Bakışını yakaladıgım koca

hatta guzel acik sacik bi kiz gorursem ben dürtüp gösteririm esime.
bana da bu olay garip geldi. yani gerçekten açık giyinmiş bir kız gördüğünüzde eşiniz görmediyse onu dürtüp bak bak diye gösteriyor musunuz? sebep?

tanıdık diye bakmıstır

yok artık

Psikolog pek ise yaramiyor anladigim kadariyla. Degistirmeyi dusunebilirsiniz bence. Allah sifa versin ne diyelim

Ya esinizin kime baktigina yanindayken nasil bakiyorsunuz bana da ogretin bi ben mi beceremiyorum bunu. Yolda elele yürürken esinize yandan mi bakiyosunuz karsidan kizi kesiyo mu diye? Ben baksam bile nereye baktigini anlamiyorum
Yolda yürümediğimiz için zor olmadı, dedim ya restoranda oturuyorduk diye tam okumadınız heralde.

Bazı kadınlarda şöyle birşey var ; güzel alımlı açık saçık bi kadın görünce kocama ben gösteririm...
Niye ????
Noluyo yani gösterince daha mı özgüvenli oluyorsunuz
Bak seni hiç kıskanmıyorum istediğine bak ohhh herşey serbest bak bakabildiğine ama haberim olsun sakın benden izinsiz bakma
Bak ama elleme yasak
Hangisi ?

''hatta guzel acik sacik bi kiz gorursem ben dürtüp gösteririm esime'' şu cümlenizden sonra ne diyelim ki? açık saçık kızları düşürdüğünüz duruma mı yanayım eşinize dürterek göstermenize mi? Siz dürtüp gösterdiğinizde sıkıntı yok, kendi bakarsa sıkıntı mı yani? pes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…