- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.093
- 598
Eee benim esimde kuzu gibi ama öyle eapirilidirde yani kalbindeki neyse dilindekide odur. Öyle bana takılır sadece. Mesela benim cok tanidigim var öyle deli dolu olup kuzu gibi olmayan ama karisini aldatan ve tabi kuzu gibi olupta yine aldatan.Çoğunlukla aldatma meyilli erkekler kuzu gibi olur .
Ve eşinin kafasınıda böyle şeylerşe doldurup eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokma
Canim ben hem psikologa hem psikiyatra gidiyorum zaten.Bana da birini gösterseler ben de bakarım, merak ederim. Psikiyatriste git bence, takıntılarım vardı ve kurtuldum tamamen. Adamı çok zorlama ve iyileşmeye çalış.
Su yorumun bile gercekten takintili oldugunu gosteriyor.psikologundan ziyade kendimi deistrmelisin bence.konustugunuz uzre bakmistr ne var bunda.kotu niyetle kalkipta psikologunuza bakacak hali yok gider baskasina bakar salak deildir ya okadarHayir öfke kontrolü ve takinti icin gidiyorum ama evet kıskancimdir da. Hatta bundan sonra o psikologa gitmeyide düşünmüyorum.
Maalesef durum böyle, belki bu sorunu hafifletir diye denedim olmadıEvet benim. Ama bu insanin karisinin guzel ya da cirkin olmasiyla alakali degil bence. Ne adamlar var karilari bebek gibi ama aldattiklarini duyuyoruz. Bu arada tesekkur ederim iltifatiniz icin ☺
Çevremde karısını aldatıpta foyası ortaya çıkan erkeklerin çoğu başı yerden kalkmayanlarEee benim esimde kuzu gibi ama öyle eapirilidirde yani kalbindeki neyse dilindekide odur. Öyle bana takılır sadece. Mesela benim cok tanidigim var öyle deli dolu olup kuzu gibi olmayan ama karisini aldatan ve tabi kuzu gibi olupta yine aldatan.
Ya bilmiyorum baskasinada bakiyodur belki ama ben gormedim gerci baksa ben farkederdim. Ama o kadindan etkilenmis olablirmi ki aceba diyorum.Su yorumun bile gercekten takintili oldugunu gosteriyor.psikologundan ziyade kendimi deistrmelisin bence.konustugunuz uzre bakmistr ne var bunda.kotu niyetle kalkipta psikologunuza bakacak hali yok gider baskasina bakar salak deildir ya okadar
Ne kadar zamandır gidiyorsun bilmiyorum ama ilaçlar işe yaramıyorsa değiştirmelerini söyle. Her ilaç herkese aynı etkyi yapmıyor. İlk denemede şansıma ilacımı buldum ve uçup gitti takıntılarım. İlacı ve doktorları da bıraktım gayet iyiyim. Darısı başına. Takıntılı hayat hem sana hem çevrene zarar çünkü.Canim ben hem psikologa hem psikiyatra gidiyorum zaten.
Onlarinda karisini aldattigi kadinlar kiziyodur belki, sevgilileri kiskanctir ondan kalkmiyodur baslar yukari ☺Çevremde karısını aldatıpta foyası ortaya çıkan erkeklerin çoğu başı yerden kalkmayanlar
Ama siz eşinize sürekli neden neden diye baskı yapar gibi sorgularsanız adamın aklında yoksa bile yer eder
Kafanda kurmaaa. Öyle olmadığına inandırmaya çalışarak beynini yorma daha çok takarsın. Bakmıyordur adam farketmemiş bile sen göstermişsin. Kendin diyorsun eşimin yanlışını görmedim şimdiye kadar diye. En fazla tanımak için bakmıştır ya da kimle oturuyor diye merak etmiştir. Bu da beğeni demek değil, her insanın içinde olan merak duygusu işte.Ya bilmiyorum baskasinada bakiyodur belki ama ben gormedim gerci baksa ben farkederdim. Ama o kadindan etkilenmis olablirmi ki aceba diyorum.
Valla 4-5 yildir gidiyorum hatta artik bana antidepresan yerine epilepsi hastalarinin kullandigi sadece öfke konrolü icin bi ilac verdi onu kullaniyorum.Ne kadar zamandır gidiyorsun bilmiyorum ama ilaçlar işe yaramıyorsa değiştirmelerini söyle. Her ilaç herkese aynı etkyi yapmıyor. İlk denemede şansıma ilacımı buldum ve uçup gitti takıntılarım. İlacı ve doktorları da bıraktım gayet iyiyim. Darısı başına. Takıntılı hayat hem sana hem çevrene zarar çünkü.
