Ne alakasi var. Sende o gösterilen güzel kizlardansin sanirim. Bukadar kizdigina göre. Kendime güvenimde tam ayrica. Bende o dedigin güzel hatunlar kadar güzelim en az.Şu sevgilisine/esine kiz gosterme olayinada ayri uyuz oluyorum. Madem etraftaki kadinlara bakmasi sorun degil neden simdi sorun ettiniz baktiysa bakti? Illa sizin gosterdiginize mi bakmaliydi bu mu sorun? Kiskancliktan catliyorsunuz. Guzel hatun gorunce, kendinize guvenmediginiz icin triplere giriyorsuñuz sonra " o bakmiyorda ben gosteriyorum" sacmaliklari.
Kusura bakmayın ama, siz kaşınmışsınız.Güzelleri ben gösteriyorum demek, kediye ciğer göstermek demek.
Ne alakasi var. Sende o gösterilen güzel kizlardansin sanirim. Bukadar kizdigina göre. Kendime güvenimde tam ayrica. Bende o dedigin güzel hatunlar kadar güzelim en az.
Tabi tabi cok bildin. Ben evlenmeden önce istedigimi giyerdim. Şortumuda, minimide. Şimdi istesemde giymem cunku hersey zamaninda güzel. Bu saatten sonra istesemde o kadar kısa giymem zaten yakışıkalmaz. Boyumca çocugum var benim. Ama bi kolsuz bluz giymek isterim bi işe giderken vs. Esimde buna izin vermiyor. Benim öyle giyinenleri göstermemdeki amac millet neler giyiyor sen bana bi kolsuz bile giydirmiyorsun demek kendimce ama dogru ama yanlış.Eee sorun ne o zaman? Milletin acigini secigini baldirini bacagini adama gosterirken sikinti yok simdi sikinti olan nedir?
Ayrica size ne milletten yahu? Bir sort giydin diye millet esine sevgilisine seni gosterse hoş birsey mi bu? Kendin giymeyenilirsinde hic mi hayatinizda bisey gormediniz? Ozguvenli degil ozguvenli gozukmeye calisan bir insansin.
Fotodaki siz degilmisiniz. Giydiginiz şey zaten kolsuz bluz :)Tabi tabi cok bildin. Ben evlenmeden önce istedigimi giyerdim. Şortumuda, minimide. Şimdi istesemde giymem cunku hersey zamaninda güzel. Bu saatten sonra istesemde o kadar kısa giymem zaten yakışıkalmaz. Boyumca çocugum var benim. Ama bi kolsuz bluz giymek isterim bi işe giderken vs. Esimde buna izin vermiyor. Benim öyle giyinenleri göstermemdeki amac millet neler giyiyor sen bana bi kolsuz bile giydirmiyorsun demek kendimce ama dogru ama yanlış.
Bu soruya daha önce cevap vermistim. Orda tatildeyiz antalya orasi. Ben günlük hayatimda işe falan giderken giymek isterim. Adam topuklularima bile karısıyo ya. Düsünün artık.Fotodaki siz degilmisiniz. Giydiginiz şey zaten kolsuz bluz :)
Yok artık yaa. Bu kadar sorunluysa o da psikologa gitmeliBu soruya daha önce cevap vermistim. Orda tatildeyiz antalya orasi. Ben günlük hayatimda işe falan giderken giymek isterim. Adam topuklularima bile karısıyo ya. Düsünün artık.
Aynen aslinda bende öyleyimdir bakarım ama görmem.yok yahu daha neler
ben bir bakar körümdür mesela
bi şeyler düşünürken gözüm takılır bakarım ama neye baktığımı bilmem bile
eşinize zaten benim psikologum mu diyerek göstermişssiniz
o da merak edip bakmıştır
bazı şeyler istemsiz oluyor
anlam yüklememek lazım
☺ bugune kadar dövebilen olmadı elhamdülillah.Konuya yorum yapılır eleştirilir de bu kadar yerin dibine sokma,polemik çabası ne diye merak ediyorum bu sitede...
Konu sahibi karşısında olsa dövecek bazıları ilginçsiniz vallahi...
Tabi tabi cok bildin. Ben evlenmeden önce istedigimi giyerdim. Şortumuda, minimide. Şimdi istesemde giymem cunku hersey zamaninda güzel. Bu saatten sonra istesemde o kadar kısa giymem zaten yakışıkalmaz. Boyumca çocugum var benim. Ama bi kolsuz bluz giymek isterim bi işe giderken vs. Esimde buna izin vermiyor. Benim öyle giyinenleri göstermemdeki amac millet neler giyiyor sen bana bi kolsuz bile giydirmiyorsun demek kendimce ama dogru ama yanlış.
Aynen ya ah bu fesatlik icimi kuruttuBen de bu konularda dikkatliyimdir ama önce sen göstermişsin psikoloğun diye. Dikkatini çekmiştir o mu diye. Gayri ihtiyari olabilir. Ki ben çok fesatımdır bu konudaama fesatça düşünemedim. Rahat ol.
Ben de öyleyim canım çok dikkat ederim bakışlarına. Hatta olduk olmadık sararım suçsuz yereAynen ya ah bu fesatlik icimi kuruttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?