Ne yani ben böyleyim diye adamın yalan söylemesi normalmi karsılanmalı baktiysa adam gibi evet baktım desin yalan söylemesi hiç tahammül edemeyecegim bi durum.şu mesajınızda adamın niye kadına değilde çocuklara bakıyordum dediğinin kanıtı..
Ne yani ben böyleyim diye adamın yalan söylemesi normalmi karsılanmalı baktiysa adam gibi evet baktım desin yalan söylemesi hiç tahammül edemeyecegim bi durum.
Ya ben gösteriyorum ewet bilmiyorum iste ben gösterdim diye bakmasında bi sıkıntı yok zaten ozaman da bakmiyor ama kendi kendine bakmasini kaldiramiyorum. Bbilmiyorum bende çözemiyorum bu konuda kendimi.Anlayamadım kıskanç biriyseniz nasıl oluyor da açık saçık güzel hatunları eşinize gösteriyorsunuz?Sonra da acaba bakmış mıdır diye şüphe ediyorsunuz?
Ya tamamda ben adama illa git omu demedim ki. Sadece sordum omu degilmi diye oda öylesine bakti ve bilemedim benziyor dedi ve bitti gitti tamam. Aradan bi yarim saat gectikten sonra tekrar tekrar bakmasina anlam veremedim ben.Adma 10 git o kadına bak benim psikolog mu demişsiniz. Adam bakınca da niye baktı diyorsunuz. Daha fazla yazmama gerek yok sanırsam.
Bunu neden yaptığınızı sorsam ?hatta guzel acik sacik bi kiz gorursem ben dürtüp gösteririm esime.
Bi nedeni yok öylesine gösteriyorum işte. Birazda bana hak vermesi icin sanirim. Bana giyim konusunda karışır bende aklimca bak millet neler giyiyor sen benim kolsuz giymeme bile karışıyosun demek istoyorum heralde.Bunu neden yaptığınızı sorsam ?
Bu mesajdan net bir cikarim yapacak olursak hakikaten takintilisiniz.bence psikologa devam.Hayir öfke kontrolü ve takinti icin gidiyorum ama evet kıskancimdir da. Hatta bundan sonra o psikologa gitmeyide düşünmüyorum.
Tamamda ben gösterdikten baya bi sonra tekrardan baktıgı icin takildim ben.Of adam siz gösterdiniz diye bakmıştır.. Sizin ona her halükarda inanasınız olmadığı için adam da çocuklara bakıyordum demiş napsın.. Allah aşkına şu adamları bunladar sıkıp kendinizden soğutmayın derim.. Bakış var bakış var.. Siz yanınızdayken şöyle iç geçire geçire dönüp arkadan süzse hadi tamam da adam yemek yerken siz gösterdiniz diye bakmış işte.. Niye aldatsın adam sizi.. Bundan konuyu aldatmaya getirmek pes.! Yapmayın evliliğinize yazık..
Profildeki siz misiniz ? Askılı var üzerinizde. Bu karisiyorki hali mi :))Bi nedeni yok öylesine gösteriyorum işte. Birazda bana hak vermesi icin sanirim. Bana giyim konusunda karışır bende aklimca bak millet neler giyiyor sen benim kolsuz giymeme bile karışıyosun demek istoyorum heralde.
Takılmayın arkadaşım takılmayın.. Eşiniz siz gösterdiğinizde emin olamamıştır sonra siz sigaraya gidince tekrat bakıp emin olmak istemiştir.. Hiç kötü niyet arayıp bulandırmayın ilişkinizi:) yapmayın yazıktır günahtır :) aşkla kalın aşkla:)Tamamda ben gösterdikten baya bi sonra tekrardan baktıgı icin takildim ben.
O resimde tatildeyiz o yuzden askili var.Profildeki siz misiniz ? Askılı var üzerinizde. Bu karisiyorki hali mi :))
Konuya dönelim ; siz sordunuz diye bakmıstir, aldatmaz. .bence yani
Artık bunlar normal canm güzel kadınlara bile bakılıyor ve normal kabul ettirdi hayat haşerseyiSelam kk nın güzel ve akıllı kadınları. Size kısaca anlatacagim olayi hemen. 3 yıllık evliyim. Esim dısarıda gözü olan biri degil evcimen bi adamdir öyle dısarı cıkıp gezme olayıda yoktur. Dün iftarımızı dısarıda actik ve o restoranda benim psikologum da vardi. Bizim caprazimizda oturuyordu. Kadini önce taniyamadim esime gösterdim o mu diye esimde bakti ve bilemedim benziyor ama dedi. Sonra ben disari sigara icmek icin ciktim ve cikarkende kadinin yakinindan gecerken dikkatli baktim ewet oydu. Disarda sigarami icerken tabi esimi kesiyordum ve onun kadina bi kac kez baktigini gordum. Dedim ya normalde oyle kimseye bakarken gormedim esimi bu zaman kadar hatta guzel acik sacik bi kiz gorursem ben dürtüp gösteririm esime. Neyse sonra esimde restorandan cikinca sordum neden baktin kadina diye. Ben oyle gayri ihtiyari baktim falan dedi hatta kadinin oturdugu masanin bi arkasinda cocuklar vardi omlara bakiyodum falan dedi ama benim canım sıkıldı yinede. Esimi tanirim ama yinede huzursuz oldum acaba ben yokkende bakiyormudur diye ve aklimda dün aksamdan beri bir soru var. Sizce öyle gayri ihtiyari birine bakan adam ya da güzel bi hatun görunce gözü kayan (ama dikkat edin lütfen öyle deli gibi degil gayri ihtiyari bikac kez gözü takilan) karısını aldatirmi?
☺ hazir hatunda disari cikmisken rahat rahat bakayim demistir.Takılmayın arkadaşım takılmayın.. Eşiniz siz gösterdiğinizde emin olamamıştır sonra siz sigaraya gidince tekrat bakıp emin olmak istemiştir.. Hiç kötü niyet arayıp bulandırmayın ilişkinizi:) yapmayın yazıktır günahtır :) aşkla kalın aşkla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?