin olduğu için herşeye rağmen fırsatlarını vermeyip haklı yanlarını görmeye çalışırdın degil mi? Şimdi sen eşine böyle davranarak kendini yalnizlastiriyorsun ve eşini o sevmediğin insanlara elinle itip haklıysan bile haksız oluyorsun. Halbuki eşinle iletişimini iyi tutsan belki seni savunacak, cinsel yönden uyumu yakalasanız belki 3. 4. Kişileri eskisi kadar çok umursamayacaksin. Onadı bırakıp 1 adim atsan esin senin ağzına bakacak belki. Gidebilecek bir evliliği lütfen zorla sona sürükleme bak yavrun da var. Eşinle otur konuş. Küslük evliliği büyük yıkımlara uğratıyor. Kendimden biliyorum hayatım. Ne zaman bunu kırdım, ben çok mutlu oldum, eşim dünya iyisi oldu.
eşim aynı sizin gibi düşünüyor sevsen ccinselliği halletsek bu kadar birbirimize batmayız diyor
iyice soğuduk birbirimzden napacaz bilemiyorum nerden başlayacam bitircem bilmiyorumÇok hakli. Bir yerden basla hayatım. Ya o da vurdumduymaz olup sen onu içtikçe o da seni itip hiç gibi davransa? Çok kirilirsin. Bir an önce toparlan