Off bu soruya cevap vermekten cok sıkıldim. Yorumlarda yaziyor cevabi. Konuya yorum yapiyorsaniz baska yorumlarida okuyun bi zahmet en azindan bi kacini Allah rizasi icin.Ben seye takildim; neden esinize acik sacik birini gorunce gosteriyosunuz? Acik giyindi diye raki masasina meze muamelesi niye goruyor o kadin? Siz ister misiniz bi kadin yanindaki erkege sizi gosterip hakkinizda yorum yapsinlar? Ben istemem, bence hic bi kadin istemez, insanin gozu carpar da bakar ama ozellikle bakinca tacizdir bu. Ayrica siz esinizin askerlik arkadasi misiniz niye kadinlari gosteriyosunuz esinize? Yoksa bak bak ne hafif kadinlar var mi demek istiyorsunuz gostererek?
Benim kocam asla bakmaz, asla aldatmaz diyenlerden degilim rabbim sasirtmasin. Ama ben kac yildir bir yanlisini görmedim. Olsa gözümden kacmazdi. Cok fenayimdir. ☺
Siz kadının yakınından geçerken psikoloğunuz olduğunu anlamışsınız . Ama onun konuştuktan sonra aklıma takılmış ve bakmış bence . Gayri ihtiyari, en son ondan bahsettiğiniz için .Selam kk nın güzel ve akıllı kadınları. Size kısaca anlatacagim olayi hemen. 3 yıllık evliyim. Esim dısarıda gözü olan biri degil evcimen bi adamdir öyle dısarı cıkıp gezme olayıda yoktur. Dün iftarımızı dısarıda actik ve o restoranda benim psikologum da vardi. Bizim caprazimizda oturuyordu. Kadini önce taniyamadim esime gösterdim o mu diye esimde bakti ve bilemedim benziyor ama dedi. Sonra ben disari sigara icmek icin ciktim ve cikarkende kadinin yakinindan gecerken dikkatli baktim ewet oydu. Disarda sigarami icerken tabi esimi kesiyordum ve onun kadina bi kac kez baktigini gordum. Dedim ya normalde oyle kimseye bakarken gormedim esimi bu zaman kadar hatta guzel acik sacik bi kiz gorursem ben dürtüp gösteririm esime. Neyse sonra esimde restorandan cikinca sordum neden baktin kadina diye. Ben oyle gayri ihtiyari baktim falan dedi hatta kadinin oturdugu masanin bi arkasinda cocuklar vardi omlara bakiyodum falan dedi ama benim canım sıkıldı yinede. Esimi tanirim ama yinede huzursuz oldum acaba ben yokkende bakiyormudur diye ve aklimda dün aksamdan beri bir soru var. Sizce öyle gayri ihtiyari birine bakan adam ya da güzel bi hatun görunce gözü kayan (ama dikkat edin lütfen öyle deli gibi degil gayri ihtiyari bikac kez gözü takilan) karısını aldatirmi?
Esine o mu diye gostermissin o da emin olamadi diye tekrar bakmistir belki de ben guzel acik sacik birini gorunce esime ben gosteririm kismini anlamadim. Hadi guzel biri aa masallah ne hos diyebiliyoruz da, acik sacik birini nasil ne diyip gosteriyosunuz esinize anlamadim. Yani kadinlar bile sirf acik sacik giyindi diye birisini kocasina gosterebiliyosa erkekler ne yapmasin di mi amaSelam kk nın güzel ve akıllı kadınları. Size kısaca anlatacagim olayi hemen. 3 yıllık evliyim. Esim dısarıda gözü olan biri degil evcimen bi adamdir öyle dısarı cıkıp gezme olayıda yoktur. Dün iftarımızı dısarıda actik ve o restoranda benim psikologum da vardi. Bizim caprazimizda oturuyordu. Kadini önce taniyamadim esime gösterdim o mu diye esimde bakti ve bilemedim benziyor ama dedi. Sonra ben disari sigara icmek icin ciktim ve cikarkende kadinin yakinindan gecerken dikkatli baktim ewet oydu. Disarda sigarami icerken tabi esimi kesiyordum ve onun kadina bi kac kez baktigini gordum. Dedim ya normalde oyle kimseye bakarken gormedim esimi bu zaman kadar hatta guzel acik sacik bi kiz gorursem ben dürtüp gösteririm esime. Neyse sonra esimde restorandan cikinca sordum neden baktin kadina diye. Ben oyle gayri ihtiyari baktim falan dedi hatta kadinin oturdugu masanin bi arkasinda cocuklar vardi omlara bakiyodum falan dedi ama benim canım sıkıldı yinede. Esimi tanirim ama yinede huzursuz oldum acaba ben yokkende bakiyormudur diye ve aklimda dün aksamdan beri bir soru var. Sizce öyle gayri ihtiyari birine bakan adam ya da güzel bi hatun görunce gözü kayan (ama dikkat edin lütfen öyle deli gibi degil gayri ihtiyari bikac kez gözü takilan) karısını aldatirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?