Bakışını yakaladıgım koca

Şu sevgilisine/esine kiz gosterme olayinada ayri uyuz oluyorum. Madem etraftaki kadinlara bakmasi sorun degil neden simdi sorun ettiniz baktiysa bakti? Illa sizin gosterdiginize mi bakmaliydi bu mu sorun? Kiskancliktan catliyorsunuz. Guzel hatun gorunce, kendinize guvenmediginiz icin triplere giriyorsuñuz sonra " o bakmiyorda ben gosteriyorum" sacmaliklari.

Ne alakasi var. Sende o gösterilen güzel kizlardansin sanirim. Bukadar kizdigina göre. Kendime güvenimde tam ayrica. Bende o dedigin güzel hatunlar kadar güzelim en az.

Ne alakasi var. Sende o gösterilen güzel kizlardansin sanirim. Bukadar kizdigina göre. Kendime güvenimde tam ayrica. Bende o dedigin güzel hatunlar kadar güzelim en az.

Eee sorun ne o zaman? Milletin acigini secigini baldirini bacagini adama gosterirken sikinti yok simdi sikinti olan nedir?
Ayrica size ne milletten yahu? Bir sort giydin diye millet esine sevgilisine seni gosterse hoş birsey mi bu? Kendin giymeyenilirsinde hic mi hayatinizda bisey gormediniz? Ozguvenli degil ozguvenli gozukmeye calisan bir insansin.

Benim gözlerim bozuk. Siz bana o mı deseniz. Şu görmeyen gözlerimle emin olana kadar bende bakaeım. İnsan takılır böyle birşeye o mu değil mi o mu değil diye.

Tabi tabi cok bildin. Ben evlenmeden önce istedigimi giyerdim. Şortumuda, minimide. Şimdi istesemde giymem cunku hersey zamaninda güzel. Bu saatten sonra istesemde o kadar kısa giymem zaten yakışıkalmaz. Boyumca çocugum var benim. Ama bi kolsuz bluz giymek isterim bi işe giderken vs. Esimde buna izin vermiyor. Benim öyle giyinenleri göstermemdeki amac millet neler giyiyor sen bana bi kolsuz bile giydirmiyorsun demek kendimce ama dogru ama yanlış.

Fotodaki siz degilmisiniz. Giydiginiz şey zaten kolsuz bluz :)

yok yahu daha neler
ben bir bakar körümdür mesela
bi şeyler düşünürken gözüm takılır bakarım ama neye baktığımı bilmem bile
eşinize zaten benim psikologum mu diyerek göstermişssiniz
o da merak edip bakmıştır

bazı şeyler istemsiz oluyor
anlam yüklememek lazım

Bu soruya daha önce cevap vermistim. Orda tatildeyiz antalya orasi. Ben günlük hayatimda işe falan giderken giymek isterim. Adam topuklularima bile karısıyo ya. Düsünün artık.
Yok artık yaa. Bu kadar sorunluysa o da psikologa gitmeli

Aynen aslinda bende öyleyimdir bakarım ama görmem.

Konuya yorum yapılır eleştirilir de bu kadar yerin dibine sokma,polemik çabası ne diye merak ediyorum bu sitede...
Konu sahibi karşısında olsa dövecek bazıları ilginçsiniz vallahi...

Ben de bu konularda dikkatliyimdir ama önce sen göstermişsin psikoloğun diye. Dikkatini çekmiştir o mu diye. Gayri ihtiyari olabilir. Ki ben çok fesatımdır bu konuda ama fesatça düşünemedim. Rahat ol.

Sokaga cikan herkes milletin ne giydigini ister istemez gorur zaten esinizde gayet iyi biliyordur. Cocuk gibi habire sokakta "baakk o ne yapmis, bak o ne giymis " diye gosterip, tutturmaniza gerek yok hem karsi tarafida rahatsiz ediyor olabilirsiniz bunu da bi dusunun.
Boyunca cocugunuz varmis ona gore davranin biraz ozaman. Esiniz milletle evli degil sizinle evli sonucta. Tavsiye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…