Olabilir bende öyle umuyorum zaten ama esim ısrarla bakmadim deyinceYa ne alakasi var sizde yanından geçerken dikkatli baktım diyorsunuz adamda omu diye bakmış olabilir ..kafaya takılacak bisey değil
Hayir öfke kontrolü ve takinti icin gidiyorum ama evet kıskancimdir da. Hatta bundan sonra o psikologa gitmeyide düşünmüyorum.Psikoloğun mu diye bakmıştır. Psikoloğa fazla kıskançlık duygusundan mı gidiyorsun.
İşte bende onu diyorum tanimak icinmi baktin diyorum yok bakmadim öyle gayri ihtiyari bakmısımdir ben arka masadaki cocuklara bakiyodum diyor.Bence sizin psikolog mu diye tanimak için bakmistr
Gerçekten omu diye bakmıştır .ortamda bir tanıdık çıkarsa ister istemez göz oraya kayar..sizin neden baktın demenizin altındaki sebep için bakmadigindan adam bakmadım demiş ..takilmaOlabilir bende öyle umuyorum zaten ama esim ısrarla bakmadim deyince
Yanlis anlaşılmaktan korktugu icin ne diyecegini sasirmis olabilir :)İşte bende onu diyorum tanimak icinmi baktin diyorum yok bakmadim öyle gayri ihtiyari bakmısımdir ben arka masadaki cocuklara bakiyodum diyor.
İşte bende onu diyorum tanimak icinmi baktin diyorum yok bakmadim öyle gayri ihtiyari bakmısımdir ben arka masadaki cocuklara bakiyodum diyor.
Hayir öfke kontrolü ve takinti icin gidiyorum ama evet kıskancimdir da. Hatta bundan sonra o psikologa gitmeyide düşünmüyorum.
☺ yok ya normalde öyle adami gözetlemem kadin hoş bi hatun öyle seytan dürttü işte naparsın.napsın adama zorla yalan söylettirmişsiniz..
sigara içerken bile adamı gözlediğinize göre kurtulmak için çocuklara bakıyordum demiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?